Навигация
Your Cart

Вериги за сняг

Вериги за сняг NIKEN - ново поколение 10брОписаниеНово поколение вериги за сняг изключително подходящи за алуминиеви джанти.Не надраскват боята на джантата.Практично решение за сняг, лед и кал.Много удобни в екстремни ситуации с лесният си монтаж и ефективност.Бърз и лесен начин да излезете от всяка..
6.55лв.
Без данък:6.55лв.
Бърз и лесен монтаж и при тежки зимни условияБезшумно шофиране по сняг и лед и без вибрацииПредпазват протектора на зимните гуми и окачването на автомобилаЛесни за почистване и съхранениеСъобразени с околната средаРазмер - L..
27.49лв.
Без данък:27.49лв.
Бърз и лесен монтаж и при тежки зимни условияБезшумно шофиране по сняг и лед и без вибрацииПредпазват протектора на зимните гуми и окачването на автомобилаЛесни за почистване и съхранениеСъобразени с околната средаРазмер - S..
27.49лв.
Без данък:27.49лв.
Бърз и лесен монтаж и при тежки зимни условияБезшумно шофиране по сняг и лед и без вибрацииПредпазват протектора на зимните гуми и окачването на автомобилаЛесни за почистване и съхранениеСъобразени с околната средаРазмер - XL..
27.49лв.
Без данък:27.49лв.
Бърз и лесен монтаж и при тежки зимни условияБезшумно шофиране по сняг и лед и без вибрацииПредпазват протектора на зимните гуми и окачването на автомобилаЛесни за почистване и съхранениеСъобразени с околната средаРазмер - XXL..
27.49лв.
Без данък:27.49лв.
Бърз и лесен монтаж и при тежки зимни условияБезшумно шофиране по сняг и лед и без вибрацииПредпазват протектора на зимните гуми и окачването на автомобилаЛесни за почистване и съхранениеСъобразени с околната средаРазмер - М..
27.49лв.
Без данък:27.49лв.
Показани 1 от 14 | 14 (1 Страници)

Веригите за сняг се монтират върху автомобилните гуми, за да осигурят допълнителна проходимост и да осигурят управлението на автомобила върху трудни повърхности - сняг, лед и офроуд. Правилната употреба намалява вероятността от възникване на ПТП, независимо от условията на придвижване.

Когато през зимата снеговалежите са обилни, често шофьорите на автомобили, въпреки наличието на зимни гуми, изпитват трудности при проходимостта в определени заснежени участъци на пътя. В подобни случай, само вериги за сняг от Avetisyan.bg със сигурност ще Ви помогнат да измъкнете колата си от снежната преспа.

Пазарувайте бързо и лесно на Avetisyan.bg