Навигация
Your Cart

Отоплителни уреди на ток!

Производител: RAIDER
С висока отоплителна мощност от 2 кW, електрическият калорифер е подходящ за бързо затопляне на работилници, малки складове, парти шатри и др. След изключване на уреда, вентилаторът продължава да работи за няколко минути, докато охлади нагретите отоплителни елементи. Максимален дебит: 100 m..
88.99 лв.
Без данък:88.99 лв.
Производител: RAIDER
Калорифер електрически  5kW RD-EFH05С висока отоплителна мощност от 5 кW, електрическият калорифер е подходящ за бързо затопляне на работилници, малки складове, парти шатри и др. Елекрическият калорифер е оборудван с 400 V ключ с 3 степени на отопление (35/2500/5000W и режим на работ..
149.00 лв.
Без данък:149.00 лв.
Производител: RAIDER
Калорифер електрически 15kW RD-EFH15С висока отоплителна мощност от 15 кW, електрическият калорифер е подходящ за бързо затопляне на работилници, малки складове, парти шатри и др.  Елекрическият калорифер е оборудван с 400 V ключ с 3 степени на отопление (65/7500/15000W и режим на работа..
379.00 лв.
Без данък:379.00 лв.
Производител: RAIDER
Калорифер електрически 3kW керамичен RD-EFH07 - особено подходящ за отопление на битови помещения и търговски обекти. Притежава 2-степени на мощностПредна предпазна метална решеткаРегулируем термостатУдобна дръжка за лесно пренасяне на уреда ..
79.45 лв.
Без данък:79.45 лв.
Производител: RAIDER
Калорифер електрически 9kW RD-EFH09 - особено подходящ за отопление на битови помещения и търговски обекти. В строителството намира широко приложение за поддържане на температурата в помещения през зимния период, при извършване на строително-ремонти дейности, шпакловане, полагане на настилки, бо..
279.00 лв.
Без данък:279.00 лв.
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)

Отоплителни уреди на ток на добри цени от AVETISYAN Home Stores!

В AVETISYAN Home Stores, можем да ви предложим качествени отоплителни уреди на ток на най-добрите цени. Предимствата им пред другите отоплителни уреди е, че те са чисти и екологични, както и удобни за употреба.

Едно от най-добрите решения от естетическа и практична гледна точка е електрическа камина. Тези електрически камини не само ще затоплят стаята ви за отрицателно време, но и ще създадат романтична атмосфера в студените зимни дни. На пазара може да намерите електрическа камина за вграждане, електрическа камина с облицовка, ъглови електрически камини, електрическа декоративна камина, електрически камини за стена.

Ако пък търсите нещо евтино, но в същото време с прилична мощност, то изберете класическата вентилаторна печка, позната като печка духалка. Имайте предвид, че тя ще затопли бързо вашето помещение, но и ще повиши разходите Ви за ток през зимата.

Друго решение за отопление на ток е електрически калорифер. Тези отоплители са доста мощни и могат да затоплят помещения с голяма площ. В AVETISYAN Home Stores, може да избирате от няколко модела, в зависимост от вашата необходимост.

Друг вариант за отопление през зимата може да се окаже електрически маслен радиатор. Тези отоплителни уреди са доста ефективни, тъй като загряват маслото съдържащо се вътре в тях и по този начин, са една идея по-икономични от останалите.

В последните години конвекторите също се наложиха на пазара. Принципът на работа на конвекторите е чрез естествена конвекция да затоплят целия обем на въздуха в помещението. По протежение на цялото тяло на конвектора е разположен нагревател, който затопля естествено въздуха без наличието на вентилатори.

Пазарувайте бързо и лесно на Avetisyan.bg

Използвайки този уебсайт, вие давате разрешение за използване на бисквитки За повече информация!
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки