Навигация
Your Cart

Автомобилни крушки

Автомобилни крушки - Avetisyan.bg

Автомобилни крушки

В магазин avetisyan.bg предлагаме широка гама от автомобилни крушки, които са съществени за правилното функциониране на вашето превозно средство. Разберете повече за видовете и предимствата на различните автокрушки на пазара.

Видове автокрушки и тяхното използване:

  • Къси и дълги крушки за коли: Тези крушки са от основно значение за предно осветление и се използват при шофиране през нощта. Те осигуряват ярка светлина и са сред най-големите консуматори на енергия в автомобилната осветителна система.
  • Крушки за мъгла: Тези крушки са специално проектирани за улесняване на видимостта при мъгла или лоши метеорологични условия. Те предоставят допълнителна светлина, която помага на водача да забележи опасности по пътя.
  • Сигнални крушки: Те включват мигачи и спирачни светлини и са от съществено значение за индикация и предупреждение на другите участници в движението.
  • Интериорни крушки: Тези крушки се монтират в купето на автомобила и служат за подобряване на видимостта вътре. Те са изключително дълготрайни и ефективни.

Предлагани видове на пазара:

  • Обичайни с нажежаема жичка: Тези крушки се използват предимно за интериорно осветление. Те са надеждни и подходящи за обикновена употреба.
  • Халогенни крушки: Подобни на тези с нажежаема жичка, но с добавен инертен газ, което ги прави по-дълготрайни. Те са чест избор за фаровете на съвременните автомобили.
  • Ксенонови крушки: Тези крушки работят с високоволтова дъга и са по-икономични и мощни от предните два вида. Те предоставят ярка светлина и подобряват видимостта.
  • LED диодни крушки: Най-съвременният избор със светодиодна технология, която ги прави по-ярки и по-дълготрайни. Те са икономични и предпочитани от мнозина.

Как да определите правилния цокъл:

За да изберете правилния цокъл на крушката, можете да следвате няколко метода. Можете да извадите старата лампа и да я покажете на нашите специалисти, които ще ви помогнат да намерите идентични автокрушки. Също така, можете да проверите документацията на вашия автомобил, където ще намерите информация за необходимия цокъл. Накрая, можете да се консултирате и с официалния дилър на марката на вашия автомобил, който ще ви предостави необходимата информация.

Съвети от специалисти:

Специалистите ни съветват да не докосвате крушките с голи ръце и да избягвате прекалено мощни решения, които може да навредят на електрическата система на автомобила. В онлайн магазин avetisyan.bg ние предоставяме само качествени и икономични автокрушки на изгодни цени. Нашите професионалисти са на разположение, за да ви консултират при избора и смяната на крушките. Обръщайте се към нас и гарантираме ви най-доброто обслужване.

Използвайки този уебсайт, вие давате разрешение за използване на бисквитки За повече информация!