Навигация
Your Cart

Топлоизолация със Стиропор и Фибран

Производител: MASTER
НОВО! INSTA STIK® MP FAST CURE флакон за ръчна работа, с клапан за многократна употреба. INSTA STIK® MP FAST CURE е бързосвързващо мултифункционално полиуретаново лепило във вид на пяна, специално разработено за залепване на екструдиран и експандиран пенополистирол, полиуретан, полиизо-цианура..
14.65 лв. 15.65 лв.
Без данък:14.65 лв.
Производител: MASTER
INSTA-STIK™ MP е полиуретаново лепило за залепване на платна от екструдиран (XPS) и експандиран (EPS) пенополистирол, полиуретан, минерална вата и др. към основи от бетон, тухла, дърво, метал, мазилка и разнообразни битумни продукти.Широко приложим продукт, може да се използва както по  п..
13.75 лв. 14.95 лв.
Без данък:13.75 лв.
Производител: TYTAN
TYTAN Professional 60 секунди Бързо универсално ръчно полиуретаново лепилоTytan Professional 60 Секунди Бързо Универсално Полиуретаново лепило е мултифункционално полиуретаново лепило с висока адхезия към множество материали и основи. Уникалната формула. базирана на технологията TYTACK. предоста..
16.25 лв. 17.85 лв.
Без данък:16.25 лв.
Производител: TYTAN
TYTAN Professional 60 секунди универсално пистолетно полиуретаново лепилоTytan Professional 60 Секунди Бързо Универсално Полиуретаново лепило е мултифункционално полиуретаново лепило с висока адхезия към множество материали и основи. Уникалната формула. базирана на технологията TYTACK. предостав..
16.25 лв. 17.85 лв.
Без данък:16.25 лв.
Производител: TYTAN
Лепило за стиропор Tytan Professional O2 STYRO 753 GUN 750ml | Avetisyan.bgЛепило за стиропор Tytan Professional O2 STYRO 753 GUN 750ml TYTAN PROFESSIONAL O2 STYRO 753 GUN 750ml е висококачествено полиуретаново лепило, специално разработено за залепване на стиропор и полистирено..
12.59 лв. 13.55 лв.
Без данък:12.59 лв.
Производител: KUPRO
цената е за лист 60х120см..
4.09 лв. 4.29 лв.
Без данък:4.09 лв.
Производител: KUPRO
цената е за лист 60х120смФибран за топлоизолация 60х120смRF 20 - 3см..
6.15 лв. 6.45 лв.
Без данък:6.15 лв.
Показани 1 от 25 | 34 (2 Страници)

Характеристика на стиропор 2 см за изолация

Стиропорът е утвърден във времето материал за топлоизолация. Конкретно стиропорът 2 см за изолация е отлично решение за бързо и ефективно подобряване на топлоизолационните качества в сградите. Експандираният полистирен с порестата си структура осигурява възможност за преминаване на въздух през него и така се предотвратява възникването на мухъл и влага в изолираните помещения. Това е една от основните причини топлоизолацията със стиропор да се наложи в практиката. Но не е единствената.

Други големи предимства на този материал са: сравнително устойчив на редица външни влияния, като стареене, огън, температурни амплитуди и т.н. Освен това стиропорените плочи са с точни размери и удобна непроменяща се форма, което улеснява монтирането им.

Стиропорът 2 см за изолация е един от най-търсените ни артикули. В Avetisyan.bg ще ви предложим освен него и стиропор с дебелина 4 см., 5 см., 8 см. и 10 см., за да можете да изберете най-подходящия за вашите условия. Изборът зависи от редица фактори, като климатични условия, отопляема или неотопляема е сградата, наличие на вътрешна изолация и др.

Всички видове стиропор за изолация се монтират изключително лесно, без да се замърсява околното пространство. Цената на този материал също е доста по-ниска в сравнение с други алтернативи, а в същото време топлоизолационните му показатели са сред най-високите.

Как да изберете стиропор за външна изолация?

Изборът на стиропор за външна изолация има редица предимства пред други алтернативи. На първо място с него се постига много добър баланс между икономическата ефективност и подобряването на топлоизолационните качества на сградата/помещенията. Стиропорът е устойчив материал по отношение на влияния, като влага, температурни амплитуди и други. Тези характеристики на стиропора за външна изолация позволяват той да запазва размерите си, формата и устойчивостта си за дълъг период от време. Това означава съответно и, че се запазват всички негови изолационни свойства през годините.

В добавка към изброените качества на материала, още по-добър аргумент да направите външна изолация със стиропор е чувствително по-ниската цена. В това отношение значение има каква дебелина на стиропора ще изберете. Тя може да варира - например 2 см., 4 см., 5 см., 8 см. и 10 см. Точният размер, на който да се спрете, е в зависимост от конкретните условия в региона, топлоизолационните характеристики на сградата и помещенията, наличието на отопление и т.н. Например стиропорът от 2 см. може да е отлично и напълно ефективно решение в редица случаи, въпреки ниската си цена. Монтирането на стиропора също е изключително лесно и не изисква кой знае какви специални материали и допълнителни разходи.

