Навигация
Your Cart

Система за капково напояване на Най-добрата цена от Avetisyan.bg

Адаптор за капково напояване твърд маркуч М 16 х 1/2 - оребрен с външна резба за многосезонен капков маркуч. * Размер - Размер - 16 мм. x 1/2"..
0.25 лв. 0.29 лв.
Без данък:0.25 лв.
Адаптор за капково напояване твърд маркуч М 16 х 3/4 - оребрен с външна резба за многосезонен капков маркуч. * Размер - Размер - 16 мм. x 3/4"..
0.25 лв. 0.28 лв.
Без данък:0.25 лв.
Адаптор с външна резба, предназначен за лентов, мек капков маркуч * Размер: 16х17 мм *Материал: пластмаса..
0.45 лв. 0.55 лв.
Без данък:0.45 лв.
Водовземка за капково напояване твърд маркуч с кран и уплътнител 16мм - система за многосезонен маркуч. * Размер - 16 mm* Налягане (bar) - 4..
1.79 лв. 1.95 лв.
Без данък:1.79 лв.
Водовземка за капково напояване твърд маркуч с уплътнител 16мм - част от серията аксесоари и фитинги за поливни системи.* Размер - 16 mm..
0.59 лв. 0.69 лв.
Без данък:0.59 лв.
Водовземка с кран и уплътнител за капково напояване мек маркуч - подходяща водоземка за мек капков маркуч за едносезонни култури. * Размер -17 mm* Налягане - 4 bar..
1.55 лв. 1.75 лв.
Без данък:1.55 лв.
Водовземка с уплътнител за капково напояване мек маркуч - подходяща водоземка за едносезонен капков маркуч. * Размер - 17 mm..
0.55 лв. 0.65 лв.
Без данък:0.55 лв.
Водовземна скоба 2 болта 25x3/4" - скобата е предназначена за тръби от полипропилен, гумен пръстен за уплътнение. * Размер (mm x inch) - 25x3/4" * Тяло - полипропилен кополимер - РР - В * О - пръстен - NBR * Усилващ пръстен - алуминий или неръждаема стомана * Болтове: закалена или нер..
1.65 лв. 1.85 лв.
Без данък:1.65 лв.
Водовземна скоба 2 болта 32x3/4 - скобата е предназначена за тръби от полипропилен, гумен пръстен за уплътнение.* Размер (mm x inch) -32x3/4" * Тяло - полипропилен кополимер - РР - В * О - пръстен - NBR * Усилващ пръстен - алуминий или неръждаема стомана * Болтове - закалена или не..
1.69 лв. 1.89 лв.
Без данък:1.69 лв.
ПП градински хидрант външна резба 1" - необходим хидрант за Вашето капково напояване! * Размер - 3/4" * Материал - Месинг * Свързване - Вътрешна резба..
15.35 лв. 16.89 лв.
Без данък:15.35 лв.
Замба за твърд маркуч за капково напояване - за многосезонно капково напояване с диаметър на пробиване 3 мм.Изработена от висококачествена пластмаса...
4.35 лв. 4.79 лв.
Без данък:4.35 лв.
Замба за твърд маркуч за капково напояване - за многосезонно капково напояване с диаметър на пробиване 3 мм.Изработена от висококачествена пластмаса...
4.35 лв. 4.79 лв.
Без данък:4.35 лв.
Капкообразувател за капково напояване твърд маркуч DNG 2л/час -черен - външен капкообразовател, компенсиращ за многосезонен маркуч за капково напояване. Максимален дебит (l/h) PC-2 Тип - Компенсиращ..
