Навигация
Your Cart

Автоматизирани поливни системи

Автоматизирани поливни системи в Avetisyan.bg!

Поливната система за тревни площи е удобно решение за равномерно напояване на Вашия двор, градина. Този вид автоматизирана поливна система се инсталира под земята, като не нарушава естетически външното ви пространство. Автоматичното напояване позволява на потока вода да стартира и спира или да се насочва към различни зони, без да е необходимо ръчно усилие. Изграждането на поливна система в нашите дворове не е лукс, а по-умно използване на един от най-ценните природни ресурси. В онлайн магазин Avetisyan.bg и във физическите ни обекти ще намерите варианти с различни технологични решения и функции.

Водещ фактор за интелигентното използване на напоителната система е добре проектираният и обмислен план, който да задоволи не само естетическите нужди на клиента, но и да използва минимално количество вода. Добрият проект и последващото регулиране на поливната система се базират на климата на конкретния район, основните характеристики на почвата на терена, вида и специфичните нужди на растенията във вашия двор, както и правилното разделяне на различните площи за напояване.

Поливна система - спестява време и пари

Автоматичното напояване ви спестява време. Следователно спестявате и пари. В зависимост от броя на помпите, които имате и броя на часовете, които трябва да поливате, можете също да спестите пари от сметките си за вода и електроенергия.

Дори да се наложи да се предизвикате с не толкова лесната задача да направите подобна система е добре първо да се консултирате с нашите специалисти, за да сте сигурни, че вашата система ще работи правилно. Какъвто и тип автоматична напоителна система да изберете, трябва да се инвестира време в първоначалната настройка и в текущата поддръжка, за да сте сигурни, че вашата система работи правилно и продължава да работи ефективно. Ние в Avetisyan.bg и във физическите ни обекти сме събрали на едно място всичко необходимо за изграждане на автоматизирана поливна система:

Дефлекторните разпръсквачи, предложени от Avetisyan Home Stores, разпръскват водата от 0° до 360°, снабдени с дефлекторни дюзи 17А, радиусът на поливната площ е от 4,9 до 5,6 метра, като се определя в зависимост от градусът на разпръскване.

Друга неизменна част от всяка поливна система са шахтите, като те защитават и свързват. Снабдени са с отвори за тръби, с цел компактно подреждане на програматор, елементи от капковото, електромагните клапани. Шахтите за напоителната система от Avetisyan.bg са изключително висококачествени - осигуряват максимална защита и при по-тежки натоварвания.

В днешно време на пазара има разнообразие от продукти с перфектно качество, както за професионалисти, така и за хора, които предпочитат схемата „направи си сам“.

Нашите висококвалифицирани специалисти ще ви помогнат в тази задача, за да можете да се наслаждавате на красива градина. Разчитайте на ежемесечни оферти и ниски цени от Avetisyan.bg!

Използвайки този уебсайт, вие давате разрешение за използване на бисквитки За повече информация!