Навигация
Your Cart

Втулков анкер и сегментен анкер

Производител: KAMFIX
Предвидена употреба: Втулков анкер за набиване М6 за проходен монтаж и високи натоварвания. При затягане на шестостенната гайка конусния болт се придърпва в разширителния ръкав който се разширява с натиск в стенния отвор. * Материал: Стомана * Якост на опън на материала: 560 MPA * Якост на ср..
0.15 лв.
Без данък:0.15 лв.
Производител: KAMFIX
Предвидена употреба: Втулков анкер с гайка поцинкован 10x100 за проходен монтаж и високи натоварвания. При затягане на шестостенната гайка конусния болт се придърпва в разширителния ръкав който се разширява с натиск в стенния отвор. * Материал: Стомана Якост на опън на материала: 560 MPA * Я..
0.69 лв.
Без данък:0.69 лв.
Производител: KAMFIX
Предвидена употреба: Втулков анкер с гайка поцинкован 10x120 за проходен монтаж и високи натоварвания. При затягане на шестостенната гайка конусния болт се придърпва в разширителния ръкав който се разширява с натиск в стенния отвор. * Материал: Стомана Якост на опън на материала: 560 MPA * Я..
0.85 лв.
Без данък:0.85 лв.
Производител: KAMFIX
Предвидена употреба: Втулков анкер с гайка поцинкован 10x40 за проходен монтаж и високи натоварвания. При затягане на шестостенната гайка конусния болт се придърпва в разширителния ръкав който се разширява с натиск в стенния отвор. * Материал: Стомана Якост на опън на материала: 560 MPA * Як..
0.45 лв.
Без данък:0.45 лв.
Производител: KAMFIX
Предвидена употреба: Втулков анкер с гайка поцинкован 10x50 за проходен монтаж и високи натоварвания. При затягане на шестостенната гайка конусния болт се придърпва в разширителния ръкав който се разширява с натиск в стенния отвор. * Материал: Стомана Якост на опън на материала: 560 MPA * Як..
0.52 лв.
Без данък:0.52 лв.
Производител: KAMFIX
Предвидена употреба: Втулков анкер с гайка поцинкован 10x75 за проходен монтаж и високи натоварвания. При затягане на шестостенната гайка конусния болт се придърпва в разширителния ръкав който се разширява с натиск в стенния отвор. * Материал: Стомана Якост на опън на материала: 560 MPA * Як..
0.65 лв.
Без данък:0.65 лв.
Производител: KAMFIX
Предвидена употреба: Втулков анкер с гайка поцинкован 12x100 за проходен монтаж и високи натоварвания. При затягане на шестостенната гайка конусния болт се придърпва в разширителния ръкав който се разширява с натиск в стенния отвор. * Материал: Стомана * Якост на опън на материала: 560 MPA *..
1.15 лв.
Без данък:1.15 лв.
Производител: KAMFIX
Предвидена употреба: Втулков анкер с гайка поцинкован 12x120 за проходен монтаж и високи натоварвания. При затягане на шестостенната гайка конусния болт се придърпва в разширителния ръкав който се разширява с натиск в стенния отвор. * Материал: Стомана * Якост на опън на материала: 560 MPA *..
1.35 лв.
Без данък:1.35 лв.
Производител: KAMFIX
Втулков анкер с гайка поцинкован 12x140 за проходен монтаж и високи натоварвания. При затягане на шестостенната гайка конусния болт се придърпва в разширителния ръкав който се разширява с натиск в стенния отвор. * Материал: Стомана * Якост на опън на материала: 560 MPA * Якост на срязване на ма..
1.65 лв.
Без данък:1.65 лв.
Производител: KAMFIX
Предвидена употреба: Втулков анкер с гайка поцинкован 12x60 за проходен монтаж и високи натоварвания. При затягане на шестостенната гайка конусния болт се придърпва в разширителния ръкав който се разширява с натиск в стенния отвор. * Материал: Стомана * Якост на опън на материала: 560 MPA * ..
0.79 лв.
Без данък:0.79 лв.
Производител: KAMFIX
Предвидена употреба: Втулков анкер с гайка поцинкован 12x80 за проходен монтаж и високи натоварвания. При затягане на шестостенната гайка конусния болт се придърпва в разширителния ръкав който се разширява с натиск в стенния отвор. * Материал: Стомана Якост на опън на материала: 560 MPA * Як..
0.99 лв.
Без данък:0.99 лв.
Производител: KAMFIX
Предвидена употреба: Втулков анкер с гайка поцинкован 16x105 за проходен монтаж и високи натоварвания. При затягане на шестостенната гайка конусния болт се придърпва в разширителния ръкав който се разширява с натиск в стенния отвор. * Материал: Стомана Якост на опън на материала: 560 MPA * Я..
1.89 лв.
Без данък:1.89 лв.
Производител: KAMFIX
Предвидена употреба: Втулков анкер с гайка поцинкован 16x145 за проходен монтаж и високи натоварвания. При затягане на шестостенната гайка конусния болт се придърпва в разширителния ръкав който се разширява с натиск в стенния отвор. * Материал: Стомана * Якост на опън на материала: 560 MPA *..
2.59 лв.
Без данък:2.59 лв.
Производител: KAMFIX
