Навигация
Your Cart

Безжични звънци

Звънец дистанционен мод.D3902 150 метра ОбхватБезжичен звънец за врата  не изисква  кабел, спестява пари и електроенергия всяка година!Решение за жилища,  апартаменти ,складовеСпецификации:LED светлини25 мелодии4 нива на обемМаксимум 150 метра обхват на откритоМощност на предават..
16.75 лв.
Без данък:16.75 лв.
Безжичният звънец за врата не изисква кабел, спестява пари и електроенергия всяка година! Лесно монтиране на стена и силен и чист звук! Практично решение за жилища, апартаменти, складове.Спецификации:Силен и чист звук25 различни мелодииLED светещ бутон4 нива на обемВлагоустойчивМаксимум 150 метр..
14.69 лв.
Без данък:14.69 лв.
Безжичният звънец за врата не изисква кабел, спестява пари и електроенергия всяка година! Лесно монтиране на стена и силен и чист звук! Практично решение за жилища, апартаменти, складове.Спецификации:Силен и чист звук2 броя бутони32 различни мелодииLED светлини4 нива на обемВлагоустойчивМаксимум 150..
10.59 лв.
Без данък:10.59 лв.
Безжичният звънец за врата не изисква кабел, спестява пари и електроенергия всяка година! Лесно монтиране на стена и силен и чист звук! Практично решение за жилища, апартаменти, складове.Спецификации:Силен и чист звук32 различни мелодииВлагоустойчивМаксимум 150 метра обхват на открито Мощност на..
8.79 лв.
Без данък:8.79 лв.
Производител: SMASH
Този комплект се отличава със силен и чист звук, малък размер и лесно се инсталира на стена;Уредът се захранва от 2 х ААА батерии /не са включени/;В случай, че не се натисне бутона, електронният звънец не звъни случайно и няма да консумира електрическа енергия.3 вида мелодии;..
2.89 лв.
Без данък:2.89 лв.
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)

Дистанционни и безжични звънци. Писнало Ви е от постоянното поправяне на звънеца и подмяната му. Затова продаваме дистанционни, които Ви помагат лесно и удобно да звъните по всяко време и няма да пропуснете нито едно звънене, защото другата част е до Вас в дома Ви.

Пазарувайте бързо и лесно на Avetisyan.bg

Използвайки този уебсайт, вие давате разрешение за използване на бисквитки За повече информация!