Навигация
Your Cart

Фаянс

Производител: Kutahya Seramik
Фаянс KONYA - МОЗАЙКА ЗА КУХНЯ / R 30х60..
37.49 лв.
Без данък:37.49 лв.
Показани 1 от 14 | 14 (1 Страници)

Висококачествен и модерен фаянс от Avetisyan.bg

Намерете плочки за баня на конкурентни цени във физическите ни обекти Avetisyan Home Stores и на Avetisyan.bg и придайте на дома си нов свеж облик. Когато са избрани правилно, тези фаянсовите плочки за баня могат да подобрят цялостния вид на вашата баня, като привлекат вниманието към пода и стените. Ние предлагаме гама от модерни плочки за баня, фаянс за кухня - в различни дизайни, цветове, материали, размери и покрития според вашия вкус!

Керамичните плочки са най-разпространената плочка, за която всеки първо се сеща. Произведени чрез печене на плочки с остъкляване в пещ, те се използват от стотици години и все още са невероятно популярни. Устойчиви и лесни за почистване, керамичните плочки често се използват в бани и кухненски стени. Керамичните плочки се предлагат в различни покрития и дизайни, като това е една от причините да са толкова популярни - от едноцветни фаянсови плочки до шарени викториански керамични плочки.

Плочките имат различна текстура – могат да са матирани, гланцирани, релефни. В действителност блясъкът или матът на покритието зависи от вида на използваното остъкляване. Гланцовите плочки са добри за малки стаи, тъй като отразяват светлината, правейки стаята да изглежда по-голяма и по-светла, отколкото е в действителност. Често използвани в бани и коридори, гладкото покритие на гланцовите плочки прави помещението да изглежда светло и чисто. Матовите глазирани плочки, от друга страна, имат по-малко лъскаво покритие. Те често се избират заради тяхната текстура – те са по-малко гладки от плочките с гланцово покритие, което означава, че са по-подходящи за подова настилка, тъй като са по-устойчиви на хлъзгане. Второ, матът е много по-естествен завършек и може да бъде по-успокояващ от яркия блясък на лъскавите керамични плочки.

Предлагаме различни дизайни и размери на евтини фаянсови плочки, които имитират и естествени материали (камък, дърво).

Необходимо е да поверите инсталацията на опитни професионалисти или поне да имате опит с лепеното на плочки – като за ваше улеснение предлагаме и ефективна система за поставяне на плочки – за многократна употреба.

Фугирането е изключително важен етап от полагането на плочки. Фугиращите смеси се използват за запълване на разстоянието между плочките и свързват отделните компоненти, така че да получите един завършен проект. Те не служат само за красота, но и да предпазят основата на подовата настилка от проникване на влага. В Avetisyan.bg ще намерите богат избор на влагоустойчиви и водоустойчиви фугиращи смеси – доверете се на компетентното мнение на нашите специалисти.

Важен момент от планирането на ремонта е правилното изчисляване на количеството плочки за баня. Съветваме Ви да се закупи допълнителна квадратура над необходимата, защото е възможно по време на самото полагане, някои от плочките да се счупят или да бъдат неправилно изрязани. Освен това е хубаво да имате предвид, всички плочки се произвеждат на партиди, като партидите се отличават една от друга по нюанси. Нашите специалисти ще се погрижат всичко да Ви пасне идеално, без да хабите нерви и грижи – ще визуализирате Вашата мечтана баня, благодарение на индивидуалната услуга безплатен 3D проект.

Във физическите ни обекти Avetisyan Home Stores и на Avetisyan.bg ще намерите широка гама плочки за баня и плочки за кухня на български, испански, турски производители с високо качество. При нас качеството и издръжливостта са от първостепенно значение, като можете да разчитате на Avetisyan.bg и за конкурентна цена своевременно, а с VIP карта на Avetisyan.bg винаги ще имате и допълнителна отстъпка.