Навигация
Your Cart

За нас

Здравейте,

Казвам се Христина Аветисян и днес ще ви разкажа кои сме ние . Avetisyan Home Stores – един проект, който ще ви даде сигурност и увереност, че Мечтаният ви дом е реалност. Аvetisyan са не просто магазини за строителство, дом и градина. Те са създадени, за да ви помогнат в изграждането на дома, за да ви е приятно и забавно, докато полагате основите на семейното щастие!

Защо реших да създам тази верига? Преди години, когато закупихме жилището си, се сблъсках с проблемите, с които се сблъсква и всеки от вас. Осъзнах, че съм заобиколена от комерсиални и чисто финансово ориентирани фирми в областта на обзавеждането и интериора. Определено не останах очарована и реших, че мога да променя това. Знаех какво искам аз тогава, знам и какво искате вие сега, и създадох Avetisyan Home Stores, за да ви го дам - Вашият помощник за строителството, дома и градината. Целта ми е да ви помогна да направите живота си по-лесен. Екипът на Avetisyan Home Stores се състои от стойностни, мотивирани хора, които вярват в най-святото – семейството. Това кара всички в Аветисян да гледат в една посока, в посоката, в която гледате и вие. Ние се стремим да помогнем! Специалистите ни са навсякъде. Дали ще правите изолация или система за капково напояване, или пък ще боядисвате? Трябва ви нов смесител? Ще ви консултират най – добрите: Стели и Веско. Имате нужда от градински маркуч или къртач, за да разбиете онази досадна стена?! Вашият човек е Иво. Той обича да знае нещата в детайли и да анализира, затова и всичките му предложения са добре обосновани. На сектор „Осветление“ е нашето слънчево момиче – Поли. Усмивката й ще ви зареди, а ентусиазмът и сръчността й, докато ви реже кабел – ще ви възхитят. Дали ще си изберете LED плафон, кристален полилей или градински фенер, не забравяйте да вземете и от ароматните ни свещи и да изненадате любимия човек!

Стигнахме и до пикантерията - ADStudio. Какво е това ли?! – решението как да превърнем ремонта в удоволствие! Avetisyan Design Studio събира на едно място креативни дизайнери, хипер разнообразие от гранитогрес, ламиниран паркет, врати, смесители и санитария, марките тук са в стихията си! Grohe, Roka, Ideal Standard,Vidima, Geberit, Viega и още топ български и европейски производители. Търсите мебел за баня? – ADStudio! Искате параван по ваш размер – ADStudio! Не можете да си представите как би изглеждала банята ви? – В ADStudio ще ви направят безплатен, специален 3D проект! Казаха ли ви за програмата ни „Комплексно обзавеждане“?! За тези, които градят дома си, за Вас!– „Комплексно обзавеждане“ е начинът а спестите време и пари! С вас работи персонален дизайнер, грижи се за подбора на продуктите, по ваш вкус, за визуализацията на помещенията, за калкулацията на количествата плочки и ламинати /не е нужно да ви боли глава/ и така, до цялостната окомплектовка на поръчката ви. Да не забравя да ви кажа, че с „Комплексно обзавеждане“ спестявате максимално. Тук са най- големите отстъпки! 

Знаете ли защо не ме харесват конкурентите ми?! Защото мисля различно. За мен е важно да помагам на хората, а не просто да продавам нещо си. Не съм алчна за пари, а за любов и усмивки . За мен е първосигнално да давам. Винаги изисквам най-добрите отстъпки от доставчиците ни, за да ви дам най-добрата цена. Затова при нас е евтино не само по време на промоции. Това е моята цел – да печеля усмивките и благодарността ви.

Задавали ли сте си въпроса защо картата ни за отстъпки се нарича „VIP карта“? Защото всеки неин притежател е специален. Той е дал нещичко от себе си, за да я получи. Avetisyan Home Stores е семейство, не просто хипермаркети за строителство, дом и градина! Тук нашите лоялни клиенти са у дома си. Те знаят, че усмихнатото момиче на касата се казва Деси, а русокосата красавица е Люба, нашия мениджър доставки. Затова ние им даваме в замяна най-добрите цени и най-изгодните условия, и най-важното – доверие.

Не пропускайте да поръчате онлайн! Доставките ни са бързи и евтини! За това се грижи Крис – момчето машина! За да сте винаги информирани за актуалните ни оферти, Преслава се старае да ги пресъздаде по най- красивия начин. Тя е повече от мениджър реклама. Тя е душата на компанията ни!

И всичко това - под строгият поглед на супервайзъра ни Любомира - нежна, но безкомпромисна. Моята дясна ръка - Цветомир е справедливият ни и винаги позитивен помощник управител.

С това, приятели, смятам да сложа край на излиянията си. Дано не съм ви отегчила, но какво пък! Поне сега имате представа каква е идеята на Avetisyan Home Stores – хипер разнообразие на хипер ниски цени!

Благодаря, че ви има!

Използвайки този уебсайт, вие давате разрешение за използване на бисквитки За повече информация!