Навигация
Your Cart

Градински ръчни пръскачки и пулверизатори

Производител: Top Garden
Предназначение: Пулверизиране Тип захранване: Ръчна Вид на използваната течност: Водни разтвори за пестициди..
2.59 лв.
Без данък:2.59 лв.
Производител: Top Garden
Предназначение: Пулверизиране Тип захранване: Ръчна Вид на използваната течност: Водни разтвори за пестициди..
2.75 лв.
Без данък:2.75 лв.
Производител: Top Garden
Пръскачка градинарска 16l метално удължение - произведена от първокачествен материал! Най-добър помощник за Вашата градина! * Удължението й е от неръждаема стомана * Възможност за регулиране на водната струя от плътна до фина мъгла * Вместимост - 16 литра...
37.99 лв.
Без данък:37.99 лв.
Пулвелизатор 1.5L HERLY - удобен и компактен пулверизатор за течности с ръчна помпа за налягане. Препоръчително средство за фино освежаване, третиране на растенията и наторяване, за дезинфекция. * Вместимост - 1,5 л. * Функции на пръскане - 2 * Цвят - Оранжев * Материал - Пластмаса * Ма..
8.69 лв.
Без данък:8.69 лв.
Пулвелизатор 1L HERLY - удобен и компактен пулверизатор за течности с ръчна помпа за налягане. Препоръчително средство за фино освежаване, третиране на растенията и наторяване, за дезинфекция. * Вместимост - 1 л. * Функции на пръскане - 2 * Цвят - Оранжев * Материал - Пластмаса * Матер..
7.95 лв.
Без данък:7.95 лв.
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)

Градински ръчни пръскачки и пулверизатори

Ръчна пръскачка - удобна и лека пръскачка за разпръскване на препарати против плевели и вредители. Устройството й позволява контейнерът да се носи в едната ръка, а удължител с накрайник за пулверизиране в другата. Механичните пръскачки от този тип са предпочитани за малки и средно големи градини.

Ръчни пулверизатори - устройството позволява държане в една ръка, като помпата за сгъстяване на въздуха се намира върху градинската ръчна пръскачка. Механичното движение е лесно и с няколко напомпвания ще имате достатъчно налягане за да разнесете препарати и друга така нужна земеделска химия по растенията.

Пазарувайте бързо и лесно на Avetisyan.bg
Използвайки този уебсайт, вие давате разрешение за използване на бисквитки За повече информация!
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки