Навигация
Your Cart

PVC ъгъл за шпакловка с мрежа 2.5м - 25 бр. - пачка

PVC ъгъл за шпакловка с мрежа 2.5м - 25 бр. - пачка
PVC ъгъл за шпакловка с мрежа 2.5м - 25 бр. - пачка
Тази оферта приключва след:
Ден/Дни
Час/а
Мин
Сек
Период на промоцията: 26.04.2024 - 27.05.2024
36.99 лв.
41.55 лв.
Без данък: 36.99 лв.
  • Наличност: Oчаквана доставка
  • Каталожен номер: 2008997-25

Описание на продукт: PVC ъгъл за шпакловка с мрежа 2.5м

Нашето PVC ъгълче за шпакловка с мрежа на дължина 2.5 метра е идеалното решение за всички ваши строителни и ремонтни нужди. Този продукт представлява важен аксесоар за изграждане на стени и тавани с гладки и издръжливи повърхности. Вижте някои от неговите ключови характеристики:

  • Качествено PVC изпълнение: Изработено е от висококачествен PVC материал, който осигурява здравина и дълготрайност на продукта. Този материал е известен със своята устойчивост на влага и корозия, правейки го подходящо за всякакви условия.
  • Интегрирана мрежа: PVC ъгълът разполага с интегрирана стъклопластова мрежа, която предотвратява напукването и обезобразяването на шпаклованията върху ъглите на стените или таваните. Това осигурява изключителна здравина и устойчивост на физически натоварвания.
  • Лесен монтаж: Със своя дълг и гъвкав дизайн, този PVC ъгъл за шпакловка е лесен за рязане и монтаж. Той се адаптира лесно към различни размери и форми, което го прави удобен за работа в разнообразни проекти.
  • Подходящ за вътрешни и външни приложения: Този продукт е подходящ както за вътрешни, така и за външни приложения. Независимо дали ремонтирате вътрешни стени или изграждате външна облицовка, този PVC ъгъл е отличен избор.

Изберете нашия PVC ъгъл за шпакловка с мрежа, за да осигурите дълготрайна и професионална завършек на вашите строителни и ремонтни проекти. С този продукт ще постигнете гладки и естетични ъгли и същевременно ще осигурите здравина и стабилност на вашата конструкция.

Напишете отзив

Лош Добър
Използвайки този уебсайт, вие давате разрешение за използване на бисквитки За повече информация!