Навигация
Your Cart

Гума за електрическа тротинетка

Разнообразие от гуми за електрическа тротинетка от Avetisyan.bg

Гумите за тротинетка свързват вашия електрически скутер / електрическа тротинетка със земята. Те са важна част от безопасността, издръжливостта и качеството на возене. Гумите за скутер се делят на два вида - пневматични (пълни с въздух) гуми и плътни (безкамерни) гуми.

Като цяло пневматичните гуми се представят по-добре от плътните гуми за тротинетка. Пневматичните или пълните с въздух гуми са по-ефективни и осигуряват по-добро омекотяване и сцепление. Поради тази причина винаги ги препоръчваме. Плътните гуми изискват нулева поддръжка, защото не се спукват, но не е задължително да издържат по-дълго от пневматичните. И двата вида гуми ще се износят с времето.

Пневматичните гуми за електрическа тротинетка, наричани още гуми, пълни с въздух, са направени от еластична гума и използват въздушно налягане, за да поддържат структурата си. Те имат стебло на клапан, което стърчи отстрани или в центъра на колелото, което използвате за пълнене или изпразване на въздух от гумата и също така за проверка на налягането на въздуха. Повечето гуми, които виждате на други превозни средства - автомобили, велосипеди, мотоциклети - са пневматични. Пневматичните гуми се предлагат в два вида: безкамерни и с вътрешна гума за тротинетка.

Твърдите гуми за тротинетки използват пълнеж от гума или твърда полиуретанова пяна, за да осигурят структурна цялост, а не въздушно налягане. Те са напълно имунизирани срещу пробиви и никога няма да се спукат като пневматична гума за тротинетка. Това е тяхната основна (и единствена) полза. Във всяко друго отношение плътните гуми са по-ниски от пневматичните. Плътните гуми не са непременно по-издръжливи от пневматичните гуми. Те никога няма да станат плоски от пробиване. Те обаче често са направени от твърда пластмаса, която се износва по-бързо поради по-високото си триене при търкаляне. Плътните гуми имат две основни форми: пчелна пита и напълнена.

Основното предимство на твърдите гуми е, че никога няма да имате спукване или нужда да се справяте с въздушното налягане. Всякакви пробиви на безкамерна гума за скутер няма да ги направят неработещи или по-малко ефективни, както при пневматичните гуми. Като цяло плътните гуми са по-евтини от пневматичните не само като поддръжка, но и като цяло.

Повечето първокласни и екстремни скутери имат допълнителни гуми за офроуд. Тези гуми имат по-агресивна, по-дълбока и по-възлеста шарка на протектора, която осигурява по-добро сцепление извън пътя.

Доверете се на специалистите на Avetisyan Home Stores - ще съдействат с избора на правилния електрически скутер за Вас и ще помогнат при нужда от подмяна на гумата.

Използвайки този уебсайт, вие давате разрешение за използване на бисквитки За повече информация!