Навигация
Your Cart

Вериги за сняг

Производител: AUTOPARS2000
Вериги за сняг NIKEN - ново поколение 10брНово поколение вериги за сняг изключително подходящи за алуминиеви джанти.Не надраскват боята на джантата.Практично решение за сняг, лед и кал.Много удобни в екстремни ситуации с лесният си монтаж и ефективност.Бърз и лесен начин да излезете от всяка пътна с..
8.25 лв. 9.25 лв.
Без данък:8.25 лв.
Производител: SMASH
Вериги за сняг меча стъпка 100..
39.99 лв. 43.99 лв.
Без данък:39.99 лв.
Производител: SMASH
Вериги за сняг меча стъпка 110..
43.75 лв. 48.15 лв.
Без данък:43.75 лв.
Производител: SMASH
Вериги за сняг Меча Стъпка 50..
39.99 лв. 43.99 лв.
Без данък:39.99 лв.
Производител: SMASH
Вериги за сняг Меча Стъпка 70..
39.99 лв. 43.99 лв.
Без данък:39.99 лв.
Производител: SMASH
Вериги за сняг Меча Стъпка 60..
39.99 лв. 43.99 лв.
Без данък:39.99 лв.
Производител: SMASH
Вериги за сняг Меча Стъпка 80..
39.99 лв. 43.99 лв.
Без данък:39.99 лв.
Вериги за сняг ново поколение - червени 10бр - Ново поколение вериги за сняг изключително подходящи за алуминиеви джанти.Не надраскват боята на джантата.Практично решение за сняг, лед и кал.Много удобни в екстремни ситуации с лесният си монтаж и ефективност.Бърз и лесен начин да излезете от всяка пъ..
7.99 лв. 8.99 лв.
Без данък:7.99 лв.
Бърз и лесен монтаж и при тежки зимни условияБезшумно шофиране по сняг и лед и без вибрацииПредпазват протектора на зимните гуми и окачването на автомобилаЛесни за почистване и съхранениеСъобразени с околната средаРазмер - L..
28.75 лв. 31.75 лв.
Без данък:28.75 лв.
Бърз и лесен монтаж и при тежки зимни условияБезшумно шофиране по сняг и лед и без вибрацииПредпазват протектора на зимните гуми и окачването на автомобилаЛесни за почистване и съхранениеСъобразени с околната средаРазмер - S..
28.75 лв. 31.75 лв.
Без данък:28.75 лв.
Бърз и лесен монтаж и при тежки зимни условияБезшумно шофиране по сняг и лед и без вибрацииПредпазват протектора на зимните гуми и окачването на автомобилаЛесни за почистване и съхранениеСъобразени с околната средаРазмер - XL..
28.75 лв. 31.75 лв.
Без данък:28.75 лв.
Бърз и лесен монтаж и при тежки зимни условияБезшумно шофиране по сняг и лед и без вибрацииПредпазват протектора на зимните гуми и окачването на автомобилаЛесни за почистване и съхранениеСъобразени с околната средаРазмер - XXL..
28.75 лв. 31.75 лв.
Без данък:28.75 лв.
Бърз и лесен монтаж и при тежки зимни условияБезшумно шофиране по сняг и лед и без вибрацииПредпазват протектора на зимните гуми и окачването на автомобилаЛесни за почистване и съхранениеСъобразени с околната средаРазмер - М..
28.75 лв. 31.75 лв.
Без данък:28.75 лв.
Производител: SMASH
Вериги за сняг Меча Стъпка 90..
39.99 лв. 43.99 лв.
Без данък:39.99 лв.
Показани 1 от 14 | 14 (1 Страници)
Вериги за сняг

Категория "Вериги за сняг"

В нашия онлайн магазин avetisyan.bg предлагаме разнообразие от вериги, създадени за подобряване на сцеплението на вашия автомобил при зимни условия. Нашият асортимент включва както текстилни, така и твърди вериги, но нека се фокусираме върху твърдите вериги и техните разновидности.

Основни видове твърди вериги

Основните видове твърди вериги, които предлагаме, са три и се различават по своята оплетка. Тези вериги са изключително полезни, когато сте изправени пред зимни условия, които изискват подобрена трахция на вашето превозно средство.

  1. Класически вериги с правоъгълна оплетка

    Тези вериги са подходящи за сняг, където сцеплението е от съществено значение. Обаче, бихме искали да ви информираме, че те не се препоръчват за използване върху твърда настилка поради вибрациите, които могат да предизвикат износване както на гумите, така и на окачването на автомобила.

  2. Ромбоидни вериги

    Този вид вериги са с по-специфичен дизайн и предлагат добра сцепленост на сняг и лед. Въпреки това, също като класическите вериги, те не се препоръчват за използване върху твърда настилка поради вибрациите, които могат да предизвикат.

  3. "Меча стъпка" вериги

    Тези вериги са изключително универсални и могат да се използват на сняг, лед и кал. Дори може да се карат кратко и на асфалт, но е важно да се отбележи, че използването им на твърда настилка не се препоръчва. Те предоставят отлично сцепление и са най-универсалния избор от трите видове твърди вериги.

Съветът ни при избора на твърди вериги е да предпочетете "меча стъпка" веригите и да ги използвате главно в снежни условия. За да се осигурите, че ги монтирате правилно и бързо във всяка "ситуация", силно препоръчваме да проведете "суха тренировка" за слагането им.

Веригите за сняг, които предлагаме, са проектирани с високо качество и издръжливост, за да ви помогнат да се справите със зимните условия по безопасен и ефективен начин. Изберете правилния вид вериги за вашите нужди и уверете се, че сте подготвени за зимните предизвикателства на пътя.

Използвайки този уебсайт, вие давате разрешение за използване на бисквитки За повече информация!