Навигация
Your Cart

Кухненски сушилници

Производител: ADS
Сушилник за прибори мод.203 - въведете ред в кухнята със стилния и качествен органайзер за прибори! Хигиената в кухнята трябва винаги да бъде на високо ниво. * Материал - Метал хром..
5.55 лв. 6.55 лв.
Без данък:5.55 лв.
Производител: ADS
Сушилникът за чинии с 2 нива и S-образна форма е идеалният аксесоар за всяка кухня. Той предоставя оптимално пространство за подредба на вашите чинии, чаши и прибори след измиване. Основни характеристики: Две нива със съвкупен капацитет за множество чинии ..
21.75 лв. 23.95 лв.
Без данък:21.75 лв.
Производител: ADS
Сушилник за съдове, двуетажен с високачествена рамка от алуминий, устойчива на ръжда. Практичен, компактен и удобен кухненски аксесоар за отцеждане на съдове. * Стабилна конструкция * Две сваляеми отделения за прибори и ножове * Пластмасова табла за оттичане на излишната вода* Дължина - ..
53.15 лв. 58.35 лв.
Без данък:53.15 лв.
Производител: ADS
Характеристики* Голяма прибираща се тава* Кошница за сушене на кухненски прибори* Странични държачи за сушене на чаши..
46.99 лв. 49.99 лв.
Без данък:46.99 лв.
Производител: ADS
Характеристики* Голяма прибираща се тава* Гумени подложки на краката, които надеждно фиксират решетката за сушене на съдове върху повърхността на масата, предпазвйки от приплъзване* Кошница за сушене на кухненски прибори* Странични държачи за сушене на чаши..
32.99 лв. 36.29 лв.
Без данък:32.99 лв.
Производител: ADS
Сушилник за чинии решетка 2 нива, модел 360D - практичен, компактен и удобен кухненски аксесоар за отцеждане на съдове. * Висококачествена рамка от алуминий, устойчива на ръжда; * Стабилна конструкция; *  Tава за отцеждане;* Размери сушилник:Височина - 45 см. / Широчина - 26 см. / Дължи..
71.25 лв. 78.35 лв.
Без данък:71.25 лв.
Производител: ADS
Двуетажен качествен и практичен сушилник за съдове от висококачествен материал, устойчив на ръжда. Истински помощник на всяко домакинство в кухнята. * Материал - Метал * Брой нива - 2 * Цвят - Инокс* Дължина - 46,5 см. ..
55.39 лв. 60.99 лв.
Без данък:55.39 лв.
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)

Сушилниците винаги са намирали своето място в кухнята, позволявайки на поставените в тях съдове, чинии, чаши и други кухненски прибори да се отцедят бързо от водата.

Хигиената в кухнята трябва винаги да бъде на високо ниво. След като сте измили съдовете, разпределете ги в качествени и стилни органайзери. Разделяйте приборите в отделните секции, така че всеки път, когато потрябват да ги виждате на мига. Въведете ред в кухнята с кухненските сушилници, които предлагаме.

Пазарувайте бързо и лесно на Avetisyan.bg

Използвайки този уебсайт, вие давате разрешение за използване на бисквитки За повече информация!