Навигация
Your Cart

09 Feb Как да изберем правилната водна помпа?
AVETISYAN 0 62
Водните помпи са фантастичен начин за снабдяване на имота Ви с вода, но има толкова много различни видове, от които да избирате, което може да ви обърка.Екипът на Avetisyan.bg е тук, за да Ви помог..
03 Feb ОСВЕТИ ГРАДИНАТА си– разнообразие от градински фенери, сфери, фасадни осветители.
AVETISYAN 0 121
Първото впечатление за вашия дом идва от осветлението на фасадата, приветливия вход, което лесно се постига, с комбинация от подходящи осветителни тела и стратегическото им разположение.Външното о..
31 Mar Какво трябва да знаем за електрическия скутер?
0 111
За някои хора пътуването до различни места в града може да бъде истинско предизвикателство. Факторите като пренаселеност и градски трафик, могат да превърнат пътуването Ви в неприятно изживяване, а ..
24 Mar Видове интериорни врати - част 2
AVETISYAN 0
Видове интериорни врати Ако търсите интериорни врати, които да подхождат на вашия дом или по-различни от масово предлаганите на пазара, ние можем да Ви помогнем. В AVETISYAN Home Stores, ще на..
24 Mar Видове интериорни врати - част 3
AVETISYAN 0
Качество и ниска цена едновременно? Може би ви се струва нереално, но да – можете да получите качествени интериорни врати на много добри цени. Ние от AVETISYAN Home Stores сме готови да Ви съдей..
24 Mar Нашите съвети при избор на косачка или тример за трева
AVETISYAN 0 44
Искате да освежите градината и имате нужда от инструмент, за да се справите с тази задача? Намирането обаче на подходящия тример или косачка може да се окаже предизвикателство за Вас. С такова голям..
24 Mar Предимствата и недостатъци на ламинирания паркет
AVETISYAN 0 40
Изборът на правилния тип подова настилка може да бъде труден, особено при ограничен бюджет. Бихте ли могли да постигнете ефекта на истинско дърво върху вашия под с материали на достъпни цени? За ща..
24 Mar Отопление през зимата
AVETISYAN 0 46
Зимата настъпва и температурите рязко се понижават, затова е време да помислим с какво ще се отопляваме през студените зимни дни. На пазара ще откриете огромно разнообразие от отоплителни уреди и си..
24 Mar Избор на правилната резачка за дърва
AVETISYAN 0 57
Изборът на нов моторен трион може да бъде труден, трябва да определите точния за вашите нужди.. За първи път ли купувате резачка за дърва или сте използвали резачки и преди, но искате да инвестират..
24 Mar Съвети за избор на правилния генератор за ток
AVETISYAN 0 45
Съвети за избор на правилния генератор за токОт преносимите генератори  има много смисъл, когато имате нужда от електричество, там където не е налично. Домове в райони без комунални услуги, къмп..
24 Mar Съвети при избора на прахосмукачка
AVETISYAN 0 37
Прахосмукачката  е основен уред за почистване както на дома Ви така и на офиси, магазини, строителни обекти, предприятия и др. Тя се използва за отстраняване на прах и други остатъци от подове и пов..
24 Mar Капково напояване
AVETISYAN 0 24
Поливането на нечия градина, цветна леха, саксии, малки храсти или домати с една капка, може да изглежда невъзможно. Въпреки това, микро напояването, известно още като капково напояване е добре позн..
Показани 1 от 12 | 17 (2 Страници)
Използвайки този уебсайт, вие давате разрешение за използване на бисквитки За повече информация!