Меню Затваряне

Блиндирана входна врата модел СЛ-901 Венге

900.00 лв.

Вратата е с вградена аларма и подходяща за панелни,тухлени апартаменти и къщи. При тази врата се използва италиански аксесоари „AZZI FAUSTO“.

Код: СЛ-901 В Категории: , ,

Вратата е с вградена аларма и подходяща за панелни,тухлени апартаменти и къщи. При тази врата се използва италиански аксесоари „AZZI FAUSTO“. Металните части на вратите са боядисани с текстурна боя – черен мат, която е издръжлива на надраскване и ръждясване.

Дебелината на крилото е 90мм, а възможните посоки на отваряне са: навътре/лява, навътре/дясна, навън/лява, навън/дясна. Структурата на крилото представлява два MDF-лакови панела-всеки по 10мм, а за шумо- и термоизолация се използва полистирен.

Лицевият и задният панел са с красива фрезована шарка, която придава стилна завършеност на модела. Касата е регулируема и може да облече зид с дебелина до 34см . Моделът е с фабрично поставено гумено уплътнение по протежението на касата, също и с “Г-образна” лайсна на прага, което спомага за по-добра изолация и изграждане на праг. Вратата е снабдена с една заключваща система.

В комплекта са включени:

– Крило 9см ,изработено от : метал, полистирен, MDF-плоскости.
– Регулируема каса за зид с дебелина до 34см, с фабрично поставено гумено уплътнение по нея.
– Обков: иноксова сатенирана подвижна дръжка за вътрешната страна на вратата и по избор подвижна или пасивна дръжка за външната страна /пасивните дръжки, които предлагаме са два типа – „полумесец“ и „пура“/; шпионка с метално чукче; панти.
– Един секретен патрона с три ключа; бронировка на патрона с вдлъбната капачка против разбиване.
– От страната на пантите крилото е подсилено с три пасивни шипа, които при затворено положение на вратата са скрити в касата.

Повърхността на вратата е без UV – защита и подлежи на захабяване в следствие на слънчевите лъчи и влагата. Не е подходяща за излагане на директни атмосферни влияния, освен ако няма изграден навес, който да предпазва вратата.

Размери 90 × 200 cm
Серия

Старлайф

Материал

MDF, метал

Необходим отвор

920/2010 мм

Дебелина на крилото

90 мм

Дебелина на метала

1,2 мм

Изолация

полистирен

Заключване

2 независими заключващи системи резе

Бронировка на патрона

да

Праг

да (с допълнително изграждане)

Шпионка

да

Производство

Турция