Навигация
Your Cart

Електрически тротинетки и скутери

Производител: Sport Motion
Край на проблемите с паркирането! Електрическите скутери са удобно и практично превозно средство както за градски условия, така и за малки населени места! Корпус за електрически скутер / тротинетка - лек и сгъваем с впечатляващи характеристики - три режима на работа, автопилот, дигитален дисплей, у..
355.00 лв. 695.00 лв.
Без данък:355.00 лв.
Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)

Придвижвайте се лесно и икономично с електрическа тротинетка

Електрическата тротинетка е все по-често срещан избор за придвижване, особено в натоварената и усложнена откъм трафик градска среда. И това никак не е учудващо, като се има предвид че това превозно средство има само предимства. Освен очевидните такива, като бързо и леко придвижване дори през градските задръствания, никак не е за подценяване здравословния ефект от използването на електрическа тротинетка. Забавлението на открито, движението и едновременно с това и ползите за околната среда са все аргументи за инвестирането в такова превозно средство.

И тук вече е важно решението каква точно да бъде тротинетката и какви характеристики да включва. Отговорите могат да са различни, защото те силно зависят от вашите нужди и как точно ще използвате скутера. Ето защо на първо място трябва да си изберете наистина добър магазин за електрически тротинетки, където да разчитате на съветите на информиран и познаващ този пазар консултант. Също така, освен квалифициран екип, магазинът логично следва да е и отлично зареден, като предлага разнообразни модели е-скутери с различни функционалности. Това далеч не означава да има налични само най-новите и скъпи модели, а да се предлага избор на потребителя. Става дума за опции, като пробег, тегло, големина на гумите, време за зареждане, предлагане на сгъваема електрическа тротинетка и др. В този смисъл цената не е най-важният определящ фактор. С предлагането на все по-нови модели и развитието на технологиите се появяват и все повече възможности за потребителя. Например популярната вече т.нар. “водоустойчива електрическа тротинетка” ви гарантира отлично придвижване и при мокри настилки.

В нашия магазин Avetisyan.bg ще намерите впечатляващ избор от тези превозни средства на известни брандове.

Предимства на електрическата тротинетка със седалка

Електрическата тротинетка със седалка е резултат от все по-голямото прецизиране на технологиите при тези превозни средства. И целта е винаги една и съща - да се предложи на потребителите все по-голям комфорт, повече възможности и по-висока безопасност. Ето защо никак не е изненадващо, че тези првозни средства станаха неизменна част от града. И са все по-търсени в съвременните условия, в които живеем, защото ни помагат да запазим здравето, мобилността и околната среда.

Защо да изберете електрическа тротинетка със седалка?

  • За повече удобство - когато искате почивка или при много неравности по трасето. Седалката е проектирана да осигурява неутрализиране на неравностите. Можете да регулирате според вашите предпочитания височината на седалката за електрическа тротинетка;
  • Възможност за дълъг пробег с едно зареждане заради иновативния дизайн и големия капацитет на батерията;
  • Товароносимост на електрическата тротинетка до 120 кг, като изключително добре се преодоляват и по-стръмни терени и наклони;
  • Може да се зарежда навсякъде и по всяко време, тъй като зарядното устройство е компактно и удобно за носене;
  • Идеална, както за градски, така и за извънградски условия;
  • Мощен мотор на електрическата тротинетка 350w.

Avetisyan.bg ви предлага богат асортимент от модели на едни от водещите брандове в света в тази област. Предложенията ще намерите в нашия физически и онлайн магазин.

Ако имате въпроси или още не сте си избрали конкретен модел електрическа тротинетка, нашите консултанти отлично познават функционалностите на всеки предлаган от нас артикул. Ще се радваме да ви помогнем в избора, така че да се възползвате максимално от направената инвестиция.

Електрическа тротинетка с амортисьори за удобство навсякъде

Електрическата тротинетка с амортисьори позволява да се придвижвате и по неравни терени, без да усещате дискомфорт. Това е особено важно и за градските, и за извънградските условия, за да можете да се наслаждавате на карането на превозното средство навсякъде.

Ако изберете достатъчно мощна електрическа тротинетка с необходимите аксесоари, е възможно да стигнете целта на пътуването си или просто да се забавлявате от движението по най-добрия начин. Ние в Avetisyan.bg можем да ви помогнем и в това отношение. Като представители на едни от най-добрите брандове в света при електрическите тротинетки, ще ви предложим богат избор. Освен посоченото по-горе предимство на електрическата тротинетка с амортисьори вие можете да получите и други страхотни екстри, в зависимост от вашите нужди и предпочитания.

Може би никога не сте си представяли, че при огромното разнообразие от различни модели и характеристики на тротинетките е възможно да ви предложим най-точната за вас. Например би могло да има допълнително седалка, да се спрете на електрическа тротинетка до 200 кг или да е изключително лека. Опциите въобще не се изчерпват дотук, защото тези превозни средства претърпяха истинска техническа революция в последната година. И продължават да се появяват все по-страхотни и изумителни предложения. При това определението “бърза електрическа тротинетка” отдавна е преминало границите на собствените ни представи за това.

Понастоящем все повече хора се придвижват именно по този начин, защото могат да достигнат дестинацията си лесно, със скорост, която доскоро дори не си представяхме. И при това по един забавен и здравословен за всички ни начин.

Eлектрическа тротинетка на изплащане - вземете от Avetisyan.bg

Avetisyan.bg има две страхотни предложения към любителите на електрическите тротинетки. Едното е, че в нашия магазин за електрически тротинетки можете да си изберете всякакви модели возила и екстри, защото сме дистрибутор на най-качествените и популярни по цял свят такива возила на бранда A sport motion. Нашите консултанти ще ви представят портфолиото ни и ще ви консултират за предимствата на всеки от артикулите.

Другата ни невероятна оферта е, че от нас можете да си закупите електрическа тротинетка на изплащане. Вече имате възможността да купите точно тази тротинетка, която наистина отговаря на изискванията ви, а ние ще ви осигурим гъвкав и удобен план за изплащане. Така няма да се налага да правите компромиси нито с качеството, нито с парите. Освен това, избирайки опцията за електрическа тротинетка на изплащане, ние ви предлагаме и 0% лихва. По този начин можете да инвестирате в по-добро здраве, по-добра околна среда и по-свободно придвижване, без да инвестирате и допълнителни разходи.

Колко струва електрическа тротинетка и с колко ще се оскъпи, ако я закупите на разсрочено плащане в нашия магазин? Ние имаме тротинетки от различни ценови класове, в зависимост от добавените екстри. Стараем се да поддържаме едни от най-добрите цени на пазара, като предлагаме схеми на изплащане без оскъпяване.

Eлектрическа тротинетка - цената ни е сред най-добрите на пазара

В Avetisyan.bg вярваме, че след като продаваме продуктите на един от най-добрите брандове електрически тротинетки в света - A sport motion, трябва да предложим и специална оферта за тях. Ето защо качеството на всяка електрическа тротинетка и цената и при нас са сред най-добрите на пазара. Защото нашите клиенти го заслужават.

В добавка - ние сме наистина щастливи, че можем да поддържаме наличност от различни модели с различни цени на електрически тротинетки в зависимост от включените екстри и функционалности. По този начин вярваме, че всеки може да намери своето специално предложение на най-изгодна цена - от по-евтини електрически тротинетки до високия ценови клас.

Който и модел да изберете обаче, можете да разчитате на неизменно високото качество и прецизност на изработката на един от най-добрите световни производители в тази област. При нас ще намерите и най-изгодните цени на електрически тротинетки - онлайн на Avetisyan.bg и във физическите ни обекти. Вече можете да ги закупите и на разсрочено плащане без лихва.

Използвайки този уебсайт, вие давате разрешение за използване на бисквитки За повече информация!