Навигация
Your Cart

Игри с награди

Играй и спечели

???????????? Печелившият в играта на #AVETISYAN Home Stores е Полина Иванова - с телефон за кореспонденция 0897хххх12. Честито! ????
Очакваме да се свържете с нас!


НАГРАДАТА: ваучер 200 лв.!!!


???? Регистрирайте се като VIP клиент - ТУК.

????  Пазарувайте от нас в периода 17.06 до 16.07 2023 година!

????  Регистрирайте касова бележка /без значение от стойността й/ - ТУК.


   Общи условия:

1. Участието в Играта е обвързано с покупката на стока предлагана от AVETISYAN Home Stores в период 17.06.2023 от 08:00 часа до 16.07.2023 г. до 19:00 часа.

2. Победителите и наградите в играта ще бъдат определен на случаен, томболен принцип и ще бъде обявен на 19.07.2023 г. във FACEBOOK страницата ни и в уебсайта www.avetisyan.bg.

3. Получаването на наградата ще се състои на място в Хипермаркет AVETISYAN на 26.07.2023 г.

3. До 2 работни дни от обявяването на победителят, печелившият участник е необходимо да се свържe с нас чрез лично съобщение във FACEBOOK страницата ни. Ако победителят не се свърже в посочения срок с ОРГАНИЗАТОРА, той губи правото си да получи наградата и ОРГАНИЗАТОРЪТ определя друг победител сред останалите участници.

4. Не се допуска участие с фалшиви регистрации и посредством всякакви други методи, с цел увеличаване на шанса за спечелване на награда.

5. Организаторът не носи отговорност за дефекти в или за забавяне при предоставянето и/или получаването на наградите по вина на съответния външен партньор.

7. Наградата се получава ЛИЧНО от лицето, участвало в Играта на посочената дата за Награждаване, чрез показване на регистрирания платежен документ.

8. При получаването на наградата, всеки победител подписва формуляр протокол, с което се удостоверява връчването на наградата.

9. Не се допуска замяна на посочена награда от Играта с друга предметна награда.


Използвайки този уебсайт, вие давате разрешение за използване на бисквитки За повече информация!