Навигация
Your Cart

Строителни материали

Производител: ZIEL
Бетонобъркачка Ziel 145л 550W - Avetisyan.bg body { font-family: Arial, sans-serif; margin: 20px; } h1 { color: #333; } p { color: #666; } Бетонобъркачка Ziel 145л 550W ..
395.00 лв. 429.00 лв.
Без данък:395.00 лв.
Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)

Качествени строителни материали от AVETISYAN Home Store!

Ако търсите строителен магазин във Варна и региона, то Хипермаркет Аветисян е точното място. В магазина ни може да откриете гиспокартон на невероятно ниски цени. Нашите консултанти от отдел Строителство са наясно какви са съвременните тенденции, кое е качествено и същевременно изгодно и ще ви съдействат за вземането на правилното решение! Не хабете време и пари за некачествен строителен материал, след като при нас ще ги откриете на ТОП цени. Няма значение дали ви е необходима хидроизолация, лепило за плочки или фибран, в AVETISYAN Home Stores, ще откриете всичко това на едно място.

Решили сте да правите топлоизолация на Вашия дом? Има някои неща, на които да обърнете внимание – изложение на вашия имот, от което следва да изберете правилната дебелина на стиропор / фибран. Следващото по важност е да подберете качествено лепило за фибран. То се разтваря точно по предписанията на производителя. По-гъста смес би затруднила поставянето, на която и да е изолация, а по-рядка трудно би я задържала. Поставянето му също е по определена методика - при линейно - точков метод , то се слага по периферията на листа с допълнителни топки по повърхността на листа. Внимавайте с дебелината на лепилото - тя се съобразява с необходимостта от корекции на листа, след залепване на фасадата. На трето, но не на последно място е вашата топлоизолация да притежава нужните качества да Ви осигури комфорт, както през зимата така и през лятото, защото тя е важна както при отоплението, така и при охлаждането. Така ще намалите драстично вашите сметки за ток през цялата година.

Ако Ви се наложи да правите ремонт на покрива, добре е той да бъде покрит с няколко пласта висококачествени хидроизолации. Целта на това хидроизолиране е да не прониква влага през покрива за възможно най-дълго време. Във всеки случай, ако се наемете сами да ремонтирате вашия дом ще са ви необходими принадлежности като алуминиева стълба, горелка и др.

Говорейки за хидроизолационни материали, трябва да отчетем факта, че те биват течни и твърди. Към твърдите се отнася битумна хидроизолация, която се полага накрая на хидроизолационните работи, на големи площи. Другия вид – течна хидроизолация (наричана още течна гума е особено подходяща за хидроизолиране, на малки труднодостъпни места, като комини, фуги и т.н. Съществува и още едно подразделение на течната хидроизолация и това са хидроизолации за баня. С тях много добре ще изолирате ъгли и фуги между плочките, като с това ще ги предпазите от бъдещо разлепване. Ако правите хидроизолация на вашата баня не забравяйте да положите и хидроизолационна лента за допълнителна якост.

В AVETISYAN Home Stores предлагаме гипсокартон на ниски цени. Към монтажа му най-вероятно ще са Ви необходими и профили за гипсокартон. Другият начин да монтирате вашия гипсокартон е чрез лепило за гипсокартон. Всичко това ще откриете в магазина ни.

В Хипермаркет Аветисян разполагаме и богат избор на лепила. Полиуретаново лепило, лепило за дърво, лепило за пластмаса и дори лепило за метал са само част от асортимента лепила, които се предлагат в магазина. Говорейки за лепила, трябва отбележим, че има един вид лепило, което решава доста от проблемите с къртенето на нежелани дупки, а именно монтажно лепило. То ще Ви осигури необходимата здравина и в същото време ще Ви спести доста време. Освен това не са Ви необходими пробиващи машини. Към този вид материали може да отнесем и универсалния и санитарен силикон, които въпреки че нямат качествата на якост на монтажното лепило, със сигурност имат много добри изолационни.

В AVETISYAN Home Stores можем да Ви предложим богат асортимент от бои и принадлежности на невероятни ниски цени. Ако искате да боядисате вашите стени с качествена боя на достъпна цена, при нас може да откриете боя латекс и фасаген на известните марки Практика, Декоратор, Леко, Мефисто. Тя предлагат високо качество на топ цена. Разполагаме с богат набор от бои за метал и бои за дърво. За качествено боядисване ще Ви е необходим пълен набор от принадлежности, като за целта може да закупите от магазина ни валяци, четки, бъркалки, ванички за боядисване и всякакви подобни аксесоари. Консултантите ни са винаги насреща, за да не се затрудните в избора си.

Пазарувайте с усмивка в AVETISYAN Home Stores!

Използвайки този уебсайт, вие давате разрешение за използване на бисквитки За повече информация!