Навигация
Your Cart

Антифриз и течност за чистачки

Производител: SEVAN
Антифриз концeнтрат 1L Sevan SG12+ Long Life HDP - се използва целогодишно за защита срещу замръзване, прегряване и корозия на двигатели на автомобили, камиони, автобуси, извън магистрална техника, стационарни и корабни двигатели и др. Използва се само след разреждане с дестилирана или омекотена вод..
7.45 лв.
Без данък:7.45 лв.
Производител: SEVAN
ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:Приложение: Антифриз S POWER е ефективна охлаждаща нисковискозна течност, предназначена за използване в охладителната система на двигатели с вътрешно горене, както и в качеството на топлоносител в топлообменни апарати, експлоатирани при ниски температури.Начин ..
3.85 лв.
Без данък:3.85 лв.
Производител: MOTOX
Препарат за размразяване на автостъкла  0,75l - добър по-бърз старт през зимните месеци!Разтваря бързо сняг и лед по прозорци, ключалки, чистачки и гумени уплътнения на автомобилаНапълно безвреден за гумените уплътнения и боята на автомобила.Много добро омекотяващо действие върху перата на чист..
5.89 лв.
Без данък:5.89 лв.
Производител: MOTOX
Спрей против запотяване на автостъкла - ефективен спрей, предпазващ стъклата на вашия автомобил от запотяване. * Използва се върху почистена повърхност, на разстояние 15 - 20 см.* Изчаква се минута да подейства и след това се забърсва с домакинска хартия, салфетка или памучна кърпа...
3.35 лв.
Без данък:3.35 лв.
Производител: SEVAN
ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:SEVAN® ЕТАНОЛОВА ЗИМНА ТЕЧНОСТ ЗА ЧИСТАЧКИ -20°C е зимна течност за чистачки готова за употреба, която гарантира отлична видимост до -20°С на база на ЕТИЛОВ АЛКОХОЛ и добавки. Бързо отстранява масло, сажди, сол и други замърсявания, типични за зимните условия. Не увре..
13.25 лв.
Без данък:13.25 лв.
Производител: SEVAN
готова течност - 3 литра;Защита от замръзване до -20 градуса;Гарантира отлична видимост на база Етилов Алкохол и добавки;Изключително икономичен продукт...
8.75 лв.
Без данък:8.75 лв.
Производител: SEVAN
ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:Продуктът се използва за почистване на стъклата на автомобила от отлагания от масла, сажди, прах и др. през зимния период. Изпарява се бързо и не оставя следи. Продуктът Ви гарантира перфектна видимост и комфорт.Начин на употреба:S POWER ЕТАНОЛОВ..
3.85 лв.
Без данък:3.85 лв.
Производител: SEVAN
Течност за чистачки зимна концентрат SEVAN -60°С 1l..
5.55 лв.
Без данък:5.55 лв.
Производител: MOTOX
Течност за чистачки лятна готова MOTOX невидима чистачка 2l..
3.09 лв.
Без данък:3.09 лв.
Показани 1 от 22 | 22 (1 Страници)

Разнообразие на антифризи и течности за чистачки от AVETISYAN Home Stores

Подготвяте своя автомобил за зимата и идва ред да изберете подходяща течност за чистачки ? От AVETISYAN Home Stores сме винаги насреща да Ви помогнем с избора. Ние разполагаме с голямо разнообразие на различни видове лятна и зимна течност за чистачки. Качествена и евтина течност за чистачки може да намерите само в AVETISYTAN Home Stores. Ако вашето казанче за течност за чистачки е празно, напълнетe го с качествена и ефективна течност за чистачки.

Ако Ви е необходима лятна течност за чистачки, то е хубаво да сте наясно, че тя съдържа по-висока концентрация на разтворители и почистващи препарати и не съдържа алкохол. Ползването на лятна течност осигурява много добра видимост, премахвайки всички замърсители. Недостатък е, че не може да се ползва при температури под 0 градуса, поради замръзване.

Обръщайки внимание на зимната течност за чистачки, трябва да знаете, че има зимна течност за чистачки концентрат и готова за употреба зимна течност за чистачки. Трябва да следвате стриктно инструкциите за разреждане, за да си гарантирате, че дори и високо в планината, колата ви е готова за път.

Съществена и важна част от поддръжката, на който и да е автомобил, е правилната експлоатация на системата му за охлаждане – а именно изборът на точния антифриз.

Защо е важен антифризът? Защото без охлаждаща течност двигателите с вътрешно горене не могат да работят. За да може да се охлажда двигателя, поставената течност в топлообменните системи трябва да може да поеме големи количества топлина, при възможност най-малък обем. Тези качества ги притежава и водата, наред обаче и с редица недостатъци – като кипене на 100 градуса или замръзване при 0 градуса. Именно поради този факт, използвайте качествен антифриз. Срокът за подмяна на антифриза обикновено се посочва от производителя на двигателя на автомобила. Етиленгликогеновите антифризи (сини, зелени) обикновено се сменят на 2-3 години. Докато останалите (на основата на органични киселини - червен антифриз, виолетов антифриз, розов антифриз се препоръчва смяна на 4-5 години. На практика всички видове течност за охлаждане представляват разтвор на гликол и вода, а разликата идва от добавени инхибитори на корозията.

Имате възможност да използвате антифриз готов за употреба (предварително разреден с дестилирана вода или антифриз концентрат. Подобен на антифриза концентрат е така наречения long life антифриз. Създаден на основата на етиленгликол и не съдържа потенциално вредни вещества като нитрити, амини, фосфати. След смесване с необходимото количество вода се използва като охлаждаща течност и течен топлоносител в двигатели с вътрешно горене.

В AVETISYAN Home Stores освен експертно мнение, ще намерите антифризи и течности за чистачки на най-добри цени.

Хипер разнообразие на хипер ниска цена за антифризи и течности за чистачки в Avetisyan Home Stores Варна!

Пазарувайте бързо и лесно на Avetisyan.bg

Използвайки този уебсайт, вие давате разрешение за използване на бисквитки За повече информация!
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки