Навигация
Your Cart

Лири за баня

Производител: TERMOLUX
Електрически нагревател за лира 300 W Ф12 350mm 1200mm кабел - Бял - предлага възможност за използване на лирата извън отоплителни системи с циркулираща гореща вода. Необходимо е само нагревателя да има достъп до електрическата мрежа. Това е специално проектиран електрически нагревател, подходящ з..
75.35 лв.
Без данък:75.35 лв.
Производител: TERMOLUX
Електрически нагревател за лира за баня 600W 550мм/1200мм Бял - предлага възможност за използване на лирата извън отоплителни системи с циркулираща гореща вода. Необходимо е само нагревателя да има достъп до електрическата мрежа. Това е специално проектиран електрически нагревател, подходящ за предл..
86.65 лв.
Без данък:86.65 лв.
Производител: TERMOLUX
Лира за баня Termolux Елегант 400x600 бяла 305w - изработена е от стоманени профили и ребра, прахово боядисани в стандартен бял цвят, предназначена за експлоатация в локални и централни отоплителни системи. Всяка лира е окомплектована с конзоли за закрепяне към стена, тапа и&nbs..
42.95 лв.
Без данък:42.95 лв.
Производител: TERMOLUX
Лира за баня Thermolux Елегант 400x1200 бяла 718w - изработена е от стоманени профили и ребра, прахово боядисани в стандартен бял цвят, предназначена за експлоатация в локални и централни отоплителни системи. Всяка лира е окомплектована с конзоли за закрепяне към стена, тапа и об..
79.85 лв.
Без данък:79.85 лв.
Производител: TERMOLUX
Лира за баня Thermolux Елегант 400x800 бяла 419w - изработена е от стоманени профили и ребра, прахово боядисани в стандартен бял цвят, предназначена за експлоатация в локални и централни отоплителни системи. Всяка лира е окомплектована с конзоли за закрепяне към стена, тапа и обе..
54.45 лв.
Без данък:54.45 лв.
Производител: TERMOLUX
Лира за баня Thermolux Елегант 400x900 бяла 471w - изработена е от стоманени профили и ребра, прахово боядисани в стандартен бял цвят, предназначена за експлоатация в локални и централни отоплителни системи. Всяка лира е окомплектована с конзоли за закрепяне към стена, тапа и&nb..
57.75 лв.
Без данък:57.75 лв.
Производител: TERMOLUX
Лира за баня Thermolux Елегант 500X600 бяла 321w - изработена е от стоманени профили и ребра, прахово боядисани в стандартен бял цвят, предназначена за експлоатация в локални и централни отоплителни системи. Всяка лира е окомплектована с конзоли за закрепяне към стена, тапа и&nb..
48.25 лв.
Без данък:48.25 лв.
Производител: TERMOLUX
Лира за баня алуминиева 400/900 - висококачествена, влагоустойчива и с голям капацитет на отопление. Проектирани за отопление на помещения с малки топлинни загуби, като бани, кухни, коридори или запрашени помещения, където се поставят високи изисквания за достъп при почистването. Алуминиевите..
139.00 лв.
Без данък:139.00 лв.
Производител: TERMOLUX
Декоративна, красива дизайнерска лира за баня Charisma Cr/Ni, с впечатляващ дизайн и уникален външен вид. Лирата за баня е с изключително добро качество на производителя. Отличава се с елегантност, а също така и добра цена. * РазмериШирочина (мм) - 500Височина (мм) - 1200Отоплителна мощност (W) - 47..
379.00 лв.
Без данък:379.00 лв.
Производител: TERMOLUX
Декоративна, красива дизайнерска лира за баня Charisma Cr_Ni, с впечатляващ дизайн и уникален външен вид. Лирата е с изключително добро качество на производителя. Отличава се с елегантност, а също така и добра цена. * РазмериШирочина (мм) - 500Височина (мм) - 1200Отоплителна мощност (W) - 475Водосъд..
479.00 лв.
Без данък:479.00 лв.
Производител: TERMOLUX
Декоративна, стоманена, дизайнерска лира за баня Charisma Cr/Ni, с впечатляващ дизайн и уникален външен вид. Лирата е с изключително добро качество на производителя. Отличава се с елегантност, а също така и добра цена. * РазмериШирочина (мм) - 500;Височина (мм) - 1200;Отоплителна мощност (W) - 475;В..
452.00 лв.
Без данък:452.00 лв.
Електрически нагревател за лира 600 W с кабел - предлага възможност за използване на лирата извън отоплителни системи с циркулираща гореща вода. Необходимо е само нагревателя да има достъп до електрическата мрежа.  Лесен монтаж и свързване към електрическата мрежа. Отоплява помещението п..
105.00 лв.
Без данък:105.00 лв.
Производител: TERMOLUX
Хавлийник за лира 400мм - хавлийникът за лира е един много практичен и удобен аксесоар към Вашата лира. Монтира се изключително бързо с помощта на двата закрепващи фиксатори като към тях поставите стоманената тръба на хавлийника. Дължина 400 мм. Цвят - Бял...
8.13 лв.
Без данък:8.13 лв.
Производител: SMASH
Хавлийник за лира 600мм - хавлийникът за лира е един много практичен и удобен аксесоар към Вашата лира. Монтира се изключително бързо с помощта на двата закрепващи фиксатори като към тях поставите стоманената тръба на хавлийника. Дължина 600 мм. Цвят - Бял...
8.13 лв.
Без данък:8.13 лв.
Показани 1 от 14 | 14 (1 Страници)

