Навигация
Your Cart

Вентилатори и охлаждане

Производител: Muhler
Настолен вентилатор който заема по-малко място благодарение на компактния си дизайн. * Плетена решетка, за повече сигурност; * Диаметър - 12“; * 3 PP перки с висока ефективност; * 3 степени на въздушната струя; * Функция „Осцилация“; * Кръгла стойка; * Мощност - 30W; * номинално нап..
34.39 лв. 37.85 лв.
Без данък:34.39 лв.
Производител: Muhler
Настолен вентилатор който заема по-малко място благодарение на компактния си дизайн. * Плетена решетка, за повече сигурност; * Диаметър - 16“; * 3 PP перки с висока ефективност; * 3 степени на въздушната струя; * Функция „Осцилация“; * Кръгла стойка; * Мощност - 40W; * номинал..
45.39 лв. 49.95 лв.
Без данък:45.39 лв.
Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)

Вентилатори и охлаждане

Един от най-популярните начини за бързо и ефективно охлаждане през горещите летни дни е използването на вентилатори. В нашата гама от продукти предлагаме разнообразни типове вентилатори, които ще ви помогнат да създадете комфортна обстановка и освежаващ въздух във вашето пространство. Независимо от вашите нужди и предпочитания, ние имаме подходящ вентилатор, който ще отговори на вашите изисквания.

Евтини вентилатори

Ако търсите практично и икономично решение за охлаждане, предлагаме ви широка гама от евтини вентилатори. Тези модели са достъпни на пазара и предлагат основна функционалност за подобряване на циркулацията на въздуха. Въпреки че нямат специални функции и настройки, евтините вентилатори все пак могат да ви помогнат да се освежите през горещите летни дни.

Безшумен вентилатор

За тези, които търсят охлаждане без да жертват комфорта и тишината, предлагаме ви безшумни вентилатори. Тези специално проектирани вентилатори осигуряват оптимална въздушна циркулация, без да предизвикват досадни шумове. Можете да ги използвате както в спалнята си, така и в работното си пространство, без да се тревожите за натрапчивия шум, който биха могли да предизвикат. Безшумните вентилатори ви предлагат комфорт и прохлада, без да нарушават вашето спокойствие и работа.

Мощни вентилатори

В случай че търсите по-мощен вентилатор, който да е способен да осигури интензивно охлаждане в по-големи помещения, ние предлагаме мощни вентилатори. Тези вентилатори разполагат с по-големи вентилационни лопатки и по-силни мотори, което им позволява да осигурят по-силно и по-стабилно въздушно подаване. Те са идеални за охлаждане на големи дневни и работни помещения, както и за използване на открито.

Настолни вентилатори

За персонално охлаждане в офиса или на работното място, предлагаме настолни вентилатори. Те са компактни и портативни, което ги прави идеални за малки пространства. Настолните вентилатори могат да бъдат поставени върху бюрото ви или на масата, осигурявайки директен поток на свеж въздух. Те са лесни за използване и могат да бъдат премествани от едно място на друго според вашите нужди.

Малки вентилатори

За тези от вас, които са в постоянно движение и търсят вентилатор, който да можете да носите навсякъде със себе си, предлагаме малки вентилатори. Те са малки, компактни и леки, което ги прави перфектни за пътуване или използване на открито. Можете да ги сложите в чантата си или дори в джоба си и да ги използвате по всяко време, когато се нуждаете от малко свежест.

Всички вентилатори, които предлагаме, са от високо качество и се отличават със своята надеждност и ефективност. Ние работим с водещи марки в индустрията, за да ви предложим най-добрите вентилатори на пазара. Нашите продукти са снабдени със съвременни технологии и функции, които осигуряват оптимално охлаждане и комфорт във вашето пространство. Изберете своя вентилатор и се насладете на прохладата през лятото!

Използвайки този уебсайт, вие давате разрешение за използване на бисквитки За повече информация!