В Avetisyan.bg ще намерите стиропор от 2 см. до 10 см. и всичко необходимо за качествена, устойчива във времето изолация на вашите помещения и сгради.

Стиропор за вътрешна изолация на страхотна цена

Най-добрите резултати по отношение на топлоизолацията на помещения и сгради е да се направи такава и на външните, и на вътрешните стени. Вариантите в това отношение са много, но използването на стиропор за вътрешна изолация е сред най-често срещаните, както и за външната изолация.

Предимствата на експандирания полистирен (стиропора) са много. Те се отнасят както до характеристиките му като устойчивост на механични, температурни и други неблагоприятни условия, така и до изгодната му цена. Стиропорът за вътрешна изолация се предпочита най-вече, защото той е най-влагоустойчив и водонепропусклив в сравнение с всички други алтернативи на пазара. По този начин не се допуска и влага по стените и съответно мухъл.

Правилният избор на стиропор е дълготрайно решение за подобряване на топлоизолационните показатели на сградата. По отношение на вътрешната изолация например можете да се доверите на стиропор с 2 см дебелина. За външната изолация трябва да се преценят конкретните климатични и атмосферни условия, наличието на изолация и отопление в сградата и др. Ето защо в този случай трябва да се съобрази дали това да бъде стиропор с 2 см., 4 см., 5 см., 8 см. или 10 см. дебелина.

Самото монтиране на стиропора е изключително лесно. Не ви е необходимо нито някакво специализирано лепило, нито професионални умения за лепене на стиропор на вътрешна стена.

В онлайн магазин Avetisyan.bg и във физическите ни обекти ще намерите всички материали за топлоизолация на страхотни цени. За да направите най-добър избор, можете да се обърнете към нашите консултанти, които ще ви помогнат да се снабдите с необходимите артикули за вътрешна топлоизолация със стиропор.

Изолация със стиропор за таван и покрив

Когато сте на последен етаж, топлоизолацията е задължителна не само за стените. А, за да бъде сградата с добри топлоизолационни характеристики, подпокривното пространство също трябва да е добре изолирано. Има различни материали, с които да направите това. За изолацията със стиропор за таван и покрив обаче има най-много аргументи.

Какви са предимствата на стиропора? На първо място той е изключително лек, с еднаква и удобна за работа форма. Лесно се реже в желани размери, така че да пасва на всяко пространство. Ето защо и монтажът става доста бързо, като може да го направите и сами. Това са само част от причините за избора на стиропор за изолация на таван.

Топлоизолационните показатели на стиропора сами по себе си са наистина отлични. Поради специфичната си структура той не допуска влагата да преминава през него и така тя не може да достигне и до вътрешните стени, когато те са изолирани. Същото важи и за изолацията със стиропор за таван.

И един от най-важните аргументи при избора на материал за топлоизолация си остава фактът, че стиропорът е евтин. Всички други алтернативи или са значително по-скъпи или изискват инвестирането на допълнителни средства за закупуване на специални лепила и други за монтирането им. Стиропорните плоскости за таван практически могат да се залепят с почти всякакво лепило. И самата дейност не е свързана със замърсяване на околното пространство. Това ще ви спести допълнителни усилия и разходи.

По отношение на изолацията на покрив със стиропор тя е високоефективна и има най-висок топлоизолационен ефект, съотнесена към направените за нея разходи. В магазин Avetisyan.bg ще ви консултираме за най-подходящите материали за изолация със стиропор. Предлагаме стиропор от 2 см. до 10 см., както и всичко необходимо за монтажа му.

Стиропор 2 см - цената има значение

Стиропорът или т.нар. експандиран полистирен (EPS) е сред най-търсените изолационни материали поради редицата си предимства. Топлоизолационните показатели на стиропора и цената му го правят предпочитан материал в това отношение.

Той е търсен и заради лесния и бърз монтаж. Независимо дали става дума за вътрешна или външна изолация, стенните панели от стиропор се монтират с лекота.

На пазара се предлага стиропор с различна дебелина. Изборът им се определя от редица фактори и трябва да бъде съобразен с всяка конкретна ситуация. Най-евтин е стиропорът 2 см. и цената на изолацията с него е много поносима. В много от случаите той е напълно достатъчен, за да постигнете добър топлоизолационен ефект, без да намалявате вътрешното пространство чувствително (при вътрешна изолация например).

Avetisyan.bg като водещ дистрибутор на решения за топлоизолация ви предлага стиропор 2 см. на цена без конкуренция. При нас ще намерите и други предложения за стиропор с дебелина 4 см., 5 см., 8 см. или 10 см.

Пазарувайки в AVETISYAN Home Stores, Вие получавате:

  • Компетентно обслужване
  • Цени без конкуренция на пазара
  • Гаранция и качество

Стани VIP клиент и пазарувай на още по-ниски цени!

VIP картата носи следните привилегии:
  • отстъпки до 70%
  • специални цени за VIP клиенти
  • индивидуално отношение при обслужване
  • приоритет в организацията на Вашите покупки
Разбери как да станеш VIP: ТУК
Използвайки този уебсайт, вие давате разрешение за използване на бисквитки За повече информация!