Навигация
Your Cart

PVC тръби и фитинги за сградна канализация

Показани 1 от 25 | 69 (3 Страници)
PVC тръби и фитинги за сградна канализация в Avetisyan Home Stores

PVC тръби и фитинги за сградна канализация

Доверете се на Avetisyan Home Stores за вашия проект по сградна и улична канализация с PVC тръби и фитинги. Нашите продукти са специално разработени, за да отвеждат всички видове отпадни води ефективно и безпроблемно. Инсталирането им е лесно, а свързването със съответните фитинги се извършва с голяма надеждност благодарение на гумени пръстени, осигуряващи пълно запечатване на връзката.

Нашите PVC тръби са изключително устойчиви на разнообразни условия. Те могат да издържат на високи температури до +60°C и са устойчиви на въздействието на солена вода, алкохол, киселини, основи, сулфати, агресивни газове и почистващи препарати.

Обаче, е важно да се обърне внимание, че трябва да избягвате използването на тези тръби за отвеждане на води с високо съдържание на бензен, бензин (нафта) или ацетон.

Заложете на надеждността и качеството на Avetisyan Home Stores при изграждането на вашия канализационен проект. Поръчайте онлайн и се възползвайте от нашата богата гама от PVC тръби и фитинги, предлагани на конкурентни цени.

Използвайки този уебсайт, вие давате разрешение за използване на бисквитки За повече информация!