Врати за вашия дом – правилен избор!

Може би всеки от вас е чувал поговорката „ Първото впечатление е най-важно!“. Независимо дали става въпрос за външен вид или друго, това правило важи за всички аспекти в живота. В тази връзка ако приложим правилото в нашия дом – то вратите са прозорецът към доброто впечатление, оставено у Вас или вашите гости. В случая, обаче има доста подробности като дизайн, издръжливост, поддръжка, и не на последно място – бюджет. Следователно, изборът на правилните врати е сложна задача. Впечатлението, предизвикано от  вратата на една къща е много важно, но още по-важна е сигурността на вашия дом.
Така, че без значение дали имате 60 кв. апартамент или луксозна къща, вратите са ви фактор, особено входната врата. Би било добре да помислите внимателно преди да изберете врата за вашия дом. Затова ние от AVETISYAN Home Stores можем да Ви съдействаме с най-доброто. Разполагаме с големи шоуруми, където може да разгледате мостри на вратите. Изборът е огромен, а цените и отстъпките, които предлагаме са без аналог!

Стъпки при избора на правилните врати за вашия дом
1.     Дизайн

Визията и дизайна на вратата до голяма степен зависи и от големината и стила на вашия дом. Преди да вземете решение за дизайна на вратата, трябва да сте наясно в коя категория от гледна точка на площта попада той. Дали е вила, апартамент или малка къща, със сигурност има значение. Вратите, които предлагаме в AVETISYAN Home Stores са с всякакви размери. Можете да избирате между различни видове според стила и предназначението  – алуминиеви, входни или интериорни врати.

Размерът на вратата е от особено значение при избора й. Когато избирате размера, съотношението на ширината и височината на вратата спрямо размера и височината на стаята играе основна роля в това. Също така не забравяйте да вземете предвид минималната ширина, за да улесните придвижване на колички или мебели, ако това се наложи. От основно значение е да вземете точния размер до милиметър, за да няма проблем при монтажа. За целта може да се доверите на монтажните фирми, с които работим. Те ще вземат размерите предварително и ще Ви спестят главоболия.
2.    Материал и изработка на вратата

Нека хвърлим малко светлина върху материала на вратата, тъй като той играе важна роля при избора й. Всеки от материалите, използвани за производството на врати, има своите плюсове и минуси. Ние от AVETISYAN Home Stores, можем да Ви предложим интериорни врати, входни врати и алуминиеви врати. Интериорните врати, които предлагаме са изработени от висококачествен MDF материал, който осигурява нужната якост и здравина, в допълнение с красив дизайн. Освен с интериорни врати, ние разполагаме и с голямо разнообразие на качествени входни врати. Вратите за апартаменти са изработени от дебели ламаринени листи, с метални оребрения и с изолация от каменна вата или стиропор. Дизайнът е завършен от различни по стил и цвят декоративни MDF панели. Вратите за външни атмосферни условия са изработени от еталбонд или са прахово боядисани. Алуминиевите врати за баня са произведени с профили на водещи марки в областта на дограмите. Те са особено подходящи за мокри помещения. Предлагаме различни варианти с дървесни декори като вариант на облицована алуминиева врата. Така няма да се притеснявате дали алуминиевата врата за баня ще подхожда на останалите интериорни врати в дома Ви. Освен всичко друго, алуминиевите врати отговарят на изискванията за противопожарна безопасност. Имате възможност да избирате измежду двойна алуминиева врата, единична, със стъкло, плътна, с огледало и други.

3.    Цена
Вратите, които ще намерите в AVETISYAN Home Stores, са с най-добрите цени на пазара. Освен конкурентната базова цена, ние ще ви предложим и специални отстъпки, в зависимост от броя на вратите. Можете да се възползвате от програмата ни за „Комплексно обзавеждане“ и да си гарантирате най-високата отстъпка! Нашата цел е да отговорим на вашите очаквания за хипер разнообразие на хипер ниска цена!
Заключение
След като разгледахме основните критерии при избора на врати, вече имате ясна представа, която би Ви помогнала при избора на точната за Вас. И все пак ако имате някакви въпроси, екипът на AVETISTYAN Home Stores е винаги на разположение да Ви съдейства!

4.   Заключение
След като разгледахме основните критерии при избора на врати, вече имате ясна представа, която би Ви помогнала при избора на точната за Вас. И все пак ако имате някакви въпроси, екипът на AVETISTYAN Home Stores е винаги на разположение да Ви съдейства!

Пазарувайки в AVETISYAN Home Stores, Вие получавате:

•    Компетентно обслужване
•    Цени без конкуренция на пазара
•    Гаранция и качество
Стани VIP клиент и пазарувай на още по-ниски цени!

VIP картата носи следните привилегии:
•    отстъпки до 70%
•    специални цени за VIP клиенти
•    индивидуално отношение при обслужване
•    приоритет в организацията на Вашите покупки

Разбери как да станеш VIP: ТУК

Вижте и останалите ни статии: тук