Какво трябва да знаем за електрическия скутер?

За някои хора пътуването до различни места в града може да бъде истинско предизвикателство. Факторите като пренаселеност и градски трафик, могат да превърнат пътуването Ви в неприятно изживяване, а в някои случаи си е направо изнервящо. Ами ако искате да отскочите до магазина или просто до някое кафене, но все пак те са твърде далеч за да идете пеша? Най-удачният вариант би бил да седнете зад волана, но струва ли си да хабите нерви и емоции в изчакване на зеления сигнал от светофара, зад плеада от автомобили със също толкова бързащи за някъде хора? Ако искате подобни пътувания да не бъдат кошмар за Вас, то електрическия скутер е решението за Вас.

В тази кратка статия ще обсъдим всичко важно, което трябва да знаете, за това иновативно превозно средство.


Какво представляват електрическите скутери?

Електрическите скутери са превозни средства, които работят на ток и Ви позволяват да се придвижвате на не малки разстояния, като за целта разполагат с батерии с определен живот и мощност. Едно от основните им предимства е компактният дизайн, който Ви гарантира, че може да преминавате през по-тесни пространства, нещо, което би било невъзможно с кола. На практика те са оптималният вид транспорт, когато става въпрос за микромобилност. Към момента доста хора биха ги подценили, но повярвайте пазарът на електрически скутери е по-голям от колкото си мислите. Голямо търсене имат и високоскоростните електрически скутери с мощен двигател и голяма батерия!

Основни предимства:

 • Изключително удобни, тъй като са сгъваеми, леки и преносими
 • Лесни за съхранение, поради същата причина
 • Нямате нужда от шофьорска книжка
 • Екологични
 • Безшумни
 • Работа изцяло на ток (спестявате пари за гориво)
 • Забавен начин за релаксиране, освен всичко друго

Съвети относно безопастността.

Както всяко превозно средство, така и електрически скутери носи своите рискове, които обаче могат да бъдат сведени до минимум, ако следваме някои важни правила. Едно от най-важните неща в случая е да карате по-обозначените за целта места, или там където не преминават автомобили, които могат да създадат предпоставка за ПТП. Трябва да отбележим също така, че водачите на електрическите тротинетки би следвало да подхождат с необходимото внимание, както през деня така и през нощта, затова винаги проверявайте вашите светлинни индикатори. Някои от моделите не са много устойчиви на механични влияния, затова е необходимо да избягвате дупки и неравности по пътя, както и локви. Винаги взимайте под внимание, местата където ще управлявате вашия скутер, ако искате той да ви служи по-дълго.

Да обобщим:

Изберете тротинетката си според цената и функциите за мобилност, на които давате приоритет. Обърнете внимание на мощността на двигателя, издръжливостта на батерията и пробега, който може да осъществите чрез нея. Преценете добре и теглото на електрическата тротинетката, защото в крайна сметка неговата цел е да ви донесе приятни емоции, а не дискова херния, докато го пренасяте.

Това в крайна сметка са важните точки, на които да наблегнете. Разбира се има и други специфики, на които да отдадете необходимото значение, но се фокусирайте върху основните неща. В случай, че Ви е нужна консултация – нашите специалисти са насреща!

Разгледайте нашите предложения:

При нас ще откриете качествени електрически скутери / тротинетки на много добри цени. Може да ги разгледате ТУК

Пазарувайки в AVETISYAN Home Stores, Вие получавате:

 • Компетентно обслужване
 • Цени без конкуренция на пазара
 • Гаранция и качество

Стани VIP клиент и пазарувай на още по-ниски цени!

VIP картата носи следните привилегии:

 • отстъпки до 70%
 • специални цени за VIP клиенти
 • индивидуално отношение при обслужване
 • приоритет в организацията на Вашите покупки

Разбери как да станеш VIP: ТУК