Видове интериорни врати

Ако търсите интериорни врати, които да подхождат на вашия дом или по-различни от масово предлаганите на пазара, ние можем да Ви помогнем.

В AVETISYAN Home Store, ще намерите огромно разнообразие от модели с различно приложение. При нас ще откриете евтини интериорни врати с високо качество.

 

Вътрешните врати често биват пренебрегвани, но имат потенциала да дадат нов живот на дома ви. Вашите интериорни врати може да Ви се струват непретенциозна част от къщата, чисто функционална и семпла. Но „грешната“ врата може да развали вашия стил, докато перфектната врата не само ще го допълни, но и ще го подобри.

Правилно подбраната вътрешна врата би могла да Ви послужи като фокусна точка във всяка стая.

Интериорните врати се предлагат в огромно разнообразие от форми, размери и конфигурация: те могат да бъдат в различни цветове и от различни материали.

 

Интериорни врати според дизайна

 

Панелни врати

Най-популярният стил на интериорната врата е панелната врата.

Панелите са декоративни вложки на предната част на вратата: една врата може да има от един до шест или дори повече панела.

Като общо правило вратите с по-малко панели са по-модерни, а тези с повече панели се считат за традиционни. Въпреки това има стотици опции за многопанелните врати, които могат да ги направят модерни, а еднопанелните – класически.

Самият панел може да бъде стъклен, огледален, боядисан за контраст или на практика изработен от всеки материал по ваш избор.

Интериорни врати със стъкло

Ако сте почитатели на деликатността и красотата на стъклотоостъклената интериорна врата осигурява повече светлина, а от естетическа гледна точка са невероятни. Дори само този техен акцент е достатъчен, за да промени визията на всяко едно помещение.

Алуминиеви врати

Подходящи са за поставяне в мокри помещения или такива изложени на влага.

Като цяло те са едно практично и изгодно решение за вашия дом. Материалът, от който се изработват е така нареченият „студен“ алуминий. Функционални, здрави и лесни за поддръжка. Предоставят възможност за използване на различни видове пълнежи като – термопанели, стъклопакети, огледала и др. Предлагат се в богато цветово разнообразие – кафява алуминиева врата, бяла алуминиева врата, цветна алуминиева врата.

0-02-05-77296261a8a637279ca7c7e9a9eace6c3e9fef18cdd71003ecdda016af30daf2_9dd64518[1]

Плоски врати (врати с равна повърхост)

За по-модерен, минималистичен и елегантен външен вид, вратата с равна повърхност е точният избор. Този тип врати подхождат добре на стаи с други плоски шкафове и могат да бъдат персонализирани със специални покрития, като също така са по-лесни за почистване от панелните врати.

Интериорни врати според начина на отваряне

 

Плъзгащи интериорни врати

Може би сте чували за така наречената плъзгаща врата, или поне веднъж Ви е било необходимо да прибегнете до такъв тип решение. Този тип врати чудесно се справят с проблема на модерното строителство – а именно малко пространство. Ако ги сравним с класическите интериорни врати, то при последните имаме наличието на така наречната „ мъртва зона“, място което по никакъв начин не може да употребите, понеже то е необходимо, за да може вратата да се отваря.

Плъзгащите врати от своя страна са практично решение за по-малки помещения с ограничено пространство. Представете си, че искате да сложите врата на вашия килер, а възможността тя да се отваря навътре е ограничена от купищата натурии, които сте позиционирали вътре? Тогава на помощ идват плъзгащите врати.

Едно от хубавите предимства на плъзгащата врата е, че тя може да бъде изработена от стъкло, което я прави освен красиво изглеждаща, също така и практична от гледна точка на пропускливост на естествена светлина в помещението. Това би било чудесно решение за по-тъмните помещения. Нека кажем също така, че е много по-лесно да отворите плъзгаща врата, отколкото стандартна. Този тип врати се движат плавно по релсите си, като усилието от ваша страна е минимално. Идеално решение са за разделяне на голямо помещение на две части. Поддръжката на този вид врати е изключително лесна и не изисква големи усилия, поради опростения си механизъм.

Портални интериорни врати

 

Разполагате с голямо пространство във вашия дом и искате да го запълните по някакъв начин или просто да го направите по-стилно? Тогава порталните врати биха се справили чудесно с тази задача. Този тип врати са идеални за голяма спалня или хол, като е хубаво в този случай те да бъдат със стъкла, за да може идващата отвън светлина да създаде простор във вашия дом. Разбира се вратата трябва да е по ваше предпочитание и стил, защото ще я гледате всеки ден. Особено приятна гледка за окото пък са модели, изработени по-различен и нестандартен начин.

Иновативните разчупени дизайни, ще Ви помогнат при осъществяването на вашите фантазии като Ви дадат обширно разнообразие, за да развиете вашето въображение и да направите правилните съчетания. Хубавото на порталните интериорни врати е че те могат да бъдат изработени с по две, три или четири крила, някои от които да са активни, а други пасивни (статични). Или иначе казано – порталната интериорна врата е невероятно изобретение, което ще Ви донесе красота, светлина и простор, стига да развихрите своето въображение.

