Навигация
Your Cart

Роботи

            

Робот прахосмукачка с моп 3 in 1 Robot cleaner е един от най-новите роботи на пазара, идва с моп, две странични четки, мощен вакуум, високоефективен филтър, голям контейнер за прах, контейнер за вода и още много екстри. Идва  с навигация, която се включва като опция. Притежава интелигентна..
483.00лв.
Без данък:483.00лв.
-Почистване с едно натискане на бутонa-Интелигентно ориентиране в стаята    -Тих (40<dB) и екологично чист, с дълготраен живот на батерията-6,8 см Тънко тяло, лесно преминаващо под легла и други ниски места-Нано-абсорбираща кърпа за почистване, с абсорбираща влакнеста структураЕдин буто..
69.99лв.
Без данък:69.99лв.
Продуктите на този производител се отличават с изключително качество, което не отстъпва на скъпите марки и модели, и с изключително ниска цена!Най-новия хибриден модел на компанията с подобрен софтуер и мотор. Описание:Със силна всмукателна мощност подходяща за гладки повърхности, мок..
259.00лв.
Без данък:259.00лв.
Не прекарвайте живота си в чистене, подарете си Почистващия робот Intelligent Robot Cleaner-Роботът Intelligent Robot Cleaner сам си прави карта на стаята, не е нужно да го контролирате с дистанционно или да му показвате накъде да чисти.-Система "Smart Clean", която не позволява на робота да пропуск..
299.00лв.
Без данък:299.00лв.
Почистващ робот Smart Robot CleanerРобота прахосмукачка Smart Robot Cleaner,е един от  най-добре представящите се продукти на пазара по отношение на роботизираните прахосмукачки с моп.-Smart Robot Cleaner е много полезно и интелигентно устройство за умен дом и чрез специалното приложе..
585.00лв.
Без данък:585.00лв.
Нека стресът, че трябва да отделите ценно време за почистване, изчезне с почистващия робот Sweep Robot Cleaner !Този малък уред Ви позволява да си свършите домакинската работа по-бързо и по-ефективно.Проектиран с малки размери, робота се плъзга под мебелите, а откриването на..
28.99лв.
Без данък:28.99лв.
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)