Навигация
Your Cart

10 Aug Осветете своя дом с елегантни LED плафони от Avetisyan.bg
AVETISYAN 0 137
LED ПлафониLED ПлафониДомът ни е място, където се чувстваме най-комфортно и уютно. Изборът на осветление играе важна роля за създаването на подходящата атмосфера във вся..
22 Jul Гранитогрес
AVETISYAN 0 159
Страхотните светове на Гранитогреса | Avetisyan.bg Страхотните светове на Гранитогреса Здравейте, уважаеми читатели! Днес ще се занимаем с един от най-интересните ма..
09 Feb Как да изберем правилната водна помпа?
AVETISYAN 0 435
Водните помпи са фантастичен начин за снабдяване на имота Ви с вода, но има толкова много различни видове, от които да избирате, което може да ви обърка.Екипът на Avetisyan.bg е тук, за да Ви помог..
03 Feb ОСВЕТИ ГРАДИНАТА си– разнообразие от градински фенери, сфери, фасадни осветители.
AVETISYAN 0 448
Първото впечатление за вашия дом идва от осветлението на фасадата, приветливия вход, което лесно се постига, с комбинация от подходящи осветителни тела и стратегическото им разположение.Външното о..
31 Mar Какво трябва да знаем за електрическия скутер?
0 238
За някои хора пътуването до различни места в града може да бъде истинско предизвикателство. Факторите като пренаселеност и градски трафик, могат да превърнат пътуването Ви в неприятно изживяване, а ..
24 Mar Отопление през зимата
AVETISYAN 0 273
Зимата настъпва и температурите рязко се понижават, затова е време да помислим с какво ще се отопляваме през студените зимни дни. На пазара ще откриете огромно разнообразие от отоплителни уреди и си..
24 Mar Избор на правилната резачка за дърва
AVETISYAN 0 303
Изборът на нов моторен трион може да бъде труден, трябва да определите точния за вашите нужди.. За първи път ли купувате резачка за дърва или сте използвали резачки и преди, но искате да инвестират..
24 Mar Съвети за избор на правилния генератор за ток
AVETISYAN 0 282
Съвети за избор на правилния генератор за токОт преносимите генератори  има много смисъл, когато имате нужда от електричество, там където не е налично. Домове в райони без комунални услуги, къмп..
24 Mar Съвети при избора на прахосмукачка
AVETISYAN 0 266
Прахосмукачката  е основен уред за почистване както на дома Ви така и на офиси, магазини, строителни обекти, предприятия и др. Тя се използва за отстраняване на прах и други остатъци от подове и пов..
24 Mar Врати за нашия дом
AVETISYAN 0 340
Може би всеки от вас е чувал поговорката „ Първото впечатление е най-важно!“. Независимо дали става въпрос за външен вид или друго, това правило важи за всички аспекти в живота. В тази връзка ако пр..
24 Mar Течност за чистачки и антифриз – всичко което да трябва да знаем
AVETISYAN 0 254
Едни от най-често срещаните консумативи при автомобилите без съмнение са течностите за чистачки и антифриза. Тези две течности са много важни от гледна точка на сигурността и живота на автомобила. ..
24 Mar Капково напояване
AVETISYAN 0 259
Поливането на нечия градина, цветна леха, саксии, малки храсти или домати с една капка, може да изглежда невъзможно. Въпреки това, микро напояването, известно още като капково напояване е добре позн..
Показани 1 от 12 | 19 (2 Страници)
Използвайки този уебсайт, вие давате разрешение за използване на бисквитки За повече информация!