Навигация
Your Cart

Камини

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:Екологични разпалки за барбекю- 32 броя в пакет. Фламат Еко разпалка е натурално разпалващо средство от дървен материал и парафин.Не предизвиква димене, нито специфична миризма. Пали дърво, брикети, въглища и дървени въглища. Практичен е, лесен за употреба и икономи..
2.29 лв.
Без данък:2.29 лв.
Производител: Motip Dupli
ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:Very Well високотемпературен спрей е специално създаден да издържа на високи температури - до 800 оС; цвят - БЯЛ; Този високотемпературен спрей има отлична покривност, като нанесеният слой не се бели след втвърдяване, което осигурява професионално, издръжливо покрити..
10.55 лв.
Без данък:10.55 лв.
Производител: Motip Dupli
ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:Very Well високотемпературен спрей е специално създаден да издържа на високи температури - до 800 оС; цвят - ЧЕРЕН; Този високотемпературен спрей има отлична покривност, като нанесеният слой не се бели след втвърдяване, което осигурява професионално, издръжливо покри..
11.25 лв.
Без данък:11.25 лв.
Производител: Motip Dupli
ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:Very Well високотемпературен спрей е специално създаден да издържа на високи температури - до 800 оС; цвят - КАФЯВ; Този високотемпературен спрей има отлична покривност, като нанесеният слой не се бели след втвърдяване, което осигурява професионално, издръжливо покри..
10.55 лв.
Без данък:10.55 лв.
ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ: Черна паста за печки и камини. Произведена по оригинална технология от восък, парафин, графит, водно стъкло и пигменити. Начин на употреба: намазва се върху студена или леко затоплена печка, след което се излъсква с четка...
2.39 лв.
Без данък:2.39 лв.
Производител: SMASH
ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:Употребява се за декоративно оформяне на метални изделия (печки, кюнци, камини, ауспуси на автомобили), подлежащи на нагряване до 180°С. За силиконов бронз до 360°С...
3.05 лв.
Без данък:3.05 лв.
Производител: SMASH
ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ: Използва се за декоративно оформяне на метални изделия (печки, кюнци, камини, ауспуси на автомобили), подлежащи на нагряване над 360°С.Представлява хомогенна суспензия от пигменти, пълнители, разтворители и специфични добавки. Нанасяне: С тампон или четка.Съхранение: В..
2.15 лв.
Без данък:2.15 лв.
Производител: SOUDAL
ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ: Високотемпературен силикон Калофер Висококачествена паста готова за употреба, не се рони, не се напуква след изсъхване, устойчива на температура до 1500оС. Прилага се за запълване на фуги и отвори в устройства, работещи при висока температура, отоплителни ин..
7.45 лв.
Без данък:7.45 лв.
Производител: KUPRO
– Максимална мощност [kW] – 14– Номинална мощност [kW] – 9– КПД – 62%– Размери В/Ш/Д [mm] – 790/ 840/ 590– Тегло [kg] – 72..
295.00 лв.
Без данък:295.00 лв.
Размери:височина - 65 см.ширина - 95 см.дълбочина - 15 см.Мощност - 2000 WМатериал - Полимерен мрамор със стъкло...
999.00 лв.
Без данък:999.00 лв.
Производител: KUPRO
Камина на дърва "Купро Лукс" с ламаринен плот 8.4 kWТип горивоДърваТип запалванеСтандартноУпотребаЖилищнаТип монтиранеПодСтилТрадиционенМатериалСтоманаЦвятЧеренТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИНоминална мощност8.4 kWОбем камера за горене0.124 м³РАЗМЕРИДължина44 cmВисочина91 cmДълбочина38.5 cmДиаметър комин ..
365.00 лв.
Без данък:365.00 лв.
Производител: KUPRO
КАМИНА на дърва KUPRO СТИЛ 10KW - предназначена за битови помещения с нормална пожароопасност и експлоатация при периодичен режим на горене и затворена огнева врата.ефективна защита от пожароопасност;много добра енергийна ефективност - КПД за този клас камини;възможност за регулиране на горивния..
325.00 лв.
Без данък:325.00 лв.
Производител: KUPRO
Камина на дърва "Купро Стил Ориент" 9 kW - предназначена за битови помещения с нормална пожароопасност и експлоатация при периодичен режим на горене и затворена огнева врата.ефективна защита от пожароопасност;много добра енергийна ефективност - КПД за този клас камини;възможност за регулиране на..
299.00 лв.
Без данък:299.00 лв.
Производител: RAIDER
Вместимост: 18 l Дължина на маркуча: 800 mm За модел: Universal Вътрешен размер на контейнера: ø270x300 mm..
49.99 лв.
Без данък:49.99 лв.
Производител: SMASH
ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:Изработен е от валцована ламарина с фалцов шев по дължинатаДиаметър - 130 мм..
5.79 лв.
Без данък:5.79 лв.
Производител: SMASH
ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:Изработен е от валцована ламарина с фалцов шев по дължинатаДиаметър - 130 мм..
5.79 лв.
Без данък:5.79 лв.
ТЕХНИЧЕСКИ  ХАРАКТЕРИСТИКИ:Номинална мощност - 9 kWРазмери - 53 х 89 х 53 см...
295.00 лв.
Без данък:295.00 лв.
Производител: RAIDER
Прахосмукачка за пепелВакуум: 15.5 kPa Възможност за включване на ел.машини: не Диаметър на шлауха: 40 mm Дължина на кабела: 1.5 m Дължина на шлауха: 1.4 m Максимален дебит: 1488 l/min Номинална мощност: 1000 W Номинално захранващо напрежение: 230 V Обем на резервоара: 18 l Обем н..
69.99 лв. 79.99 лв.
Без данък:69.99 лв.
Производител: RAIDER
ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:Прахосмукачка за камина RD - WC06 600 W, 10 l Прахосмукачка за пепел Raider RD - WC06 разполага с мощност 600 W. Обемът на контейнера за пепел е 10 литра. Изработена е от метал..
56.90 лв. 65.45 лв.
Без данък:56.90 лв.
Производител: RAIDER
Прахосмукачка за пепел акумулаторна R20 15L хепа Solo RDP-SWC20 Макс. дебит - 1300 l/min Диаметър на шлауха - 35 mm Обем на резервоара - 15 l Тип захранване - Акумулаторно Вакуум - 8 kPa Възможност за включване на ел.машини - Не Дължина на шлауха - 1.5 m..
79.90 лв. 89.99 лв.
Без данък:79.90 лв.
Показани 1 от 25 | 35 (2 Страници)

