Навигация
Your Cart

Градински маркучи и аксесоари

Преимущества : Голяма еластичност, устойчивост на ниски температури, дълъг процес на стареене, устойчивост на УВ лъчение, устойчив на образуване на водорасли. Характеристки: * Работно налягане : 8 бара Налягане на разрив : 24 бара Температурен диапазон : -10/+60 C БЕЗ Cd,Ba,Pb,FDO ;* Марка - ..
33.35 лв. 36.65 лв.
Без данък:33.35 лв.
Преимущества : Голяма еластичност, устойчивост на ниски температури, дълъг процес на стареене, устойчивост на УВ лъчение, устойчив на образуване на водорасли. Характеристки: * Работно налягане : 8 бара Налягане на разрив : 24 бара Температурен диапазон : -10/+60 C БЕЗ Cd,Ba,Pb,FDO ;* Марка - ..
33.35 лв. 36.65 лв.
Без данък:33.35 лв.
Производител: Top Garden
Материал: Пластмаса Присъединителен размер: 1/2 ; 3/4 "..
0.85 лв. 0.95 лв.
Без данък:0.85 лв.
Производител: Top Garden
Материал: Пластмаса Присъединителен размер: 1/2 ; 3/4 "..
2.25 лв. 2.39 лв.
Без данък:2.25 лв.
Производител: Мароса
Адаптер за кран 3/4'' - 1'' Двупосочен МаросаАдаптер за кран 3/4'' - 1'' Двупосочен е предназначен за свързване на кранове или маркучи към водопроводни системи. Изработен от здрави и устойчиви материали, адапторът осигурява надеждно и здраво съединение между крана и водния маркуч или устройст..
7.15 лв. 7.85 лв.
Без данък:7.15 лв.
Производител: Мароса
Адаптер за кран 3/4'' МаросаАдаптер за кран 3/4'' Мароса позволява да свържете устройства или маркучи с кранове към водопроводни системи. Изработен от висококачествен материал, адаптерът за кран е устойчив на корозия и налягане, осигурявайки дълготрайност на вашата водопроводна система. Той е..
0.79 лв. 0.89 лв.
Без данък:0.79 лв.
Производител: Q PLASTIC
Адаптерът за кран с еднопосочен изход е изработен от висококачествен материал, представлява надеждно и практично решение за свързване на различни устройства към водопроводни системи. Този адаптер е проектиран да осигури лесно и сигурно свързване със стандартен размер 3/4" инча. Адаптера гарантира пр..
2.65 лв. 2.95 лв.
Без данък:2.65 лв.
Производител: Gardex Tools
* Двукомпонентен адаптер за кран, изработен от висококачествен ABS полимер с меко TPR покритие * Адаптера за кран е с вътрешна резба 3/4“ или 1“, завършващ с бърза връзка към маркуч или таймер за поливане..
2.05 лв. 2.29 лв.
Без данък:2.05 лв.
Производител: Gardex Tools
Адаптера е изработен от меко TPR покритие и висококачествен ABS* Лесен монтаж чрез затягане към смесителя и бърза връзка за лесно свързване към градински маркуч* Адаптера е подходящ за смесители както на закрито, така и на открито. Може да се използва за външни водонапоителни си..
6.19 лв. 6.89 лв.
Без данък:6.19 лв.
Производител: Мароса
Адаптер за смесител MG2009 е иновативно решение, което улеснява свързването на различни водни източници с вашия смесител.Този компактен и удобен аксесоар предлага универсално решение за смесване на вода от различни източници. Изработен от висококачествени материали, които осигуряват здравина и дълго..
8.65 лв. 9.49 лв.
Без данък:8.65 лв.
Комплект за поливане PALISAD е идеалното решение за лесно и удобно поливане на градината.В комплекта са включени: разпъващ се маркуч 15m, пистолет с 7 функции и адаптери. Разпъващият се маркуч с дължина от 15 метра е изработен от висококачествени материали, които осигуряват здравина и издръжли..
14.15 лв. 16.75 лв.
Без данък:14.15 лв.
Комплект за поливане спирален PalisadКомплект за поливане спирален PALISAD е идеалното решение за лесно и удобно поливане на градината. В комплекта са включени: разпъващ се спираловиден маркуч 7.5 м с монтирани съединители, пистолет с 7 функции и адаптер за кран 1/2" към 3/4". Разпъващият се ..
15.95 лв. 17.55 лв.
Без данък:15.95 лв.
Производител: Top Garden
Материал: Месинг Присъединителен размер: 1 "..
4.85 лв. 5.19 лв.
Без данък:4.85 лв.
Производител: Top Garden
Материал: Пластмаса Присъединителен размер: 1/2 "..
0.89 лв. 0.95 лв.
Без данък:0.89 лв.
Производител: Top Garden
Материал: Месинг Присъединителен размер: 3/4 "..
4.65 лв. 4.99 лв.
Без данък:4.65 лв.
Производител: Top Garden
Материал: Пластмаса Присъединителен размер: 3/4 "..
1.09 лв. 1.19 лв.
Без данък:1.09 лв.
Производител: Q PLASTIC
Конектор за маркуч с гъвкава странна 1/2  е от тип "бърза връзка" на Q-Plastic е незаменим аксесоар за вашата градина или домашно употребление. Този удобен конектор е проектиран, за да осигури бързо и сигурно свързване на гъвкавия маркуч към воден източник или различни аксесоари за поливане. Из..
3.65 лв. 3.99 лв.
Без данък:3.65 лв.
Производител: Gardex Tools
Качествен конкетор за маркуч със заключване * Конекторите от тип "бърза връзка" са двукомпонентни, изработени от меко TPR покритие и висококачествен ABS, който е устойчив на ниски температури * Заключваща функция срещу случайно разкачване..
2.95 лв. 3.25 лв.
Без данък:2.95 лв.
Показани 1 от 25 | 155 (7 Страници)

