Навигация
Your Cart

Програматори и шахти за поливане

Програматор AMICO 2 зони - Предназначен за употреба на открито само със студена вода. Подходящ за капково напояване. Цифровите настройки позволяват изготвяне на прецизни графици за по-добри резултати с по-малко вода.* Максимален дебит до 40 литра за 1 минута.* Работно налягане: 1,0 bar (минимум) – 6..
138.00 лв. 145.00 лв.
Без данък:138.00 лв.
Програматор Amico PRO - програматор за автоматично напояване, с бързо и лесно настройване в 3 стъпки - стартово време, продължителност и честота на поливането * Време на поливане до 240 мин * 2 програми и управлява 1, 2 или 4 зони в зависимост от модела. * Свръзка към датчик за дъжд. ..
135.00 лв. 149.00 лв.
Без данък:135.00 лв.
Програматорът "Zero" - работи от 0 bar минимално налягане до 4 bar максимално налягане, което го прави идеален при използване в комбинация със съдове и бидони за гравитационно поливане. * Максимален дебит - 25 l/min * Вход - 3/4"/1" * Изход - 3/4" * Налягане - 0 - 4..
54.99 лв. 57.79 лв.
Без данък:54.99 лв.
Таймер-програматор за поливане 3/4" 2АА - полезно и необходимо средство за поливане без ангажименти. Лесно за монтиране и програмиране. * Метален филтър на входа за вода * Възможност за отлагане на поливането и ръчно поливане; * Ритъм на поливане - от 1 минута до 5 часа; от всеки ден..
54.45 лв. 58.25 лв.
Без данък:54.45 лв.
Производител: Gardex Tools
* Професионален електронен таймер, работещ при налягане до 8 Ваr на входа * Продължителност на поливане: от 1 минута до 24 часа * Директно свързване към водопроводен кран посредством бърза връзка * Честота на поливане: всеки ден от седмицата или всеки втори/трети ден (д..
64.95 лв. 69.85 лв.
Без данък:64.95 лв.
Производител: Gardex Tools
* Механичен таймер за поливане с възможност за настройка на времето за поливане до 120 минути * Директно свързване към водопроводен кран посредством резба 3/4" / 1" * Устойчив ABS корпус с меко TPR покритие. * LCD дисплей..
17.55 лв. 18.75 лв.
Без данък:17.55 лв.
Шахта кръгла - голяма - универсална шахта за поливна система Rain, която се поставя под земята, в нея се подреждат електромагнитни клапани, фитини, тръби и други елементи от поливната или ландшафтна система за напояване. * Удобна дръжка, чрез нея лесно се повдига капака, само с едно движение. ..
11.95 лв. 12.95 лв.
Без данък:11.95 лв.
Шахта кръгла - малка - универсална шахта за поливна система Rain, която се поставя под земята, в нея се подреждат електромагнитни клапани, фитини, тръби и други елементи от поливната или ландшафтна система за напояване. * Удобна дръжка, чрез нея лесно се повдига капака, само с едно движение. *..
7.75 лв. 8.55 лв.
Без данък:7.75 лв.
Шахта кръгла с месингов кран Т - дръжка 3/4 - шахта за поливна система, удобна, че чрез месинговия кран може лесно да се включва и изключва. * Височина - 130 мм. * Ширина - 210/210 мм...
29.75 лв. 32.75 лв.
Без данък:29.75 лв.
Шахта правоъгълна голяма - универсална шахта за поливна система Rain, която се поставя под земята, в нея се подреждат електромагнитни клапани, фитини, тръби и други елементи от поливната или ландшафтна система за напояване. * Удобна дръжка, чрез нея лесно се повдига капака, само с едно движение...
52.95 лв. 56.65 лв.
Без данък:52.95 лв.
Шахта правоъгълна - малка- универсална шахта за поливна система Rain, която се поставя под земята, в нея се подреждат електромагнитни клапани, фитини, тръби и други елементи от поливната или ландшафтна система за напояване. * Удобна дръжка, чрез нея лесно се повдига капака, само с едно движение...
33.15 лв. 35.55 лв.
Без данък:33.15 лв.
Показани 1 от 12 | 12 (1 Страници)

Разнообразие на програматори и шахти за поливане от Avetisyan.bg!

Ръчното поливане на вашата градина може да отнеме много време, да не говорим колко трудно е да определите от колко вода се нуждае вашия двор, ангажимент, който значително оскъпява поддръжката им. Дозирането и равномерното напояване е съществена предпоставка за поддържане на растителността в добро състояние. За да работи добре една напоителна инсталация, има нужда от ефективни и устойчиви продукти.

Благодарение на дългогодишния си опит като лидер на пазара Avetisyan Home Stores предоставя на своите клиенти решение за изграждане на автоматизирана поливна система, с помощта на програматор за поливане или таймер. Това е най-ефективният и икономичен начин за поддържане на красива градина или ландшафт. Таймерът / програматорът за напояване е електромеханично устройство, което контролира пускането и спирането на водния поток в напоителната система. По същество това е мозъкът на вашата автоматизирана система за поливане и има много функции за програмиране на график за поливане. Дава се на потребителя автоматично да полива моравата си по зададен график - просто се настройва.

Обикновено поливането се извършва през нощта, между 24:00 и 8:00 сутринта. Това се прави, за да не изгори тревата от слънцето.

В онлайн магазин Avetisyan.bg и във физическите ни обекти ще намерите богато разнообразие от таймери и програматори за поливане на райграс от стандартни до по-модерни. Може да внедрите таймер към градински маркуч или капково напояване. Ако търсите основните функции за начален и краен час, тогава трябва да помислите за стандартен таймер за поливане. Можете да програмирате вашата система да полива в определено време всеки ден, нечетни дни, четни дни и т.н. Ако планирате да сте извън града на почивка, можете да бъдете спокойни, че градината ви ще се напоява правилно.

Защитни шахти за автоматизирана поливна система от Avetisyan.bg!

Друга неизменна и необходима част за вашата поливна система са шахтите, като те защитават и свързват елементите за автоматично напояване. При нас в Avetisyan.bg ще намерите овални и правоъгълни шахти за напоителна система с различни размери. Произведени са от висококачествена и устойчива на метеорологични условия пластмаса. Шахти за клапани за напоителни системи дават достъп до подземно разположените клапани.

В клапанната кутия могат да бъдат монтирани и свързани подземно напоителни клапани и други компоненти от автоматизираната напоителна система. Тя е водоустойчива и осигурява лесно бърз и лесен достъп до компонентите, при необходимост от ревизия.

При нас ще намерите най-изгодните цени за подготвката на оборудването за вашата автоматизирана поливна система - онлайн на Avetisyan.bg и във физическите ни обекти. Нашите консултанти отлично познават функционалностите на всеки предлаган от нас артикул. Доверете се на Avetisyan Home Stores!


Използвайки този уебсайт, вие давате разрешение за използване на бисквитки За повече информация!