Навигация
Your Cart

Антифриз концентрат Long Life МОТОХ -74°C 1l

Антифриз концентрат Long Life МОТОХ -74°C 1l
Антифриз концентрат Long Life МОТОХ -74°C 1l
5.99 лв.
5.45 лв.
VIP цена
Без данък: 5.99 лв.
  • Наличност: ❌❓❌Неналично. Актуализирай цена!
  • Каталожен номер: 599247
  • EAN: 3800070500014

Антифриз концентрат

Антифриз концентрат Long Life МОТОХ -74°C 1l е висококачествен продукт, предназначен да защитава вашата автомобилна система от замръзване и прегряване. Създаден с най-новите технологии, този антифриз предлага изключителна защита и ефективност в широк температурен обхват.

Антифризът концентрат Long Life МОТОХ -74°C 1l е специално формулиран, за да предоставя надеждна защита при екстремно ниски температури до -74°C. Това го прави идеален избор за сурови климатични условия, където зимните температури падат драстично.

Този антифриз концентрат не само предпазва от замръзване, но също така осигурява оптимална защита срещу прегряване на двигателя. Той помага да се поддържа стабилна температура на охлаждащата течност, което предотвратява повреди на двигателя и гарантира неговата надеждна работа.

Антифризът концентрат Long Life МОТОХ -74°C 1l е съвместим с всички видове двигатели и може да се използва както в бензинови, така и в дизелови автомобили. Той е разработен с добавки, които предотвратяват корозията и образуването на отлагания, осигурявайки продължителна защита и оптимална производителност на системата за охлаждане.

Антифриз на изгодна цена от avetisyan.bg

Купете антифриз концентрат Long Life МОТОХ -74°C 1l от avetisyan.bg на невероятна цена и гарантирайте си надеждна защита за вашия автомобил дори при най-екстремните зимни условия.

Не рискувайте да повредите двигателя на вашия автомобил поради лошо качество на охлаждащата течност. Изберете надежден антифриз концентрат Long Life МОТОХ -74°C 1l и се възползвайте от неговите изключителни качества и изгодната цена от avetisyan.bg.

Забележка: Преди да използвате антифриза, моля, прочетете инструкциите на производителя и следвайте препоръките за смесване и съхранение.

За повече информация и поръчка, посетете avetisyan.bg.

Използвайки този уебсайт, вие давате разрешение за използване на бисквитки За повече информация!