Навигация
Your Cart

ИМЕТО ПЕЧЕЛИ!

Уважаеми клиенти, само в периода от 06 до 23 януари, може да участвате в ИГРА с куп награди, с всяка направена покупка при нас!

    Условия за участие:

 1. Имате ИМЕН ДЕН на ЙОРДАНОВ или ИВАНОВДЕН.

 2. Харесайте нашата FACEBOOK страница!

 3. Пазарувайте от нас в периода 06 до 23 януари 2022 година!

 4. Регистрирайте всяка касова бележка /без значение от стойността й/.

 5. Попълнете формуляр за кандидатстване - ТУК.   Общи условия:

1. Участието в Играта е обвързано с покупката на стока предлагана от Организатор в период 06.01.2022 от 08:00 часа до 22.01.2022 г. до 19:00 часа.

2. Право на участие има всеки, който празнува имен ден на 06 и 07 януари.

3. Победителят в играта ще бъде определен на случаен, томболен принцип и ще бъде обявен на 25.01.2022 г. във FACEBOOK страницата ни и в уебсайта www.avetisyan.bg.

4. До 3 работни дни от обявяването на победителите, печелившите участници е необходимо да се свържат с нас чрез лично съобщение във FACEBOOK страницата ни. Ако определен победител не се свърже в посочения срок с ОРГАНИЗАТОРА, той губи правото си да получи наградата и ОРГАНИЗАТОРЪТ определя друг победител сред останалите участници.

5. Не се допуска участие с фалшиви регистрации и посредством всякакви други методи, с цел увеличаване на шанса за спечелване на награда.

6. Организаторът не носи отговорност за дефекти в или за забавяне при предоставянето и/или получаването на наградите по вина на съответния външен партньор.

7. Наградите се получават лично от лицето, участвало в Играта, в срок до 30 дни, считано от датата на предоставяне от Победителя данни по т. 5, чрез показване на регистрирания платежен документ.

8. При получаването на наградата, всеки победител подписва формуляр протокол, с което се удостоверява връчването на наградата.

9. Не се допуска замяна на посочена награда от Играта с друга предметна награда.