Навигация
Your Cart

Роботи за почистване прахосмукачка робот

Производител: ADS
Робот прахосмукачка с моп 3 in 1 Robot cleaner е един от най-новите роботи на пазара, идва с моп, две странични четки, мощен вакуум, високоефективен филтър, голям контейнер за прах, контейнер за вода и още много екстри. Идва  с навигация, която се включва като опция. Притежава интелигентна..
483.00лв.
Без данък:483.00лв.
Производител: ADS
Интелигентно планирано почистванеActive Robot CLN 309 притежава интелигентна планирана система за почистване, като постига максимално покритие за по-малко време.Роботът планира маршрута си, чрез четирите стени, след това започва да прахосмуче.RoadRover колелаСъс специално разработените си колел..
549.00лв.
Без данък:549.00лв.
Производител: ADS
Продуктите на този производител се отличават с изключително качество, което не отстъпва на скъпите марки и модели, и с изключително ниска цена! Най-новия хибриден модел на компанията с подобрен софтуер и мотор.Описание:Със силна всмукателна мощност подходяща за гладки повърхности, мокети, к..
259.00лв.
Без данък:259.00лв.
Почистващ робот Smart Robot CleanerРобота прахосмукачка Smart Robot Cleaner,е един от  най-добре представящите се продукти на пазара по отношение на роботизираните прахосмукачки с моп.-Smart Robot Cleaner е много полезно и интелигентно устройство за умен дом и чрез специалното приложе..
585.00лв.
Без данък:585.00лв.
Производител: ADS
Нека стресът, че трябва да отделите ценно време за почистване, изчезне с почистващия робот Sweep Robot Cleaner !Този малък уред Ви позволява да си свършите домакинската работа по-бързо и по-ефективно.Проектиран с малки размери, робота се плъзга под мебелите, а откриването на..
28.99лв.
Без данък:28.99лв.
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)

С напредването на технологиите, в много сфери от живота се появиха различни нови електрически устройства, което с пълна сила важи и за домашните електроуреди. Такива са например почистващите роботи, целящи да заменят обикновените прахосмукачки.

Това са малки кръгли устройства, приличащи на диск, чийто диаметър е от 25 до 40 см и височина от 6 до 15 см. Въпреки своята компактност, тези джаджи са високотехнологични и са напълно автономни в своята работа. Притежават отделни сензори в корпуса си, помагащи им да разпознават препятствията и да ги заобикалят. Вероятно вече започвате да се досещате, че са напълно автоматични при почистването и не се нуждаят от човешка намеса, което позволява на домакинята по време на процеса да върши друга работа.Пазарувайте бързо и лесно на Avetisyan.bg