Навигация
Your Cart

течности за автомобил

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:Приложение: Антифриз S POWER е ефективна охлаждаща нисковискозна течност, предназначена за използване в охладителната система на двигатели с вътрешно горене, както и в качеството на топлоносител в топлообменни апарати, експлоатирани при ниски температури.Начин ..
3.85 лв.
Без данък:3.85 лв.
Антифриз концeнтрат 1L Sevan SG12+ Long Life HDP - се използва целогодишно за защита срещу замръзване, прегряване и корозия на двигатели на автомобили, камиони, автобуси, извън магистрална техника, стационарни и корабни двигатели и др. Използва се само след разреждане с дестилирана или омекотена вод..
7.45 лв.
Без данък:7.45 лв.
Производител: MOTOX
Антифриз концентрат "МОТОХ-ХХL" Long Life / -74°C /   -1l  /12..
7.15 лв.
Без данък:7.15 лв.
Антифриз Sevan концентрат -72°С 1л. Приложение:SEVAN® АНТИФРИЗ КОНЦЕНТРАТ -72C се използва целогодишно за защита срещу замръзване, прегряване и корозия на двигатели на автомобили. Подходящ е за съвременни двигатели и за двигатели с алуминиева охладителна система.Внимание:..
5.79 лв.
Без данък:5.79 лв.
Производител: MOTOX
Антифриз концентриран   "МОТОХ"   / - 72 С/      -0,94l  /12..
5.85 лв.
Без данък:5.85 лв.
Производител: S POWER
ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:Продуктът се използва за почистване на стъклата на автомобила от отлагания от масла, сажди, прах и др. през зимния период. Изпарява се бързо и не оставя следи. Продуктът Ви гарантира перфектна видимост и комфорт.Начин на употреба:S POWER ЕТАНОЛОВ..
2.69 лв.
Без данък:2.69 лв.
ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:SEVAN® ЕТАНОЛОВА ЗИМНА ТЕЧНОСТ ЗА ЧИСТАЧКИ -20°C е зимна течност за чистачки готова за употреба, която гарантира отлична видимост до -20°С на база на ЕТИЛОВ АЛКОХОЛ и добавки. Бързо отстранява масло, сажди, сол и други замърсявания, типични за зимните условия. Не увре..
7.49 лв.
Без данък:7.49 лв.
готова течност - 3 литра;Защита от замръзване до -20 градуса;Гарантира отлична видимост на база Етилов Алкохол и добавки;Изключително икономичен продукт...
5.25 лв.
Без данък:5.25 лв.
Показани 1 от 25 | 32 (2 Страници)

Течност за чистачки или препарат за автостъкла, служи за измиване на стъклата и осигурява отлична видимост и максимална сигурност при шофиране.В каталога ще намерите зимна и лятна течност за чистачки с различни разфасовки, цветове и аромати.

Пазарувайте бързо и лесно на Avetisyan.bg

Използвайки този уебсайт, вие давате разрешение за използване на бисквитки За повече информация!
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки