Навигация
Your Cart

Вани

Вани - Avetisyan.bg

Вани

Добре дошли в раздела "Вани" на Avetisyan.bg. В този раздел предлагаме разнообразие от вани, съобразени с вашите нужди и стилове на обзавеждане на банята.

Хидромасажни вани

Открийте релакс и комфорт с нашите хидромасажни вани. Съчетавайки функционалност и лукс, тези вани с вградена система за хидромасаж ви предоставят уникално спа изживяване в уюта на вашия дом.

Свободностоящи вани

Ако търсите елегантност и стил, свободностоящите вани са перфектното решение. Тези вани са дизайнерски изделия, които ще добавят шик и класа към вашата баня.

Обикновени вани

За тези, които предпочитат простотата и функционалността, предлагаме обикновени вани с различни размери и форми. Те са практични и подходящи за всеки дом.

Аксесоари за вана

Освен вани, предлагаме и разнообразие от аксесоари за вана, включително смесители, душ гарнитури, диспенсъри за сапун и други. Тези аксесоари ще ви помогнат да направите вашата баня практична и функционална.

Асамблиране и Доставка на Адрес

Ние предоставяме услуга за асамблиране на вашата избрана вана и нейната доставка директно до вашия адрес. Нашите професионалисти ще се погрижат вашият продукт да бъде сглобен коректно и своевременно доставен в удобно за вас време.

Разгледайте нашата богата селекция от вани и аксесоари за вана и се възползвайте от нашите удобни услуги за асамблиране и доставка до вашия адрес.