Навигация
Your Cart

Роботи за почистване прахосмукачка робот

Производител: ADS
Интелигентно планирано почистванеActive Robot CLN 309 притежава интелигентна планирана система за почистване, като постига максимално покритие за по-малко време.Роботът планира маршрута си, чрез четирите стени, след това започва да прахосмуче.RoadRover колелаСъс специално разработените си колел..
249.00 лв. 549.00 лв.
Без данък:249.00 лв.
Производител: ADS
Нека стресът, че трябва да отделите ценно време за почистване, изчезне с почистващия робот Sweep Robot Cleaner !Този малък уред Ви позволява да си свършите домакинската работа по-бързо и по-ефективно.Проектиран с малки размери, робота се плъзга под мебелите, а откриването на..
26.39 лв. 28.99 лв.
Без данък:26.39 лв.
Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)

С напредването на технологиите, в много сфери от живота се появиха различни нови електрически устройства, което с пълна сила важи и за домашните електроуреди. Такива са например почистващите роботи, целящи да заменят обикновените прахосмукачки.

Това са малки кръгли устройства, приличащи на диск, чийто диаметър е от 25 до 40 см и височина от 6 до 15 см. Въпреки своята компактност, тези джаджи са високотехнологични и са напълно автономни в своята работа. Притежават отделни сензори в корпуса си, помагащи им да разпознават препятствията и да ги заобикалят. Вероятно вече започвате да се досещате, че са напълно автоматични при почистването и не се нуждаят от човешка намеса, което позволява на домакинята по време на процеса да върши друга работа.Пазарувайте бързо и лесно на Avetisyan.bg            

Използвайки този уебсайт, вие давате разрешение за използване на бисквитки За повече информация!