Навигация
Your Cart

ВРЕМЕННО НЕНАЛИЧНИ АРТИКУЛИ!!!!!! --- Aксесоари за електрически тротинетки и скутери

Невероятно разнообразие от аксесоари за  електрически тротинетки и скутери

В света на електрическите тротинетки може да избирате от голямо разнообразие на модели. Както всеки друг вид превозни средства и електрическите скутери се нуждаят от определени консумативи и аксесоари. Ние от AVETISYAN Home Stores сме се погрижили за това! В Avetisyan.bg вярваме, че след като продаваме продуктите на едни от най-големите брандове електрически тротинетки в света –  трябва да предложим и качествени аксесоари към тях. Бъдете сигурни, че при нас ще намерите освен разнообразие на такъв тип превозни средства, то и най-добрите цени за аксесоари за електрически тротинетки и скутери.

Ако сте любители на екологичния транспорт и предпочитате да пазарувате без да използвате автомобил, то може да добавите най-различни аксесоари за тротинетка към вашия скутер. За целта може да го оборудвате с кошница за тротинетка, в която да поберете вашите покупки. В AVETISYAN Home Stores предлагаме и още водоустойчива чанта за тротинетка, която е изключително компактна и върши чудесна работа на дълъг път.

Гуми за тротинетки – цената ни е най-добрата на пазара

В AVETISYAN Home Stores също така предлагаме и консумативи за електрически тротинетки. Най-често срещаните консумативи за смяна – това са гумите. И в тази връзка трябва да отбележим, че дори и с най-качествените гуми за електрически тротинетки, често се случва по време на движение да попаднете в дупка и да спукате гума. Това не е проблем, защото при нас ще откриете голямо разнообразие от гуми за тротинетки - Kugoo, Xiaomi, Ninebot, Vsett, Zero, Kabo. Вътрешна гума за тротинетка, безкамерни гуми за скутер, външна гума за тротинетка – изборът в AVETISYAN Home Stores е огромен. Закупувайки гуми за тротинетка от AVETISYAN Home Stores, Вие получавате компетентно обслужване и насоки за монтаж. Освен с тези аксесоари за тротинетки разполагаме още с - резервни части за електрически скутер, калници за тротинетки, заключващи катинари за тротинетки, ръкавици и раници за скутери, стойки за телефон за електрическа тротинетка, фарове и светлини за електрически скутери.

Предпазни каски за скутери и тротинетки на ТОП цени от AVETISYAN Home Stores

Добре е всеки водач на електрическа тротинетка да бъде снабден с предпазна каска за скутер, която да предотврати нежелани удари в областта на главата. Разполагаме с различни модели каски за тротинетки, според вашите предпочитания. Избирайте измежду smart каска за скутер или просто обикновена каска, за да избегнете нежелани травми. Пазарувайте лесно и удобно в AVETISYAN Home Stores, като ако се колебаете в избора си, специалистите ни са винаги насреща за да Ви съдействат!

В нашия магазин разполагаме с качествени аксесоари за електрическа тротинетка. Поставяйки сигурността и безопасността на първо място, при нас може да откриете каска за скутер, пасваща идеално на вашите размери, тъй като разполагаме с различни модели. Базовият модел, който предлагаме е каска изработена от качествен материал, който ще предпази главата ви от евентуални падания. Здрава и устойчива, защитната каска за скутер има механизъм за регулиране на размера, катарама и разделители за подбрадника, което дава възможност да се сваля самостоятелно с една ръка. Друга опция, която можем да Ви предложим, е изключително здрава и в същото време лека smart каска за сигурно и безопасно каране на електрическа тротинетка или колело. Съчетание на модерен дизайн и смарт функции в едно. Притежава 3 режима на работа - мигаща светлина, бързо мигаща светлина и приливна светлина. Придвижването ви ще е много по-надеждно с този модел каска за скутер, тъй като тя се включва сама при по-ниска осветеност и свечеряване. Освен това тя има вграден сензор за акселерометър, който ще включи светлините при намаляне на скоростта, действайки като стоп светлина за шофиращите зад вас. Изключва се автоматично ако не се употребява 20 мин. Каската е с вградена батерия, която издържа до 3 часа в работен режим. Тя е с 12 вентилационни отвора, които намалят изпотяването и осигуряват комфорт и прохлада по време на каране. Закопчаването на каската се адаптира, според размера на главата.

Аксесоари за тротинетки и скутери на ниски цени от AVETISYAN Home Stores

В никакъв случай не бива да забравяме за аксесоари (принадлежности) за тротинетки от типа чанти и кошници. Те биха Ви помогнали в ежедневието, като ще Ви спестят време и финанси. В AVETISYAN Home Stores разполагаме с водоустойчива чанта за тротинетка, изработена от висококачествен материал. Тази чанта за тротинетка е лесна за монтаж, снабдена с прозрачен прозорец, позволяващ използване на телефон по време на движение. Има отвори за кабели и слушалки и маркировка със светлоотразителни ленти. Може да я монтирате на кормилото на вашата тротинетка. Ако обичате често да ходите на пазар, то тогава ще ви бъде от полза кошница за тротинетка. Благодарение на лесния и стабилен монтаж, ще имате добра стабилност при каране. Разполагаме с два модела, единият от които е с капак за по-голяма функционалност.

Използвайки този уебсайт, вие давате разрешение за използване на бисквитки За повече информация!