Навигация
Your Cart

Външно осветление, осветление за градина

Соларни Лампи на Ниски цени от Avetisyan.bg!

В днешно време соларното осветление е един от най предпочитаните видове осветление и ако вие се интересувате от соларни лампи, то тогава сте на правилното място. В AVETISYAN Home Stores ще откриете разнообразие от модели соларно осветление, което се зарежда със слънчева енергия и работи продължително време. Предлагаме различни видове соларни лампи за градина, така че да останете доволни от тяхната функционалност.

Какво трябва да знаем при избор на соларни лампи за градина?

Соларните лампи са идеален начин да осветите в градината си, а освен това са и един от най-ефективните начини за използване на слънчевата енергия. Първо преди да направите избора на осветление за градина е важно да прецените колко ярка трябва да бъде светлината. Ако площта ви е голяма и искате да я осветите добре, тогава ви трябва вариант с висока мощност. Ако обаче градината ви е малка или нямате нужда от много осветление, тогава може би е по-добре да изберете такава с по-малка сила. Соларните лампи за двор са перфектни за осветяване на пътеки, тераси и алеи, тъй като могат да се поставят почти навсякъде на открито. Тези лампи не се нуждаят от електричество, за да работят, вместо това те използват слънчевите лъчи, за да произвеждат светлина за вашата градина през нощта.

Как да изберете подходящата градинска лампа?

Трябва да вземете под внимание яркостта на вашата соларна лампа. Соларно устройство с висока степен на осветеност ще направи градината ви по-приветлива и по-осветена. Това е особено полезно, ако не разполагате с много място за озеленяване. Когато купувате соларна лампа за градина е важно тя да има достатъчна яркост за вашите нужди, както и висока степен на влагозащита, защото все пак ще бъдат изложени на атмосферни условия.

Защо да изберете соларни лампи?

AVETISYAN Home Stores предлагаме много видове соларни лампи от най-добрите производители. Тези осветителни тела ще ви помогнат спестите пари и да намалите разходите си за електроенергия. Разбира се, няма жици, нито какво да ви пречи.

Какви соларни лампи ще намерите тук?

В тази секция на сайта на AVETISYAN Home Stores имаме различни видове градински соларни лампи, в това число и соларни LED лампи. Вие може да изберете стандартните модели, а също и прожектори, градински фенери, лампи тип факла, лампи за градина, водоустойчиви лампи, соларни лампи за двор и още много.

Разгледайте предложенията ни на AVETISYAN Home Stores и направете вашия избор.

Разнообразие от стенни градински фенери в Avetisyan.bg!

AVETISYAN Home Stores предлага лампи и фенери за всеки вкус, всякакви размери и от различни материали, като дърво, метал или стъкло. В гамата ни от градински фенери ще откриете външни лампи, стенни фенери, висящи и стенни фенери. Всички фенери гарантират, че вашата градина или двор ще са достатъчно осветени вечер. Градинският фенер е винаги стилно решение за вашата градина или фасада, ще разнообрази и ще направи градината Ви по-привлекателна.

Какви градински фенери ще намерите тук?

В AVETISYAN Home Stores ще откриете широка гама от градински фенери в различни размери и дизайн! Предлагаме и голямо разнообразие от външни лампи за създаване на уютно осветление и вълшебна атмосфера на вашия двор в летни вечери. Външни лампи, соларни лампи и фенери са само някои от възможностите за външно осветление. Можете да осветите двора си, градина или фасадата си с фенер. Да окачите дори и с лампички за градината и клоните на дърветата в двора ви.

Какво трябва да знаем при избор на стенни градински фенери:

Важно е лампите, които ще изберете за градината, да са от устойчиви материали с влагозащита, за да могат да издържат на атмосферните условия и корозия. Градинските фенери могат да бъдат поставени на фасада на къща, както и на ограда. Имат ретро визия, която Ви напомня за близкото минало към края на 19-ти и началото на 20-ти век. Стенните осветителни тела са подходящи и за големи тераси, на които ще придадат загадъчност и чар. Сред вариантите при стоящите представители на това осветление за градина са: с висящо осветително тяло; с насочено нагоре; с цветни стъкла, в различни цветове: черно, бяло, сиво, антично злато или медено. Можете да бъдете сигурни, че нашите градински светлини са предназначени за употреба на открито, независимо от времето. Използването на градински фенер за къща и двор е модерният начин да им придадете специално излъчване и атмосфера.

Градински сфери и аксесоари

Ако искате да превърнете своята градина или двор в приказна гора, не забравяйте и декоративното осветление, създадено от паркови лампи или градински сфери. Улеснете своя избор за външно осветление с нашите предложения за осветление за градина. Градинските светлини са предназначени за продължителна употреба на открито, независимо от времето. Използването на външно осветление за къща и двор е модерният начин да им придадете специално излъчване и атмосфера. Осветлението в парковите зони трябва да отговаря на препоръчаните нива и също така да не пречи на съседни имоти. Нивото на осветеност може значително да повлияе на външния вид и безопасността на вашия двор или градина през нощта.

Избраните осветителни тела за осветяване на паркове, градини и зелени площи трябва да бъдат проектирани за външно осветление, т.е. да бъдат водоустойчиви. Когато осветителните тела са инсталирани на относително ниска височина (до 5м). Осветителните тела трябва да бъдат изградени от здрав материал, като алуминиев корпус или поликарбонат за защита. Градинските и паркови лампи, освен че се отличават с модерен дизайн, са изработени от висококачествени материали и високо IP, което гарантира защитата им от атмосферни влияния, корозия и температурни промени. Трябва да изберете градинските лампи според конкретните зони, в които ще бъдат поставени. Ако планирате да инсталирате лампи или прожектори в напояваната тревна площ, задължително е да изберете тези с IP, равен на 65, за да осигурите адекватна защита срещу проникване на вода. IP 65 показва, че лампата е устойчива на прах и пръски вода. Стълбовете за градинско и парково осветление могат да се комбинират с външни стенни лампи със същия дизайн или със сфери поставени на земята.

За направата на всички градински стълбове се използват качествени материали, обикновено неръждаема стомана и алуминий за тяхната голяма устойчивост на ръжда. А стъклото е предпочитан материал за изграждане на стените на фенерите.

В тази категория ще намерите: Градински осветителни тела, стълбове за осветление, градински стенни тела, прожектори и сензори, външно осветление, сфери, фасунги, паркови стойки и други.

Какъвто и вид градинско осветление да търсите, определено ще направите най-добър избор в AVETISYAN Home Stores!

Използвайки този уебсайт, вие давате разрешение за използване на бисквитки За повече информация!