0.25 лв. 0.29 лв.
Без данък:0.25 лв.
Капкообразувател за капково напояване твърд маркуч DNG 4л/час -черен - външен капкообразовател, компенсиращ за многосезонен маркуч за капково напояване. Максимален дебит (l/h) PC-4 Тип - Компенсиращ..
0.25 лв. 0.29 лв.
Без данък:0.25 лв.
Капкопробразувател за капково напояване твърд маркуч регулируем Ardas - външен капкообразувател за многосезонен маркуч. Максимален дебит (l/h) 0-70 Тип Регулируем..
0.25 лв. 0.29 лв.
Без данък:0.25 лв.
Производител: SMASH
КЛЮЧ ЗА ХИДРАНТ CHS 3/4..
5.35 лв. 5.85 лв.
Без данък:5.35 лв.
Коляно за капково напояване - оребрено коляно, предназначено за мек маркуч за капково напояване, Размер - 17x17 mm..
0.75 лв. 0.85 лв.
Без данък:0.75 лв.
Коляно за капково напояване твърд маркуч 16 х 16 - оребрено коляно за многослоен капков маркуч. * Размер - 16 mm..
0.21 лв. 0.24 лв.
Без данък:0.21 лв.
Коляно за капково напояване твърд маркуч М 16 х 1/2 - оребрено коляно с външна резба за многосезонен маркуч. * Размер - 16 мм. x1/2" inch..
0.39 лв. 0.45 лв.
Без данък:0.39 лв.
Комплект PREMIUM за капково напояване от 42 части, подходящ за напояване на саксии, с малки дюзи, за директно свързване към чешма.Достатъчен е за напояване на 15 бр. малки или средно големи саксии или 7 до 10 броя големи саксии, 7.5 жив плет , 6 кв.м. площ.Съдържание на комплекта:* Конектор за чешка..
14.55 лв. 15.95 лв.
Без данък:14.55 лв.
Крайна скоба за капково напояване твърд маркуч 16мм - двойна скоба, предназначена за многосезонен капков маркуч.* Размер - 16 mm..
0.10 лв. 0.12 лв.
Без данък:0.10 лв.
Крайна тапа за мек, лентов капков маркуч. Тапа за системи капково напояване е част от серията аксесоари и фитинги за напоителни системи. * Размер 17 мм...
0.29 лв. 0.35 лв.
Без данък:0.29 лв.
Крайна тапа за капково напояване твърд маркуч 16мм - крайна тапа оребрена за многосезонен капков маркуч.* Размер - 16 мм...
0.13 лв. 0.15 лв.
Без данък:0.13 лв.
Маркуч за капково напояване мек Hydro-s- ф16/6псв/10см 100м - лентов маркуч за поливане на едносезонни култури като пипер, домати, краставици, лук и други. Маркучите от тази серия са лазерно разпробити на разстояние от 10, 20 или 30 см, с ширина от 16 мм, като могат да се свързват с фитинги за меки ..
13.15 лв. 14.85 лв.
Без данък:13.15 лв.
Маркуч за капково напояване мек Hydro-s- ф16 / 6псв / 20см 100м - лентов маркуч за поливане на едносезонни култури като пипер, домати, краставици, лук и други. Маркучите от тази серия са лазерно разпробити на разстояние от 10, 20 или 30 см, с ширина от 16 мм, като могат да се свързват с фитинг..
13.55 лв. 14.85 лв.
Без данък:13.55 лв.
Показани 1 от 25 | 65 (3 Страници)