Градински маркучи и аксесоари - за хубава и зелена градина!

Всеки дом се нуждае от качествен градински маркуч. Те са удобни не само за поливане на тревата и градината, но и за почистване на вътрешни дворове, тротоари, автомобили и дори домашни любимци. Разбира се, някои собственици на жилища имат сложни идеи за озеленяване, които изискват маркуч, който може да достигне до всички кътчета. Други се нуждаят от нещо по-компактно, което няма да заема много място за съхранение.

Независимо дали имате открито пространство само с няколко растения, или голяма градина, пълна с цветни лехи, храсти и зеленчукови площи, с които да се гордеете, всички градини се нуждаят от поливане от време на време. Тук идва обширна гама от маркучи и комплекти на Avetisyan.bg.


Важни характеристики за маркуча за поливане:

Собствениците на жилища с тревни площи и запалените градинари ще ви кажат, че има поне пет ключови характеристики, които да търсите в градинския маркуч. Първо, той трябва да бъде гъвкав, дори при ниски температури. Второ, не трябва да се прегъва под натиск. Трето, трябва да е лек, за да можете лесно да го маневрирате около вашата морава или градина. Четвърто, не може да изтече (по очевидни причини). И накрая, той трябва да бъде достатъчно издръжлив, за да продължи сезон след сезон. Ще намерите разнообразие от поливни маркучи - български градински маркуч, силиконов, трипластов маркуч за поливане се предлага в различни размери, с дължина от 10 до 25 метра.

Когато говорим за маркучи за поливане, трябва да обърнем внимание и на аксесоарите, които са задължителни за правилната експлоатация. Тук на помощ могат да ви бъдат всякакви накрайници, конектори, адаптери, разклонители, разпръсквачи и др. Доверете се на нашите специалисти и попитайте за нашите дъговидни разпръсквачи.  Последните имат възможност за регулиране на силата на пръскане. Попитайте също така за импулсни разпръсквачи, чиято конструкция позволява създаване на мрежа от едновременно работещи разпръсквачи. Подходящ за околокъщни поливни системи.

Използвайки този уебсайт, вие давате разрешение за използване на бисквитки За повече информация!