Лири за баня от Avetisyan Home Stores!

Лирите за баня са изключително добро решение за отопление. Те са проектирани за малки помещения и това ги прави особено подходящи за баня.

Ако търсите алуминиева лира за баня или стоманена лира за баня, то при нас ще ги намерите на ТОП цени. Първокласно качество, разнообразие и компетентна консултация!

В AVETISYAN Home Stores, Ви предлагаме лири за баня на най - добрата цена. Прекрасното съчетание на дизайнерска лира за баня и ефективност.

Според начина си на работа лирите се разделят на 3 типа: Водна лира за баня, електрическа лира за баня или комбинирана лира за баня. Добро предимство е вашата лира за баня да е снабдена с терморегулатор. Така, можете сами да регулирате отдаваната мощност.

Стоманените лири са изработени от специална стомана ST 12, гарантираща високо качество. Предлагат се в различни цветове, а повърхността им е прахово боядисана, за да се гарантира издръжливост и функционалност. Нагревателят се отличава с естетичен дизайн, като може да се впише идеално както в интериора на модерни мокри помещения, така и в по-класически бани. Лирата е икономичен и практичен начин за отопление, който пести място в помещенията, в които е поставена. Те са стабилни и безопасни уреди за отопление. Монтират се лесно и бързо.

В момента на пазара се предлагат различни отоплителни тела за баня, като лири за бани, подово отопление, радиатори и др. Ако ви предстои ремонт на баня, най-бързо лесно и чисто би било да поставите лира за баня или радиатор от неръждаема стомана.

Работата на лирите за баня и радиатора за баня са сходни.

Основен показател за това какъв размер лира за баня Ви е необходим е големината на вашата баня, средната мощност се калкулира като 200 w на един квадратен метър. Основното предназначени на лирата за баня е да акумулира топлина в помещението, но също така и да затопли кърпите. Ако се колебаете с избора си, то нашите специалисти от AVETISYAN Home Stores, ще Ви съдействат с най-добрия избор. Нашите лири за бани, са с най-високо качество и гаранция за правилна употреба. При нас също така може да намерите и електрически нагревател за лира на добра цена.

Пазарувайте бързо и лесно на Avetisyan.bg

Използвайки този уебсайт, вие давате разрешение за използване на бисквитки За повече информация!