Навигация
Your Cart

Генератори за ток

Производител: RAIDER
Брой изводи: 3 Брой контакти: 2 Капацитет на резервоара: 14 l Консумация на гориво: 320 g/kWh Мощност на генератора: 2 kW Ниво на звукова мощност: 96 dB Подавано напрежение: 230 V Предназначение: Обща употреба Работен обем на двигателя: 163 cm³ Система за запалване: Ръчно Тип..
469.00 лв.
Без данък:469.00 лв.
Производител: XCORT
Бензиновият генератор за ток XG3000.3 е подходящ за аварийно захранване на вили, еднофамилни къщи, малки офиси, строителни площадки. Намира приложение също и там, където се налага да се използват електрически машини и инструменти, но няма достъп до електричество. Тип захранване - бензиново Брой..
499.00 лв.
Без данък:499.00 лв.
Производител: RAIDER
Защита против претоварване (токова защита) Контакт за променлив ток: 230 V Контакт за постоянен ток: 12 V Тип двигател: Едноцилиндров, двутактовНачин на стартиране: Ръчен Възпламенителна система: Безконтактен транзистор Система за охлаждане: Въздушна..
249.00 лв.
Без данък:249.00 лв.
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)

Генератори и агрегати за ток са незаменима техника, когато се нуждаете от електричество на открито. Подходящи както за бита, така и за строителството. Гeнератор за ток е разумна инвестиция, която дава удобство, ефективност и независимост от електричеството. Подобна техника ще Ви е от полза за излет със семейството, за приятен и продължителен риболов или пък за дълго пътешествие с кемпер. Но, освен компактни генератори за бита, при нас ще откриете и високопроизводителни, надеждни бензинови генератори, с които може да захраните цяла къща.

Пазарувайте бързо и лесно на Avetisyan.bg

Използвайки този уебсайт, вие давате разрешение за използване на бисквитки За повече информация!
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки