Навигация
Your Cart

Двор и градина

Производител: RAIDER
Моторната пръскачка RD-KMD01J може да разпръсква, както течни препарати така и прахообразни вещества. Поради това машината може да се използва еднакво успешно и за растителна агрохимическа защита и за наторяване. * Голям контейнер * Ръчно стартиране *Обхват на разпръскване в..
209.00 лв. 249.00 лв.
Без данък:209.00 лв.
Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)

Всичко за Вашата градина от Avetisyan.bg

Ако винаги сте мечтали да имате прекрасна цветна градина, сега е моментът да я осъществите, като това е едновременно забавно и полезно. Във физическите ни обекти и Avetisyan.bg ще намерите всичко необходимо, за да превърнете вашия двор в едно прекрасно място. Мисията ни е да ви предоставим качествени продукти, голямо разнообразие за поддръжка на вашата градина, конкурентни цени и качествено обслужване.

Всяка поддръжка на дома и градината изисква постоянни грижи и усилия! При нас ще откриете продукти, с които ще улесните работата си - водни помпи, капково напояване, градински маркучи, градински машини, принадлежност и за привързване и градински мрежи, семена, торове. Позволете си да имате уникални дом и градина с Avetisyan.bg. 

Можете да си закупите макара за маркуч за безопасно и удобно съхранение - докато нашите разтегаеми маркучи ще се свият по размер, когато не се използват.Пазарувайте от нашата качествена гама от градински маркучи, включително удобни стартови комплекти, които включват всички основни приставки, от които ще се нуждаете.

Когато става въпрос за грижа за тревата, ние имаме всичко необходимо за страхотно изглеждаща морава, включително аератори, които перфорират почвата с малки дупки, за да гарантират, че въздухът, водата и хранителните вещества могат лесно да достигнат до корените на вашата трева. Помислете за повторно засаждане, ако вашата морава изглежда оскъдна - и за поливане на вашата градина и пръскане на растенията, може да се доверите на нашите пръскачки с различни литри, за да осигурите идеално равномерно покритие и без грозни кафяви или сухи петна.

Какво ще кажете за нашата гама от лейки? Едно от тях е точно това, от което се нуждаете за контролирано поливане - особено важно за деликатните разсади, за да не ги поливате прекомерно. Тъй като са идеално преносими, те са чудесни за поливане на вашите саксийни растения и вашите стайни растения - и е наистина лесно да добавите малко растителна храна.

Използвайки този уебсайт, вие давате разрешение за използване на бисквитки За повече информация!