Предназначение на капковото напояване:

Какво представлява всяка система за капково напояване?

Капковото напояване е вид микро напояване, което е предназначено за запазване на хранителните вещества в почвата и за минимизиране или предотвратяване на отпадъците. Повечето системи за капково напояване използват дизайн, който насочва водата директно към корените на растенията. В AVETISYAN Home Stores ще откриете многообразие от маркучи за капково напояване на домати и други видове растения на отлична цена!

Предимства на системите за капково напояване:

Ако използвате капково напояване за саксии, то със сигурност по този начин Вие ще спестите доста пари. Конструкцията на системите за капково напояване е такава, че те минимизират загубата на вода и предотвратяват изпарението. Системите за капково напояване потенциално могат да използват 30-50% по-малко вода от конвенционалните системи за поливане.

Системите за капково напояване са по-добри при проникването на вода в дълбините на земята - и директно към корените на растенията. Тъй като водата отива в земята толкова бавно, няма отток. И това забавя процеса на ерозия на почвата. Предотвратява плевелите да вземат вода и хранителни вещества от почвата от растенията. Можете да използвате готови системи за капково напояване, за да улесните вашата работа. Тъй като системите за капково напояване насочват водата към корените на растенията, плевелите трудно ще лишат растенията от хранителни вещества и вода в почвата. Това означава, че ще имате по-малко плевели. Излишната влага насърчава развитието на гъбични заболявания, други болести и проблеми с насекоми и вредители. Системите за капково напояване оставят листата на растенията сухи, така че е по-трудно за тези болести да се развият и разпространяват. Повечето системи за капково напояване са проектирани за лесни настройки или модификации, за да отговарят на нуждите на вашите растения и къде се намират във вашия двор.

Видове системи за капково напояване:

Мек маркуч за капково напояване, за накисване - Това е един от най-добрите методи за капково напояване, който да използвате, за да получите вода до редове храсти или лехи с растения. Той произвежда най-малко изпарение, защото позволява на почвата да абсорбира цялата вода, която освобождава. Той насочва водата към корените на растенията. Хората харесват тази система, защото използва водата ефективно и защото е екологична.

Системите за капково напояване с порест маркуч за накисване използват рециклирани автомобилни гуми. Автомобилните гуми се рециклират и след това се правят на маркучи за накисване. Това капково напояване обикновено е безпроблемно; обаче водата може да заседне в маркуча. Ако това се случи, вашият маркуч ще се превърне в място за размножаване на комари, защото те снасят яйцата си във вода. Тогава ще имате сериозен проблем с комарите във вашия имот.

За да се осигури оптимално развитие на растенията, капковото напояване има за цел да автоматизира правилното разпределение на водата. Водата се разпределя близо до корените благодарение на модулния принцип на програмиране (таймер за капково напояване) или още наричан програматор за капково напояване, регулатори на водното налягане, UV устойчиви тръби и различни видове излъчватели, маркучи за капково напояване, които могат да бъдат меки (едносезонен маркуч) и твърди (многосезонен маркуч), според сезона, в който ще бъдат използвани. Филтър за капково напояване, кранчета за капково напояване, наричана още водоземка, са принадлежности, които можете да откриете в AVETISYAN Home Stores.

Днес поради непрекъснатото усъвършенстване на системите за капково напояване през годините, частите са стандартизирани и пасват идеално една с друга.Концепцията е водата да се оттича бавно към корените на растенията или като се излива върху повърхността на почвата с помощта на тръба надземно капково напояване.

Проектиране на капково напояване:

Пробийте малки дупки (достатъчно големи, за да може вода да капе през и в почвата. Дупките трябва да са на разстояние 30 и 40 см. Поставете маркуча на 5-8 см под земята. Ако предпочитате да го поставите над земята създайте леха, по която можете да поставите маркуча. Когато купувате маркуч за капково напояване, уверете се, че той е възможно най-издръжливия. Ако се доверите на нашите специалисти от AVETISYAN Home Stores, те биха Ви препоръчали най-добрият комплект за капково напояване.

Капково напояване - най-ефективният начин на поливане! Улеснява работата по градината, спестява време, енергия, икономичен и автоматизиран процес. Подходящо е за поддържането на влагата на почвата не само на цветните лехи и на зеленчуците, а също и на дърветата и храстите. Може да се извършва през цялото денонощие, без това да навреди на посевите.

В онлайн магазина и във физическите ни обекти можете да откриете всички необходими компоненти и материали за цялостното и комплексно изграждане на поливни системи. Разгледайте и необходимите ръчни градински инструменти за обработване на почвата.

Използвайки този уебсайт, вие давате разрешение за използване на бисквитки За повече информация!