Навигация
Your Cart

Начин на доставка

* Уважаеми клиенти, стоките се предлагат в количества, необходими за едно домакинство. При желание за покупка на едро, моля свържете се с нас посредством e-mail!

Искам да поръчам от Avetisyan.bg. , след колко време ще получа пратката си?

Поръчките се доставят в зависимост от наличността на продуктите (дали са на склад), начина на доставка, както и часа, в който са регистрирани в нашата система. Времето за доставка обикновено е средно от 1 до 3 работни дни за стоки, налични в централен склад, 1 до 5 работни дни за стоки, налични във външен склад, до 20 работни дни за продукти, които са по поръчка на клиента. Ако продуктът не може да бъде доставен, Avetisyan.bg ще информира за това клиента..

Мога ли да направя поръчка до офис на Speedy?

При финализиране на поръчката, може да посочите както Ваш адрес, така и офис на Speedy в съответното населено място.

Стандартна доставка за продукти до 3 кг.

·         До адрес - стандартна доставка  (до 3 кг.) с куриер в рамките на условията описани по-горе. Цена: 6,99 лв. / без извънгабаритните продукти . Стандартен срок за доставка.

·         До офис на Speedy - стандартна доставка (до 3 кг.) с куриер в рамките на условията описани по-горе. Цена: 4,99 лв. / без извънгабаритните продукти. Стандартен срок за доставка.


Извънгабаритни продукти доставка:

       Доставката на извънгабаритните продукти /стоки над 3 кг./ се уточнява допълнително по телефон преди изпращане на поръчката!

При палетни пратки - заплаща се предварително 50% от стойността, посредством капаро.

В случай, че обемното тегло (дължина х ширина х височина на пратката /6000 кг) надвишава 50 кг., се начислява такса „тежък пакет“ и ще бъде уточнено допълнително. 


 Продукти на стойност над 200 лв. е необходимо предварително платена 50% от стойността, посредством капаро.


·        
Мога ли да платя поръчката си в брой, на куриера, когато тя бъде доставена?

Да, поръчката може да бъде заплатена при доставка на куриера, в брой. При създаване на поръчка, изберете за вид на плащане „Наложен платеж“.

При неточни или сгрешени данни, предоставени от Потребителя, за адрес на доставката, при което стоката бъде изпратена на грешния адрес, разходите за куриерската услуга за пренасочване на пратката, са за сметка на Потребителя.

 

  • Отвори и Тествай

Предлагаме услугата "Отвори", която дава възможност на получателя да отвори и прегледа пратката в присъствието на куриера и да се увери в съдържанието ѝ, преди да получи пратката.

Предлагаме услугата "Тествай", която позволява на получателя да отвори пратката в присъствието на куриера, да се увери в съдържанието ѝ и да тества изправността/работоспособността на стоката, преди да получи пратката. Съдържанието на пратка с активна опция "Тествай " се предоставя на получателя за тест за период до 10 минути, в присъствието на куриера.


важаеми клиенти, различните монитори показват цветовете по различен начин, поради което е възможно отклонение от реалния цвят на предлаганата стока.  Възможни са печатни и дизайнерски грешки. Ако имате възможност, моля, посетете нашия шоурум - гр. Варна, ул. Девня 124 или се обърнете към нашите консултанти на указаните телефони.

При неполучена стока повече от веднъж, потребителят заплаща всички куриерски разходи за транспорт при бъдещи негови поръчки, цената на които се определя от Avetisyan.bg в платформата Avetisyan.BG и се предоставя като предварителна информация.

 

Използвайки този уебсайт, вие давате разрешение за използване на бисквитки За повече информация!