Навигация
Your Cart

Машини и консумативи

Електрически машини - Avetisyan.bg

Електрически машини

Добре дошли в раздела "Електрически машини" на avetisyan.bg! Тук ще намерите богат избор от висококачествени електрически машини и инструменти за различни заваръчни и строителни задачи. Нашите продукти включват:

Акумулаторни машини

Открийте нашата голяма гама от акумулаторни машини, които са идеални за работа без нужда от постоянен източник на електрозахранване. Тези инструменти са компактни и мобилни, предлагайки ви свободата да работите навсякъде. С разнообразие от опции, включително бормашини, винтоверти и гайковерти, нашите акумулаторни машини са надеждни и подходящи както за професионалисти, така и за хоби заварчици.

Разгледайте нашите акумулаторни машини и намерете този, който най-добре отговаря на вашите нужди и проект.

Генератори за ток

Генераторите за ток са необходими, когато се нуждаете от източник на електрозахранване на открито или в условия, където електрическата мрежа липсва. Нашите генератори са надеждни и лесни за употреба. С различни мощности и опции, те са идеални за строителство, аварийни ситуации и открити събития.

Изберете си генератор за ток от нашия асортимент и бъдете сигурни, че ще имате надежден източник на електрозахранване.

Циркуляри

Циркулярите са неизменна част от инвентара на всеки професионален строител или дърводелец. Нашите циркуляри са проектирани да осигуряват прецизни и чисти рязания в дърво, метал и други материали. Те са ергономични и лесни за употреба, предлагайки ви възможността да се справите с всяка задача с лекота.

Изберете подходящия циркуляр за вашия проект и бъдете уверени в отличните резултати, които можете да постигнете.

Рендета

Рендетата са неотменим инструмент за обработка на дърво и други материали. Нашите рендета са снабдени с остри ножове и мощни мотори, които гарантират гладки и равномерни резултати. Независимо дали сте професионалист или хоби творец, нашите рендета са подходящи за всяка работа, която изисква перфектен финиш.

Изберете си рендето и започнете да създавате проекти с безупречни повърхности.

Поялници

Поялниците са важен инструмент за занаятчии и електроника ентусиасти. Нашите поялници са лесни за употреба и осигуряват прецизно пояление на компоненти. С различни мощности и температурни настройки, нашите поялници са подходящи за разнообразни приложения.

Изберете си поялник и осигурете си висококачествени резултати при работа с електроника и дребни детайли.

Инвертори

Инверторите са изключително полезни устройства, които ви позволяват да преобразувате електрически ток и да го използвате за различни цели. Нашите инвертори са компактни и ефективни, предлагайки ви стабилност и надеждност. Те се използват както в професионални, така и в домашни среди за различни приложения като заваряване и други електрически задачи.

Изберете си инвертор и се възползвайте от разнообразните възможности, които този инструмент предоставя.

Компресори

Компресорите са важен инструмент за наддаване на въздухно налягане за различни приложения. Нашите компресори са надеждни и предоставят високо налягане за работа с пневматични инструменти и оборудване. С различни размери и характеристики, те са подходящи за автомобилни сервизи, строителни проекти и много други задачи.

Изберете си компресор и се уверете в ефективността и производителността на вашите работни инструменти.

Пистолети за боя

Пистолетите за боя са отличен начин да нанесете равномерно покритие на стени, мебели и други повърхности. Нашите пистолети са лесни за употреба и осигуряват професионални резултати. С различни настройки за дебелина на слоя и впръскване, те са идеални за боядисване на интериори и екстериори.

Изберете си пистолет за боя и трансформирайте вашия дом или проект с безупречен завършек.

Пистолети за горещ въздух

Пистолетите за горещ въздух са изключително полезни инструменти за разнообразни задачи като сканиране на боя, сваляне на лепила и огъване на материали. Нашите пистолети са проектирани с висока производителност и прецизен контрол на температурата. Те са идеални за автомобилни ремонти, ремонт на покриви и други приложения.

