Навигация
Your Cart

Роботи за почистване прахосмукачка робот

Производител: ADS
Робот прахосмукачка с моп 3 in 1 Robot cleaner е един от най-новите роботи на пазара, идва с моп, две странични четки, мощен вакуум, високоефективен филтър, голям контейнер за прах, контейнер за вода и още много екстри. Идва  с навигация, която се включва като опция. Притежава интелигентна..
443.00 лв. 483.00 лв.
Без данък:443.00 лв.
Производител: ADS
Интелигентно планирано почистванеActive Robot CLN 309 притежава интелигентна планирана система за почистване, като постига максимално покритие за по-малко време.Роботът планира маршрута си, чрез четирите стени, след това започва да прахосмуче.RoadRover колелаСъс специално разработените си колел..
499.00 лв. 549.00 лв.
Без данък:499.00 лв.
Производител: ADS
-Почистване с едно натискане на бутонa-Интелигентно ориентиране в стаята    -Тих (40<dB) и екологично чист, с дълготраен живот на батерията-6,8 см Тънко тяло, лесно преминаващо под легла и други ниски места-Нано-абсорбираща кърпа за почистване, с абсорбираща влакнеста структураЕдин буто..
62.99 лв. 69.99 лв.
Без данък:62.99 лв.
Производител: ADS
Продуктите на този производител се отличават с изключително качество, което не отстъпва на скъпите марки и модели, и с изключително ниска цена! Най-новия хибриден модел на компанията с подобрен софтуер и мотор.Описание:Със силна всмукателна мощност подходяща за гладки повърхности, мокети, к..
235.00 лв. 259.00 лв.
Без данък:235.00 лв.
Производител: ADS
Не прекарвайте живота си в чистене, подарете си Почистващия робот Intelligent Robot Cleaner-Роботът Intelligent Robot Cleaner сам си прави карта на стаята, не е нужно да го контролирате с дистанционно или да му показвате накъде да чисти.-Система "Smart Clean", която не позволява на робота да пропуск..
275.00 лв. 299.00 лв.
Без данък:275.00 лв.
Почистващ робот Smart Robot CleanerРобота прахосмукачка Smart Robot Cleaner,е един от  най-добре представящите се продукти на пазара по отношение на роботизираните прахосмукачки с моп.-Smart Robot Cleaner е много полезно и интелигентно устройство за умен дом и чрез специалното приложе..
535.00 лв. 585.00 лв.
Без данък:535.00 лв.
Производител: ADS
Нека стресът, че трябва да отделите ценно време за почистване, изчезне с почистващия робот Sweep Robot Cleaner !Този малък уред Ви позволява да си свършите домакинската работа по-бързо и по-ефективно.Проектиран с малки размери, робота се плъзга под мебелите, а откриването на..
26.39 лв. 28.99 лв.
Без данък:26.39 лв.
Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)

С напредването на технологиите, в много сфери от живота се появиха различни нови електрически устройства, което с пълна сила важи и за домашните електроуреди. Такива са например почистващите роботи, целящи да заменят обикновените прахосмукачки.

Това са малки кръгли устройства, приличащи на диск, чийто диаметър е от 25 до 40 см и височина от 6 до 15 см. Въпреки своята компактност, тези джаджи са високотехнологични и са напълно автономни в своята работа. Притежават отделни сензори в корпуса си, помагащи им да разпознават препятствията и да ги заобикалят. Вероятно вече започвате да се досещате, че са напълно автоматични при почистването и не се нуждаят от човешка намеса, което позволява на домакинята по време на процеса да върши друга работа.Пазарувайте бързо и лесно на Avetisyan.bg            

Използвайки този уебсайт, вие давате разрешение за използване на бисквитки За повече информация!