Навигация
Your Cart

Начин на доставка

*Уважаеми клиенти, стоките се предлагат в количества, необходими за едно домакинство. При желание за покупка на едро, моля свържете се с нас посредством e-mail!

Безплатна ли е доставката на продуктите в сайта?

  • Продукти предлагани от Avetisyan.bg имат опция за безплатна доставка - до офис и автомат на куриерска фирма "Спиди", при минимална стойност на поръчката от 49,99 лв. - БЕЗ ИЗВЪНГАБАРИТНИТЕ ПРОДУКТИ. За извънгабаритен се приема продукт с размери по-големи от: ширина - 30 см., височина - 30 см., дълбочина - 10 см. и тегло по-голямо от 6 кг. При поръчка на извънгабаритен продукт, стойността на доставка ще бъде уточнена допълнително.
  • Продукти, маркирани със символа "Безплатна доставка" имат опция за безплатна доставка - до офис или автомат на куриерска фирма "Спиди".

При неполучена стока повече от веднъж, потребителят заплаща всички куриерски разходи за транспорт при бъдещи негови поръчки, цената на които се определя от Avetisyan.bg в платформата Avetisyan.BG и се предоставя като предварителна информация.

Искам да поръчам от Avetisyan.bg. , след колко време ще получа пратката си?

Поръчките се доставят в зависимост от наличноста на продуктите (дали са на склад), начина на доставка, както и часа, в който са регистрирани в нашата система. Времето за доставка обикновено е средно от 1 до 3 работни дни за стоки, налични в централен склад, 1 до 5 работни дни за стоки, налични във външен склад, до 20 работни дни за продукти, които са по поръчка на клиента. Ако продуктът не може да бъде доставен, Avetisyan.bg ще информира за това клиента..

Мога ли да направя поръчка до офис на Speedy?

При финализиране на поръчката, може да посочите  както Ваш адрес, така и офис на Speedy в съответното населено място.

Стандартна доставка за продукти до 3кг.

·         До адрес - стандартна доставка (до 3 кг.) с куриер в рамките на условията описани по-горе. Цена: 4,99 лв. / без извънгабаритните продукти . Стандартен срок за доставка.

·         До офис на Speedy - стандартна доставка (до 3 кг.) с куриер в рамките на условията описани по-горе. Цена: 2,99 лв. / без извънгабаритните продукти и за продукти, маркирани със символ „Безплатна доставка”.. Стандартен срок за доставка.

Извънгабаритни продукти доставка:

В случай, че обемното тегло (дължина х ширина х височина на пратката /6000 кг) надвишава 50 кг., се начислява такса „тежък пакет“ и ще бъде уточнено допълнително. 

 

·         Мога ли да платя поръчката си в брой, на куриера, когато тя бъде доставена?

Да, поръчката може да бъде заплатена при доставка на куриера, в брой. При създаване на поръчка, изберете за вид на плащане „Наложен платеж“.

При неточни или сгрешени данни, предоставени от Потребителя, за адрес на доставката, при което стоката бъде изпратена на грешния адрес, разходите за куриерската услуга за пренасочване на пратката, са за сметка на Потребителя.

 

  • Отвори и Тествай

Предлагаме услугата "Отвори", която дава възможност на получателя да отвори и прегледа пратката в присъствието на куриера и да се увери в съдържанието ѝ, преди да получи пратката.

Предлагаме услугата "Тествай", която позволява на получателя да отвори пратката в присъствието на куриера, да се увери в съдържанието ѝ и да тества изправността/работоспособността на стоката, преди да получи пратката. Съдържанието на пратка с активна опция "Тествай " се предоставя на получателя за тест за период до 10 минути, в присъствието на куриера.