Меню Затваряне

За Конкурса

Ние, от екипът на Аветисян, вярваме, че всеки добър майстор трябва задължително да има въображение за да превърне и най-обикновеното в изкуство. А какво по-вдъхновяващо от една детска рисунка, в пълният потенциал на детското въображение! Точно поради тази причина, ние решихме да декорираме фасадата на нашият обновен склад с истинска детска рисунка! За тази цел, обявяваме този конкурс в който могат да участват деца в предучилищна възраст, който без никакво ограничение трябва да нарисуват как си представят своят мечтан дом. А за да бъде още по непринуден конкурсът, печелившата картинка ще бъда избрана чрез гласуване в нашата фейсбук страница. Разбира се, малчуганите ще получат награди и лакомства, както и грамоти за геройска проява на въображение в нашият сив ежедневен свят. Освен първата творба, която ще краси нашата фасада, избраните от вас най-добри ще бъдат разположени из целият магазин, за да дават настроение на всеки наш клиент и да ни напомнят, никога да не ограничаваме въображението си!

Правила на конкурса

В конкурсът, могат да участват рисунки на деца в предучилищна възраст, от 3 до 6 годишна възраст включително. Темата на конкурсът е "Моят дом", като малчуганите трябва да изобразят своят мечтан дом. От малка къща с комин от който излиза пушек, през замък с летящ дракон, та до цветна планета с червена роза!

За предпочитане е, малчуганите да направят своята рисунка на лист А4, но ние ще приемем всеки вариант, който сте избрали. Няма ограничение и дали рисунката ще е с цветни моливи, пастели, водни боички и всички възможни варианти с който ще успеят да изобразят своето цветно виждане за мечтания си дом. В конкурса няма да се приемат рисунки направени чрез компютърни програми или на други дигитални устройства.

Срокът за изпращане на творбите е 10 Февруари 2019г.
Срокът за гласуване в нашата фейсбук страница е 28 Февруари 2019г.
Победителите ще бъдат обявени на 4 Март 2019г.
На 9 Март 2019г. ще се състои награждаването на 10-те малчугана с най-много гласове. Всички те ще получат торби със сладки лакомства и грамоти. Творбите им ще бъдат разположени в магазина, а тази с най-много харесвания ще бъде изобразена на фасадата на нашия склад.

Награди

1-во място

- 100лв ваучер за детски магазин RAYA TOYS
- Торба с лакомства
-Грамота
-Рисунката му ще бъде изобразена на фасадата на Avetisyan Хипермаркет

2-ро място

- 50лв ваучер за детски магазин RAYA TOYS
- Торба с лакомства
-Грамота
-Включване на рисунката в изложбата в Avetisyan Хипермаркет

3-то място

- 25лв ваучер за детски магазин RAYA TOYS
- Торба с лакомства -Грамота
-Включване на рисунката в изложбата в Avetisyan Хипермаркет

4-то до 10то място

- Торба с лакомства
-Грамота
-Включване на рисунката в изложбата в Avetisyan Хипермаркет

Често задавани въпроси

- Как ще се избере победителя?
-Победителите ще се изберат чрез гласуване в албума в официалната страница на Хипермаркет Avetisyan чрез харесване на снимка. За да видите албума натиснете ТУК.

- Възможно ли е детето ми да участва с повече от една рисунка?
-Всяко дете може да участва с една рисунка, за да имат имат еднакъв шанс всички деца.

- Споделил съм снимката на рисунката. Харесванията на моята публикация ще бъдат ли зачетени към гласовете?
-Не. За да не се получава дублиране на гласове, за глас ще се броят само харесванията на самата снимка в официалната страница.

- Моето дете е във възрастовата група на конкурса, но не посещава детска градина. Има ли право да участва?
-Разбира се, че има. Когато попълвате формата за участие просто вместо наименованието на детската градина напишете "не посещава".

- Попълних и изпратих формата за участие. Кога ще бъде качена снимката на рисунката?
-Тъй като обработваме всички снимки преди да ги качим, те ще бъдат качвани всеки ден около 19 часа. След като бъдат качени в страницата ни, ще получите съобщение, че вече можете да гласувате за снимката на вашето дете.

- Възможно ли е да се участва с рисунка нарисувана на компютърна програма?
-Определено можете да се гордеете, че детето ви може да борави с компютърни програми на тази възраст, но в това издание на конкурса ще бъдат приемани само рисунки нарисувани на хартиен носител.

Форма за участие

Участието в конкурсът става чрез попълването на формата за участие по долу. Моля попълнете вашите имена, имейл и телефон за връзка. Запишете и имената, възрастта и учебното заведение на малкият ни участник, а след това прикачете сканирано копие на рисунката или снимка, на която да се вижда достатъчно добре неговото произведение.

За въпроси относно конкурса можете да ни пишете на имейл moyatdetskidom@avetisyan.bg

Фазата на регистрация приключи!

Можете да помогнете за избора на рисунка като харесате любимите си снимки в нашия албум като натиснетe тук

*Екипът ни си запазва правото да коригира условията за участие при необходимост или наличие на недоброжелателна активност.