Навигация
Your Cart

За нас


Avetisyan Home Store & Design Studio цели да комбинира модерните дизайнерски студия с достъпността на строителен хипермаркет. Удобството да намерите всичко, което Ви е необходимо за ремонта Ви, като започнем от идеята, разнообразна гама от продукти, дизайнери, който да Ви помогнат да откриете най-подходящия дизайн за Вас и разбира се материалите, изисквани от самия ремонтен процес. Така с Avetisyan, Вие можете да направите ремонта си с посещението само на едно място!

Ние можем да се похвалим с разнообразие на продукти за строителството, като Бояджийски инструменти и аксесоари, Вентилация, ВИК, Изолационни материали, Инструменти и аксесоари за шпакловане, Лепила и ленти, Мазилки, грундове и лакове, Мрежи и огради, Отоплителна инсталация, Плоскости, Профили и аксесоари за сухо строителство, Стенни и таванни панели, Строителни колички и кофи, Строителни стълби, Сухи строителни смеси, Улуци, Тръби и канали, Уплътнители и фуги.

В сферата на инструментите и железарията на 2-ри етаж, ние сме разположили Винтоверти, Водоструйки, Големи машини, Градински машини, Градински ръчни инструменти, Дюбели, Консумативи, Крепежни елементи, Машини, Обков, Помпи, Пробивни машини, Профили и планки, Работно облекло, Ръчни инструменти, Съхранение и организиране, Шлайф машини и богат набор от Ръчни инструменти.

На етаж 3 са разположени нашите осветителни тела. Там може да намерите разнообразие от Аплици, Лампиони, Луни, Настолни лампи, Осветители за баня, Осветителни тела за кухня, Пендели, Плафони и Led панели, Полилеи, Прожектори и сензори, Техническо осветление.

Avetisyan Дизайн Студио е разположено на етажи 4 и 5, като там можете да намерите Серии за баня, Фаянс, Теракот, Гранитогрес, Вани, Душ кабини, Кухненски мивки, Кухненски смесители, Мебели за баня, Санитарен фаянс,  Сифони, Смесители и душове, ламинирани паркети, первази, подложки за ламинат, входни и интериорни врати, и щори.
Използвайки този уебсайт, вие давате разрешение за използване на бисквитки За повече информация!