Навигация
Your Cart

Антифриз

Производител: SEVAN
Sevan SG12+ Антифриз готов за употреба Long Life 1L HDP Sevan SG12+ Антифриз готов за употреба Long Life 1L HDP Sevan SG12+ Антифриз готов за употреба Long Life 1L HDP представлява надеждно решение за поддържане на оптималната температура на вашия автомобил. Този антифриз с дълъг живот..
3.49 лв. 3.49 лв.
Без данък:3.49 лв.
Производител: SEVAN
Антифриз готов за употреба син SEVAN SG11 1l - антифриз готов за употреба на база етилен гликол и добавки! Целогодишно се използва срещу корозия на двигатели, защита срещу замръзване. Подходящ е и за високотехнологични двигатели, освен и традиционни. За по-добра и трайна защита се препоръчва да изпо..
3.55 лв. 3.99 лв.
Без данък:3.55 лв.
Производител: MOTOX
Антифриз готов за употреба син МОТОХ -36°С 0.94l..
2.59 лв. 2.89 лв.
Без данък:2.59 лв.
Производител: SEVAN
Антифриз концентрат Long Life SEVAN 1l SG13 HDP..
6.15 лв. 6.75 лв.
Без данък:6.15 лв.
Производител: SEVAN
Антифриз концeнтрат 1L Sevan SG12+ Long Life HDP - се използва целогодишно за защита срещу замръзване, прегряване и корозия на двигатели на автомобили, камиони, автобуси, извън магистрална техника, стационарни и корабни двигатели и др. Използва се само след разреждане с дестилирана или омекотена вод..
5.79 лв. 6.39 лв.
Без данък:5.79 лв.
Производител: MOTOX
Антифриз концентрат Антифриз концентрат Long Life МОТОХ -74°C 1l е висококачествен продукт, предназначен да защитава вашата автомобилна система от замръзване и прегряване. Създаден с най-новите технологии, този антифриз предлага изключителна защита и ефективност в широк температурен обхват. Ан..
5.45 лв. 5.99 лв.
Без данък:5.45 лв.
Производител: SEVAN
SEVAN® SG TYPE D ANTIFREEZE е охладителна течност концентрат на база на етилен гликол и добавки на основа на органични (моно и ди-карбоксилни) киселини, не съдържащи силикати.Използва се за традиционни двигатели, но и особено подходящ и за високотехнологични, за които от голямо значение е предпазван..
5.25 лв. 5.75 лв.
Без данък:5.25 лв.
Производител: SEVAN
ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ: Приложение: Антифриз S POWER е ефективна охлаждаща нисковискозна течност, предназначена за използване в охладителната система на двигатели с вътрешно горене, както и в качеството на топлоносител в топлообменни апарати, експлоатирани при ниски температури.Начин ..
3.35 лв. 3.85 лв.
Без данък:3.35 лв.
Производител: MOTOX
Антифриз концентрат син МОТОХ -60°С 0.94l..
3.05 лв. 3.35 лв.
Без данък:3.05 лв.
Производител: MOTOX
Антифриз концентрат син МОТОХ 72°С 0,94l..
3.75 лв. 4.15 лв.
Без данък:3.75 лв.
Показани 1 от 10 | 10 (1 Страници)

Антифриз - Защитата на Вашия Автомобил през Цялата Година

Когато става въпрос за поддръжката на вашия автомобил, няма компромиси. Антифризът е неотменен елемент от тази грижа и Avetisyan.bg ви предоставя най-добрите решения за вашата превозна среда. Нашият антифриз не е просто продукт; това е вашият надежден партньор за запазване на двигателя и системата за охлаждане в перфектно състояние през цялата година.

Защо Избирате Avetisyan.bg за Вашия Антифриз?

Специализираният антифриз, предоставен от нас, е проектиран, за да осигури оптимална защита при екстремни температури. Независимо дали сте на пътя през лютата зима или в горещите летни дни, нашият антифриз гарантира, че двигателят ви работи с максимална ефективност.

Предимства на Avetisyan.bg Антифриз:

  • **Ефективна Защита** - Нашите продукти съдържат специални формули, които предпазват от замръзване и прегряване на двигателя.
  • **Предотвратява Корозията** - Антифризът на Avetisyan.bg съдържа инхибитори, които предотвратяват корозията и удължават живота на системата за охлаждане.
  • **Съвместимост с Различни Марки** - Нашите продукти са съвместими със множество марки и модели автомобили, предоставяйки ви универсално решение.
  • **Лесно Запълване** - Удобна опаковка и лесно за използване, за да направите поддръжката на автомобила си по-лесна от всякога.

Съвети за Употреба

Правилната грижа за автомобилната система за охлаждане е от съществено значение за дълготрайността на вашия автомобил. Ето няколко съвета за правилната употреба на антифриз:

  1. **Редовно Проверявайте Нивото** - Проверявайте нивото на антифриза и го поддържайте на оптималните стойности.
  2. **Смесвайте с Дистилирана Вода** - При нужда разреждайте антифриза с дистилирана вода съгласно препоръките на производителя.
  3. **Извършвайте Редовни Промивки** - Препоръчително е да извършвате редовни промивки и смяна на антифриза със съвместим продукт.

Avetisyan.bg ви предлага не просто антифриз, а партньорство за дългосрочната грижа за вашия автомобил. Покажете грижа за него, като изберете качествен антифриз, гарантиран от нас.

Защитете двигателя си от екстремните условия и се доверете на Avetisyan.bg. Поръчайте сега и осигурете най-добрата грижа за вашия автомобил.

Използвайки този уебсайт, вие давате разрешение за използване на бисквитки За повече информация!