Качествени камини от AVETISYAN Home Store!

Един от най-добрите и ефективни методи за отопление си остава отоплението на твърдо гориво. На пазара може да намерите разнообразие от камини и печки, но при такъв огромен избор би било трудно да се ориентирате. За щастие от AVETISYAN Home Stores, сме готови да Ви помогнем с избора. Ние можем да Ви предложим камини на дърва и камини на пелети с най-високо качество. Изберете вашата камина на дърва, която най-добре отговаря на вашите нужи, като се доверите на нашите консултанти. Нека Ви разясним някои разлики между основните типове камини, според тяхното устройство:

Зидани камини

Този тип камини са изключително красиви и в тях се изгарят много дърва. Общо взето само около 20% от отделяната топлина се отдава в помещението, а останалите 80% се губят. Затова пък този вид камини придават романтична обстановка на хората, около нея.

Свободностоящи камини

Компактни камини, с добре изолирани стени и голямо стъкло, през което да гледате пламъците на огъня. Някои от тях са предназначени са за отопление на помещението, в което се намират. Други от тях разполагат с резервоари за вода или въздух – камини с водна риза или камини с въздушна риза, наричани още камини с въздуховоди. Обръщайки внимание на горивото, с което се захранва всяка една камина, трябва да споменем следните типове:

Камини на дърва - Това е класическото гориво за камини. Леснодостъпни и сравнително евтини камини като цена.

Камини на газ – този тип камини са екологични и с висока калоричност. Горивото не изисква място за съхранение, но пък е необходима газопреносна мрежа във вашия дом. Изискват също така висока първоначална инвестиция.

Пелетни камини – ако заложите на пелетна камина, то трябва да знаете, че дървесината, която е предназначена за нея е без химикали. Пелетите са по-калорични от дървата, отделят по-малко пепел, но за сметка на това са по-скъпи.

Накрая си заслужава да класифицираме камини и според топлоотдаването, а именно камини с водна риза и камини с въздушна риза. Първите топлят стаята в която са, но също така топлината загрява водата във вградения около горивната камера резервоар.

Камините с въздушна риза от своя страна отвеждат загретия въздух до стаите по въздуховоди, снабдени с клапи за камини. Клапите имат възможност за регулиране според достигнатата температура.

Как да изчислите мощността на вашата камина и радиатори за парно? Тя пряко зависи от изолацията на дома ви. Осреднено, на един квадратен метър площ трябва да заложите 200 W и да оставите 10% резерв. Нашите консултанти ще ви помогнат да подберете най – изгодната и най–ефективната камина, съчетана с правилно разчетените радиатори за парно. Ние разполагаме с всички необходими тръби и фитинги за парно, циркулационни помпи, разширителни съдове, с богато разнообразие от качествени алуминиеви и стоманени радиатори за парно, лири за бани. 

Използвайки този уебсайт, вие давате разрешение за използване на бисквитки За повече информация!
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки