Навигация
Your Cart

Всичко за отоплението


Отоплителни уреди от AVETISYAN Home Stores!

Ако търсите разнообразие от отоплителни уреди с гаранция и качество на най-добри цени – попаднали сте на правилното място! В AVETISYAN Home Stores се стараем нашите клиенти да са винаги доволни и компетентно обслужени. Ще Ви предложим най-доброто на пазара, като по този начин Вие ще направите най-добрата инвестиция, която се изплаща в бъдеще!

Лири за баня

Лирите за баня са изключително добро решение за отопление на вашата баня. Те са проектирани за малки помещения и най-вече за баня.

Ако търсите алуминиева лира за баня или стоманена лира за баня - то при нас ще ги намерите на ТОП цени. Първокласно качество, разнообразие и компетентна консултация!

В AVETISYAN Home Stores, Ви предлагаме лири за баня на достъпни цени.

В момента на пазара се предлагат най-различни видове отоплителни тела за баня, лири за баня, подово отопление, радиатори за баня, печки за баня и други. При нужда от ремонт на банята - най-удобно, лесно, бързо и чисто би било да поставите лира за баня или радиатор за баня от неръждаема стомана.

Основен показател e големината на банята за това какъв размер лира за баня Ви е необходим. Основното предназначение на лирата за баня е да акумулира топлина в помещението, но също така и да си помогнете в изсушаването на дрехи, кърпи, бельо.

Ако се колебаете в избора си, то нашите специалисти от AVETISYAN Home Stores, ще Ви съдействат с най-добрия избор. Нашите лири за бани, които предлагаме са с най-високо качество и гаранция за правилна употреба. При нас също така може да намерите и електрически нагревател за лира на добра цена.

Радиатори за парно цени без конкуренция!

В обектите на AVETISYAN Home Stores ще намерите радиатор за парно на най-добри цени. Искате да изградите локално отопление и са Ви необходими принадлежности като тръби за парно, помпа за парно, колектор за парно и други? Във физическите ни обекти и в онлайн магазина ни Avetisyan.bg ще откриете всички тези компоненти на възможно най-добрите цени. Ние предлагаме панелни радиатори за парно с най-високо качество. Структурата им е от два или повече отоплителни панели с вътрешна ламела между панелите. Този модел радиатори за парно се оказва най-бюджетното решение за къщи с локално парно отопление. В интернет се предлагат радиатори за парно втора ръка, но ние от AVETISYAN Home Stores Ви съветваме да купувате само нови такива.

Доверете се на нашите експерти и изберете алуминиеви радиатори за парно от доверен магазин. Те са много леки и удобни за монтаж, имат отлично топлоотдаване, затоплят много бързо помещението и към тях може да се монтира регулатор на температурата.

Тръби за парно и фитинги за парно

Правилната инсталация на вашата затворена система за отопление е от изключително значение. За нас от AVETISYAN Home Stores , грижата за клиента е винаги на първо място! Разполагаме с компоненти за инсталиране на парно системи като полипропиленови тръби за парно, полипропиленови тръби с фибростъкло за парно, тръби за парно с изолация, медни тръби за парно, алуминиеви тръби за парно и др.

Помпи за парно отопление на най-добри цени от AVETISYAN Home Stores

Неизменна част от оборудването на вашата парно система са помпите за парно (така наречената водна помпа за парно). Циркулационни помпи за парно отопление на най-добри цени може да откриете само в AVETISYAN Home Stores. Когато става въпрос за качество, винаги се доверявайте на доказани търговци и не купувайте помпи за парно втора ръка. Изберете помпа за парно отопление , която да отговаря на вашите нужди, като изчислите необходимите параметри.

Качествени котли за парно за Варна и региона от AVETISYAN Home Stores

Един от най-важните компоненти към вашата отоплителна система е котелът за парно. Съществуват различни видове котли, като най-разпространен е котел за парно на дърва. Този котел развива висока температура и може да захрани големи отоплителни системи. Котел за парно на пелети пък е алтернатива на гореспоменатия котел, като в случая той е доста по-екологичен. Котел на пелети създава приятна естествена топлина без ежедневни сажди, цапане, носене и зареждане на твърдо гориво. Ако пък сте се насочили към котел за парно на ток, то имайте предвид, че той също си има своите предимства, едно от които е ниското тегло и компактността. Монтажът им е изключително удобен – необходимо е единствено да бъде закачен на стената и подвързан към електрическата мрежа. Идеални са за проекти за строителство на нови и модернизация на по-стари жилищни сгради. В Хипермаркет Аветисян разполагаме с разнообразие от евтини котли за парно, които да отговорят на вашите нужди. Ние можем да Ви насочим към правилния избор, като по този начин ще спестите излишни разходи.

Отоплителни уреди на газ

С настъпването на зимния сезон, идва нуждата от отоплителни уреди за дома. Всеки се старае максимално да затопли помещенията си с минимални разходи. Но има ли такива отоплителни уреди, които да могат да се справят с тази задача? Отговорът е еднозначен – ДА. Газовите отоплителни уреди могат напълно да удовлетворят вашите нужди. В AVETISYAN Home Stores, ние можем да Ви предложим калорифер на газ и лъчащ отоплител , който може да монтирате на вашата газова бутилка.

Отопление на ток от Avetisyan Home Stores

В AVETISYAN Home Stores, можем да ви предложим качествени отоплителни уреди на ток. Предимствата им пред другите отоплителни уреди е, че те са чисти и екологични, както и удобни за употреба. Едно от най-добрите решения от естетическа и практична гледна точка е електрическата камина. С този отоплител не само ще затоплите стаята си за отрицателно време, но и ще създадете романтична атмосфера в студените зимни дни. Ако пък търсите нещо евтино, но в същото време с прилична мощност, то изберете класическата печка духалка. Имайте предвид, че тя ще затопли бързо вашето помещение, но и ще повиши разходите Ви за ток през зимата. За да избегнете този проблем, може да се насочите към класическа камина.

Използвайки този уебсайт, вие давате разрешение за използване на бисквитки За повече информация!