Изберете си пистолет за горещ въздух и се справете с различни проекти с лекота и професионализъм.

Прахосмукачки

Прахосмукачките са важен инструмент за поддържане на чистота в работното пространство. Нашите прахосмукачки предоставят мощно прахоуловяване и филтрация, осигурявайки ви здравословна и безпрашна работна среда.

Изберете си подходящата прахосмукачка и поддържайте вашия работен обект чист и безопасен.

Бормашини

Бормашините са неизменна част от инвентара на всяко домакинство и професионален обект. Нашите бормашини са с мощни мотори и разнообразни настройки за всяка работна задача.

Изберете си бормашина и се справете със свързването, пробиването и завиването с лекота и точност.

Къртачи

Къртачите са специализирани инструменти за демонтаж и разрушаване. Нашите къртачи са мощни и издръжливи, подходящи за събаряне на стени, бетон и други материали.

Изберете си къртач и бъдете сигурни в ефективността на вашия демонтажен проект.

Перфоратори

Перфораторите са инструменти, предназначени за пробиване на тежки повърхности като бетон и камък. Нашите перфоратори са с висока ударна мощност и прецизен контрол.

Изберете си перфоратор и се справете с най-трудните задачи за пробиване.

Винтоверти

Винтовертите са инструменти за завиване на винтове и болтове с минимален напрежение за ръцете. Нашите винтоверти са леки и удобни за употреба, идеални за монтажни и завинтващи задачи.

Изберете си винтоверт и ускорете завинтването на вашите проекти.

Гайковерти

Гайковертите са предназначени за затегане на гайки и болтове с висока точност и контрол. Нашите гайковерти предоставят ви необходимата мощност и прецизност при затегането на връзки.

Изберете си гайковерт и гарантирайте здравите и сигурни сглобки на вашите проекти.

Телфери

Телферите са инструменти за поддържане и преместване на тежки товари. Нашите телфери са надеждни и подходящи за промишлени и строителни приложения.

Изберете си телфер и улеснете преноса и манипулацията на тежки обекти.

Лебедки

Лебедките са инструменти, които ви помагат при подемане и издърпване на товари и автомобили. Нашите лебедки са издръжливи и предоставят висока тегловна способност.

Изберете си лебедка и се справете със задачите за теглене и подемане с лекота.

Шлайфмашини

Шлайфмашините са предназначени за обработка и финално шлифоване на различни повърхности. Нашите шлайфмашини предоставят ви контрол и точност при шлифоването на дърво, метал и други материали.

Изберете си шлайфмашината и постигнете гладки и перфектни повърхности на вашите проекти.

Ъглошлайфи

Ъглошлайфите са инструменти за рязане и шлифоване на различни материали под различни ъгли. Нашите ъглошлайфи са мощни и компактни, предоставяйки ви прецизност и маневреност.

Изберете си ъглошлайф и се справете със задачите за рязане и шлифоване лесно и ефективно.

Полиращи машини

Полиращите машини са предназначени за почистване и полиране на различни повърхности. Нашите полиращи машини предоставят ви възможността да придадете блясък на автомобила си, мебелите или други обекти.

Изберете си полираща машина и придайте на вашите обекти сияен завършек.

Шлифовалки

Шлифовалките са инструменти за прецизно шлифоване и обработка на различни материали. Нашите шлифовалки предоставят ви контрол и гладко шлифоване на дърво, метал и други повърхности.

Изберете си шлифовалка и постигнете перфектни резултати при вашите шлифовъчни проекти.

Консумативи

Заедно с нашите инструменти предлагаме и широк асортимент от консумативи като режещи дискове, шкурки, бормашини и аксесоари за всички наши продукти. Намерете всичко необходимо, за да запазите вашите инструменти в оптимално състояние и да завършите вашия проект успешно.

Използвайки този уебсайт, вие давате разрешение за използване на бисквитки За повече информация!