Навигация
Your Cart

Гребла за сняг

Производител: SMASH
Лопата за сняг за кола - разглобяема Компактно и удобно гребло за сняг Вашият верен помощник на пътя..
7.49 лв. 8.25 лв.
Без данък:7.49 лв.
Производител: Topmaster
Дължина: 1300 mm Работна широчина: 460 mm..
21.55 лв. 22.95 лв.
Без данък:21.55 лв.
Производител: Topmaster
Дължина: 1200 mm Работна широчина: 400 mm..
20.59 лв. 22.15 лв.
Без данък:20.59 лв.
Производител: Top Garden
Гребло за сняг с дръжка и метална лайсна 45см..
7.35 лв. 7.79 лв.
Без данък:7.35 лв.
Производител: Top Garden
Гребло за сняг с дръжка и метална лайсна 45см..
11.55 лв. 12.55 лв.
Без данък:11.55 лв.
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)

Разнообразие от гребла за сняг на Ниски цени от Avetisyan.bg!

В тази категория на онлайн магазин Avetisyan.bg ще откриете подходящи за зимата приспособления за почистване на натрупани снеговалежи и заледявания през зимата. Всеки продукт може да се закупи на ниски цена, с отлично качество.

Покупката на гребла за сняг / лопати за сняг е наложителна, за да се справим с последиците през зимата, като можем да помислим и за съпътстващи консумативи и инструменти, които да се използват в комбинация, за постигане на подходящи резултати.

Ето няколко примера за различни видове лопати за сняг и техните приложения:

Стандартна лопата за сняг - най-често срещаният избор за снегопочистване. Стандартните лопати обикновено имат пластмасово острие и дръжка, изработена от дърво, метал или пластмаса. Тези лопати са предназначени главно за загребване на сняг и изчистването му пътя. Въпреки, че няма много функции, тя е ефективен инструмент за снегопочистване.

Лопата за сняг с ергономична дръжка - Ако изпитвате болки в гърба или искате да предотвратите проблеми с гърба, лопата с ергономична дръжка може да бъде правилният избор за вас. Ергономичните лопати са предназначени да улеснят почистването на снега, като позволяват на потребителя да поддържа удобна поза. Извитите им дръжки са проектирани да помагат на потребителите да гребят сняг, докато са в изправено положение, елиминирайки необходимостта да се огъват в кръста или да упражняват натиск върху гърба си.

Лопата за бутане за сняг / Гребло за бутане за сняг от Avetisyan.bg - друг начин да предотвратите напрежението на гърба, докато почиствате снега, е просто да избутате снега от пътя. Докато използвате гребло за избутване на сняг, не е необходимо да повдигате снега. Тези лопати са проектирани да транспортират сняг странично и не изискват от потребителя да повдига или загребва снега.

Телескопична лопата за сняг - Ако търсите нещо компактно и достъпно, можете да изберете телескопична лопата. Този тип лопата има регулируема дръжка, която я прави лесна за скриване в багажника на колата. Ако сте в затруднено положение, малкият му размер го прави идеален за разкопаване на колата ви в снежен ден. Друго предимство на използването на телескопична лопата е, че можете да регулирате размера на дръжката, за да отговаря на вашия ръст. Това може да намали напрежението на гърба ви и да премахне необходимостта да се навеждате, докато гребете.

Независимо дали ще изберете нашата онлайн платформа или физическите ни обекти - Avetisyan Home Stores, можете да разчитате на професионална и обективна помощ от нашите консултанти при избор на продукти за снегопочистване на изгодни цени.

Използвайки този уебсайт, вие давате разрешение за използване на бисквитки За повече информация!