PVC ламперията като част от вашия интериор

Все повече собственици на частни жилища избират ПВЦ ламперия (или както често бива наричана – Хънтър) за облицовка на стените и таваните в различните помещения.

Визията и свойствата на пластмасовата ламперия постоянно се подобряват. Ако се колебаете какъв тип облицовка да изберете, то в следващите редове ще ви посочим няколко причини да се спрете на ламперията от PVC плоскости:

Изгодни като цена

Цената винаги е била и ще бъде определящ фактор за нещата, които купуваме. Цената на качествени, висок клас PVC плоскости е сравнително по-ниска от тази на керамични плочки от фаянс и теракота. Важно е да споменем, че монтажа на ПВЦ ламперията е елементарен и не е необходимо да плащате на специалист за тази работа.

100% влагоусточивост

PVC ламперията е една прекрасна алтернатива на керамичните плочки по отношение на влагоустойчивоста в санитарните помещения. Буквално с минимални средства можете да направите основен ремонт в банята или да изолирате стени, изложени на риск от намокряне или замърсяване (в близост до мивката и т.н.). Лесното почистване на ламперията прави това напълно възможно.

Лесен монтаж

Фактът, че за монтирането на ламперията от пвц плоскости не ви е нужна помощта на специалист, говори красноречиво за лекотата на поставяне на този тип облицовка. За монтажа не са ви нужни и допълнителни консумативи като варови разтвори, теракол и други строителни лепила, чиято цена също не е никак малка. Пластмасовата ламперия се предлага заедно с нужните за нейното поставяне компоненти и профили, което ви спестява много главоболия.

Заключение

PVC ламперията е идеално решение за оформяне на интериора на всякакви помещения и влажна среда (бани, коридори, кухни, гаражи, закрити басейни, съблекални, офиси, магазини, ресторанти, хотели, санитарни, производствени и складови помещения и други). Подходяща е за ново изграждане или за бързо обновяване и реконструиране на помещения.

Разгледайте нашите колекции: ТУК

При нас ще откриете голямо разнообразие от над 50 декора в различни цветове, модели и размери. Хигиенични, изолиращи, лесни за поддръжка PVC облицовките осигуряват ефективен и стилен завършващ вид на стени и тавани.

Пазарувайки в AVETISYAN Home Stores, Вие получавате:

  • Компетентно обслужване
  • Цени без конкуренция на пазара
  • Гаранция и качество

Стани VIP клиент и пазарувай на още по-ниски цени!

VIP картата носи следните привилегии:

  • отстъпки до 70%
  • специални цени за VIP клиенти
  • индивидуално отношение при обслужване
  • приоритет в организацията на Вашите покупки

Разбери как да станеш VIP: ТУК