Навигация
Your Cart

Гипсокартон

Производител: KUPRO
Гипсокартон GKB 12.5 mm 2 x 1.2 m ABS ЗЕЛЕН 1 лист = 2.4 кв.м - зелените импрегнирани гипсокартонените плоскости са подходящи при изграждането на стени и тавани, особено при влажни помещения - кухня, баня. Полага се върху конструкция от метални профили, преградни стени и окачени тавани. Особено подх..
17.45 лв. 18.65 лв.
Без данък:17.45 лв.
Производител: KUPRO
Гипсокартон GKB 12.5 mm х 2 x 1.2 m ABS БЯЛ 1 лист = 2.4 кв.м - гипсокартонените плоскости са подходящи при изграждането на стени и тавани, полагат се върху конструкция от метални профили, преградни стени и окачени тавани. Гисокартонените плоскости се състоят от гипс, а повърхността и кантовет..
12.99 лв. 13.85 лв.
Без данък:12.99 лв.
Производител: TECHNOGIPS
Гипсокартон GKB 12.5mm 2 x1.2m Техногипс ЧЕРВЕН 1лист = 2.4кв.м = 2.4кв.м - зелените импрегнирани гипсокартонените плоскости са подходящи при изграждането на стени и тавани, особено в близост до нагряващи се повърхности. Полага се върху конструкция от метални профили, преградни стени и окачени ..
22.15 лв. 23.65 лв.
Без данък:22.15 лв.
Производител: TECHNOGIPS
Гипсокартон GKB 9.5mm х 2 x 1.2m Техногипс БЯЛ 1 лист = 2.4 кв.м - гипсокартонените плоскости са подходящи при изграждането на стени и тавани, полагат се върху конструкция от метални профили, преградни стени и окачени тавани. Гисокартонените плоскости се състоят от гипс, а повърхността и канто..
12.85 лв. 13.45 лв.
Без данък:12.85 лв.
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)

Гипсокартонът е строителен материал, използван при изграждането на стени, тавани и други вътрешни конструкции. Ние предлагаме богат избор от гипсокартонени продукти, включително гипсокартонени панели, гипсокартонени листове и аксесоари за гипсокартон, за да отговорим на вашите нужди. Нашите продукти са идеални както за жилищни, така и за търговски приложения.  С нашия богат избор от продукти за гипсокартон можете да се доверите, че ще намерите правилното решение за всеки строителен проект. Имаме всичко - от гипсокартонени панели и листове до аксесоари за гипсокартон и консумативи за ремонт. Нашите продукти за гипсокартон са проектирани да бъдат издръжливи и надеждни, като ви дават най-добрите резултати за вашите проекти. Независимо дали имате нужда от гипсокартон за вътрешни ремонти или ремонти, ние имаме перфектните продукти за вашите нужди. Пазарувайте нашата селекция от продукти за гипсокартон днес и свършете работата както трябва!

Гипсокартонените плоскости са чудесен начин да добавите професионален завършек към всеки строителен проект. Нашата селекция от висококачествени гипсокартонени панели е проектирана да осигури превъзходна производителност и издръжливост, за да отговори на всякакви строителни нужди. От стандартни 1/2" гипсокартонени панели до специални панели като Fire-Shield и SoundBreak XP, ние имаме точния панел за всяка работа. С нашата гама от размери, дебелини и текстури можете да сте сигурни, че ще намерите перфектния гипсокартон, който да пасне вашите нужди Ние също така предлагаме бърза и надеждна доставка, за да получите вашите гипсокартонени панели, когато имате нужда от тях Получете професионалните резултати, които искате с нашите гипсокартонени панели днес.

Аксесоари за гипсокартон - Вземете най-добрите продукти за вашите проекти от нашата обширна гама от аксесоари за гипсокартон. Ние предлагаме богат избор от винтове, пирони, лепила, уплътнители, тикса за фуги и други, за да отговорим на вашите нужди. Нашите продукти са проектирани да бъдат надеждни и издръжливи, като гарантират, че вашият проект е завършен по най-висок стандарт. С конкурентни цени и бърза доставка, ние гарантираме, че вашият проект ще бъде завършен навреме и в рамките на бюджета. Пазарувайте при нас днес и вземете най-добрите аксесоари за гипсокартон за вашия проект.

Използвайки този уебсайт, вие давате разрешение за използване на бисквитки За повече информация!