Качество и ниска цена едновременно?

Може би ви се струва нереално, но да – можете да получите качествени интериорни врати на много добри цени. Ние от AVETISYAN Home Store сме готови да Ви съдействаме с това начинание.

Какво можем да предложим? В следващите редове сме посочили видовете врати, които ние предлагаме.

 

Български интериорни врати от AVETISYAN Home Store

 

Търсите разнообразие от врати, на достъпни цени, но не знаете къде да ги намерите? В AVETISYAN Home Store можем да се справим с тази задача, защото разполагаме с огромен избор от всякакви врати – интериорни, външни, по-традиционни или дизайнерски. При нас ще намерите подходящото решение за всеки бюджет и за всяко едно помещение. 

Какво по-хубаво от българското? При нас ще намерите врати от различни материали – масивни, както и от различни комбинации със стъкло. Освен предложенията за различни цветове, размери на касата и крилото, също така имаме и варианти на отваряне – плъзгащи, портални и т.н. Както вече знаете при нас качеството е на първо място, затова доверявайки ни се, Вие никога няма да сбъркате.

Нестандартните размери на касите и крилото, с които разполагате не бива да ви притесняват. Така че, ако имате свой индивидуален проект за вашата интериорна врата, можете да го реализирате при нас без никакво притеснение. Ние с удоволствие ще ви предложим опита си, за да подобрите интериора у дома, в офиса или в търговското помещение. AVETISYAN Home Store предлага качествени български интериорни врати на цени с големи отстъпки. 

 

Беларуски интериорни врати

 

Беларуските интериорни врати са изключително надеждни, изработени от качествени материали и с много добра визия. Здравината е основна тяхна характеристика, като това е осбено важно при всекидневна експлоатация. Препоръчваме Ви да разгледате нашите качествени интериорни врати от МДФ.

В зависимост от вашият интериор разполагаме на склад с различни модели, цветове и дизайн. Освен класическите визии имаме и дизайнерски решия, врати с различни декорации, покрития, заключващи системи и др. Някои от тях разполагат с антибактериално покритие, защита срещу влага и др. Едни от най-предпочитаните ни модели са белите интериорни врати. Също така, ако търсите интериорни врати за спалня, AVETISYAN Home Store е точното място. Нашите врати за спалня са с висока степен на шумоизолация и са изработени от устойчиви материали.

Украински интериорни врати с отлично качество

Ако не сте чували за украинските интериорни врати, тук е момента да споменем – отдавна познати на европейския, а също така и на световния пазар, те са с наистина добро качество, добра цена и не на последно място изискана визия. Покритието им е изключително здраво, което ще Ви гарантира устойчивост и надежност във времето.

Портфолиото ни е пъстро и включва врати от различни материали, цветове и дизайн. Предлагат се и каси в комплект с крилата в няколко основни размера.

Избирайте между различни материали на изработка на интериорни врати като – МДФ, масив или различни комбинации със стъкло.

Разбира се, ние разполагаме с достатъчна наличност, така че да реагираме бързо и да ги доставим и монтираме в удобно за вас време след вземане на размери. Нашите партньори специалисти ще се погрижат всичко за Вас да пасне идеално, без да се налага Вие да мерите с рулетки и да хабите ценно време в монтажи.

Можете да посетите нашите физически обекти или онлайн магазина ни Avetisyan.bg и да избирате директно от най-големия дистрибутор на украински врати за Варна и региона.

Качествени турски интериорни врати

 

Турските интериорни врати са съчетание на разумна цена и високо качество! В магазина ни ще намерите огромен избор на турски интериорни врати.

Винаги се грижим за нашите наличности на склад, така че да можем да отговорим веднага на вашето търсене. Разнообразните материали, дизайн, цвят, орнаменти и украси правят тези врати красиво допълнение и важна част от интериора, който е толкова важен за постигането на хармонията във вашия дом. Ако търсите нещо по-разчупено то, комбинациите със стъкло биха допринесли за повече светлина и дизайнерски вид на стаите ви. Тези врати имат много добра шумо и топлоизолация. Имате възможност да изберете и интериорни врати по поръчка.

Разполагаме с различни размери на касите, както и на самото крило. Предлагаме също така и различни посоки на отваряне, в зависимост от вашите изисквания.

Имате възможност да изберете и интериорни врати по поръчка.

Разполагаме с различни размери на касите, както и на самото крило. Предлагаме също така и различни посоки на отваряне, в зависимост от вашите изисквания.

В AVETISYAN Home Store ще откриете вашите мечтани врати, а нашите любезни дизайнери са винаги готови да Ви съдействат и насочат към правилния избор! Доверете ни се!

Пазарувайки в AVETISYAN Home Stores, Вие получавате:

  • Компетентно обслужване
  • Цени без конкуренция на пазара
  • Гаранция и качество

Стани VIP клиент и пазарувай на още по-ниски цени!

VIP картата носи следните привилегии:

  • отстъпки до 70%
  • специални цени за VIP клиенти
  • индивидуално отношение при обслужване
  • приоритет в организацията на Вашите покупки

Разбери как да станеш VIP: ТУК