Предвидена употреба: Втулков анкер с гайка поцинкован 16x65 за проходен монтаж и високи натоварвания. При затягане на шестостенната гайка конусния болт се придърпва в разширителния ръкав който се разширява с натиск в стенния отвор. * Материал: Стомана * Якост на опън на материала: 560 MPA * Я..
1.55 лв.
Без данък:1.55 лв.
Производител: KAMFIX
Предвидена употреба: Втулков анкер с гайка поцинкован 20x100за проходен монтаж и високи натоварвания. При затягане на шестостенната гайка конусния болт се придърпва в разширителния ръкав който се разширява с натиск в стенния отвор. * Материал: Стомана * Якост на опън на материала: 560 MPA * Я..
3.55 лв.
Без данък:3.55 лв.
Производител: KAMFIX
Предвидена употреба: Втулков анкер с гайка поцинкован 20x160 за проходен монтаж и високи натоварвания. При затягане на шестостенната гайка конусния болт се придърпва в разширителния ръкав който се разширява с натиск в стенния отвор. * Материал: Стомана * Якост на опън на материала: 560 MPA * ..
4.65 лв.
Без данък:4.65 лв.
Производител: KAMFIX
Предвидена употреба: Втулков анкер с гайка поцинкован 20x75 за проходен монтаж и високи натоварвания. При затягане на шестостенната гайка конусния болт се придърпва в разширителния ръкав който се разширява с натиск в стенния отвор. * Материал: Стомана * Якост на опън на материала: 560 MPA * Я..
2.75 лв.
Без данък:2.75 лв.
Производител: KAMFIX
Предвидена употреба: Втулков анкер с гайка поцинкован 8x100 за проходен монтаж и високи натоварвания. При затягане на шестостенната гайка конусния болт се придърпва в разширителния ръкав който се разширява с натиск в стенния отвор. * Материал: Стомана * Якост на опън на материала: 560 MPA * Я..
0.65 лв.
Без данък:0.65 лв.
Производител: KAMFIX
Предвидена употреба: Втулков анкер с гайка поцинкован 8x40 за проходен монтаж и високи натоварвания. При затягане на шестостенната гайка конусния болт се придърпва в разширителния ръкав който се разширява с натиск в стенния отвор. * Материал: Стомана Якост на опън на материала: 560 MPA * Яко..
0.35 лв.
Без данък:0.35 лв.
Производител: KAMFIX
Предвидена употреба: Втулков анкер с гайка поцинкован 8x60 за проходен монтаж и високи натоварвания. При затягане на шестостенната гайка конусния болт се придърпва в разширителния ръкав който се разширява с натиск в стенния отвор. * Материал: Стомана Якост на опън на материала: 560 MPA * Яко..
0.39 лв.
Без данък:0.39 лв.
Производител: KAMFIX
Предвидена употреба: Втулков анкер с гайка поцинкован 8x80 за проходен монтаж и високи натоварвания. При затягане на шестостенната гайка конусния болт се придърпва в разширителния ръкав който се разширява с натиск в стенния отвор. * Материал: Стомана Якост на опън на материала: 560 MPA * Яко..
0.45 лв.
Без данък:0.45 лв.
Производител: KAMFIX
Предвидена употреба: Сегментен анкер 10x110 за проходен монтаж с предварително позициониране. При затягане конусния болт се придърпва в разширителния клипс и го притиска към стените на отвора. * Материал: Стомана * Якост на опън на материала: 560 MPA * Якост на срязване на материала: 360 MPA *..
0.95 лв.
Без данък:0.95 лв.
Производител: KAMFIX
Предвидена употреба: Сегментен анкер10x120 за проходен монтаж с предварително позициониране. При затягане конусния болт се придърпва в разширителния клипс и го притиска към стените на отвора. * Материал: Стомана * Якост на опън на материала: 560 MPA * Якост на срязване на материала: 360 MPA * ..
0.95 лв.
Без данък:0.95 лв.
Производител: KAMFIX
Предвидена употреба: Сегментен анкер 10x130 за проходен монтаж с предварително позициониране. При затягане конусния болт се придърпва в разширителния клипс и го притиска към стените на отвора. * Материал: Стомана * Якост на опън на материала: 560 MPA * Якост на срязване на материала: 360 MPA *..
0.99 лв.
Без данък:0.99 лв.
Производител: KAMFIX
Предвидена употреба: Сегментен анкер 10x150 за проходен монтаж с предварително позициониране. При затягане конусния болт се придърпва в разширителния клипс и го притиска към стените на отвора. * Материал: Стомана * Якост на опън на материала: 560 MPA * Якост на срязване на материала: 360 MPA *..
1.09 лв.
Без данък:1.09 лв.
Показани 1 от 25 | 62 (3 Страници)

Разнообразие от анкери в Avetisyan Home Stores!

Механични крепежни елементи - това са анкерите, служат за закрепване на различни видове метални конструкции към бетонна основа, детайли. В нашата категория Анкери ще откриете сегментни и втулкови анкерни болтове -  анкери за набиване, поцинковани анкери, втулкови анкери с гайка.

Пазарувайте

Използвайки този уебсайт, вие давате разрешение за използване на бисквитки За повече информация!
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки