Навигация
Your Cart

Смазки и спрейове

Производител: Motip Dupli
Дълбокопроникваща смазка Motip с MoS2 и графит 400мл - Ефективно средство за разхлабване на ръждясали и клеясали връзки и съединения.Спреят притежава отлични проникващи качества.Съдържа MOS2 и графитни частици.Спреят притежава отлични качества, съдържа MOS2 и графитни частици и редуцира образув..
9.45 лв.
Без данък:9.45 лв.
Производител: Motip Dupli
Спрей за джанти CAR"S 600ml сребърен е акрилна автомобилна боя за боядисване на джанти и други части на автомобила.  Бързосъхнеща, устойчива на атмосферни влияния боя, подходяща за цялостни и довършителни работи. При нужда може да се препокрива с безцветен лак CAR'S...
12.15 лв.
Без данък:12.15 лв.
Производител: Motip Dupli
Спрей лесен старт Motip - Ефективен инструмент за стартиране на проблеми с двигатели с вътрешно горене. Инжектирайте MoTip Quick Start във входа за въздух на въздушния филтър за няколко секунди и стартирайте двигателя...
9.95 лв.
Без данък:9.95 лв.
Производител: Motip Dupli
Технически универсален почиствател Motip 500мл - Универсален почистващ препарат, който премахва замърсяванията от обработен и необработен метал и различни пластмаси. Високи разтворими свойства, не оставя остатъци, не е корозивенБързо се изпарява.Мощна струя, 360 °..
13.45 лв.
Без данък:13.45 лв.
Показани 1 от 19 | 19 (1 Страници)

Смазки и спрейове за Вашия автомобил

Погрижете се за външния вид на колата. Избрани продукти за почистване на вътрешната част на колата. Така че всеки път да изглежда , като нова. Не оставяйте на времето да съсипва колата Ви. Погрижете се още днес и я изчистене , нека да свети с нашите спрейове за почистване и други полесни консумативи задължителни за всяка кола.


Пазарувайте бързо и лесно на Avetisyan.bg

Използвайки този уебсайт, вие давате разрешение за използване на бисквитки За повече информация!
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки